Foto-pyssel!

Ska nog ta mig i kragen och göra en till tavelvägg här hemma. Vill ha en i sovrummet och en i hallen men just nu har jag nog bara ramar så det räcker till en vägg. Har en i köket redan som jag är riktigt nöjd med.

Såhär ser tavelväggen i köket ut:


Sovrummet i turkost!

Testar just nu att ha turkost inne i sovrummet. Har varit i stan och köpt tyg som jag ska sy kuddfodral av så vi får se hur jag trivs med. Älskar färgen men vet inte rinktigt om det är min grej. Men det känns kul att testa.
Har ställt in lite turkosa ljus där inne än så länge, men det gör ganska stor skillnad att bara byta ut små detaljer i ett rum. Ett tips om man inte vil göra en jätte stor förändring! Så här ser det ut i sovrummet just nu. Återkommer med bilder på nya kuddfodralen.


tävling



Just nu kan du vara emd och tävla om dessa supersöta krukgubbar på
livinglikelinda.blogg.se.


Lagerhaus

Var på ett snabbesök på Lagerhaus igår och kom hem med dessa godbitar!!


Nya kökshanddukar


En matchande bricka


Och denna ljuvligt söta uggla


Thailand...

Om 25 dagar drar vi! Till Thailand!! Ska bli helt underbart! Pappa fyler 50 och bjuder mig och min familj och min lillebror och hans tjej. Jag ska verkoligen njuta av varje sekund vi är där. Vi är lite nervösa för hur det ska bli att flyga med Edvin, han är ju ungefär 8 månader då. Men det kommer säkert gå jättebra. Onödigt att oroa sig i onödan.
Här kommer lite bilder på hotellet som vi ska bo på när vi är på Koh Chang i nio dagar. Vi kommer vara borta i sammanlagt 16 dagar.













Nya kuddfodral

Lillfisen sover ju inte på nätterna längre vilket har resulterat i att det inte har blivit så mycket pysslande här hemma. Men idag fick jag ny energi och släpade fram symaskinen och sydde mig ett par nya kuddfodral av tyget som blev kvar när jag klädde om pallen. Jag hittade en helt undebart bra beskrivning på hur man kan sy egna, superenkla kuddfodral här. Och det blev riktigt bra. Jag syr absolut inte ofta, för att nästan säga aldrig men det blev ändå helt ok.



Så här ser kudden ut på baksidan. Tyckte att det var superfint att tyget gick omlott.




Ett kul och billigt sätt att förnya kuddar på. Jag använde mig av innerkuddar från IKEA som kostar typ 39kr/st. Och när man tröttnat på det tyget byter man bara.

Sittpuff!



Denna sittpuff har jag kikat på länge men tyckt var för dyr MEN när den fanns på rean slog jag genast till!
Den kommer från Åhlens och jag tycker den passar alldeles utmärkt i Edvins rum.

premiär!

2a618a30d238d110445d592b7c5eded1.png

premiär! Idag har vi hämtat nya vagnen. Edvin verkar trivas och mamma är jätte nöjd!


Massa mässor!

Den 1-4 Oktober är det massa mässor på Stockholmsmässan i Älvsjö! Den 1-4 är det Hemmässan och Hem & Villa och 2-4 är det underBARA BARN. Min underbara mamma har fixat några gratisbiljetter åt mig så på fredagen, eller lördagen tänkte jag ta mig dit!
Helt underbart att alla mässor man vill gå på finns under samma tak SAMTIDIGT.



                                     


Brio Sing

Har äntligen bestämt oss för vilken vagn vi vill ha. Har länge velat mellan att köpa en carena easy eller free och ha kvar vår gamla vagn också eller sälja vår gamla vagn och köpa en Brio Sing och har länge setat och letat runt på blocket efter nån av dessa modeller. Igår bestämde vi oss på riktigt att vi ville ha en Brio Sing och idag, som en skänk från ovan, fanns den där! I stockholm, vilken inte är så långt härifrån. Så jag ringde säljare och nu är den våran! Kalle åker och hämtwr den efter jobbet på fredag! Känns som en stor lättnad att det är fixat. Vi åker ju snart till Thailand och då ska vi ju ha den med oss så det känns bra att han hinner vänja sig med den innan.


Bio!

Idag ska jag plussa på mitt "bra flickvän"-konto.  Jag har fixat barnvakt till LillFisen och ska överraska Kalle med en bio. Har länge velat sett #flickan som lekte med elden", så den blir det. Mysigt! Älskar att gå på bio! Och Edvin kommer ha det toppen bra med sin mormor!

Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Glädje

Jag har haft en alldeles underbar dag med fina vänner. Har haft besök av Liv, William, Malin och Elton. Dom dagarna vi träffas är alltid bra! Edvin och Elton gillar verkligen varandra! Dom leker så fint dom små liven, fast dom är liiite hårdhänta på varandra!

Jag har så mycket fina människor omkring mig just nu. Människor som förgyller mina dagar.
Stort Tack till ALLA mina fina vänner!


Puss


Ändrat mig

Nej, nu är jag inte lika nöjd med köpet igår längre. Var in på siba´s hemsida och hittade en dammsugare som i affären igår kostade 3900:- ungefär men som på hemsidan kostade ungefär 2700:-. Så nu är vi mycket mer sugna på den! Så nu blir det denna istället. Med på/av knapp på handtaget och massa andra bra funktioner.


Nya köpet

Ja, igår köpte vi oss alltså en ny dammsugare. och visst är det någonting inom en som hoppar till när säljaren säger "bäst på marknaden". Den frasen använde sig säljaren av igår när vi kom in till siba och visst kom vi därifrån med just den! GTypiskt oss. Men i det här fallet var det inte den dyraste! Den var till och med billigare än den elektrolux vi nästan hade bestämt oss för.
Lite roligt var det när säljaren ställer sig på dammsugaren för att demonstrera att den är såå kompakt, tålig och hållbar!
Men det blev alltså en dammsugare från Miele. Kanske inte roligast färgen men det var det enda som fanns tyvärr. Men jag är nöjd! Mycket nöjd!


Myskväll!

Edvin ville inte alls gå och lägga sig ikväll. Han var INTE trött! Så då fick han vara uppe och mysa med oss! Jag passade på att knäppa lite bilder. Enjoy!









Ny dammsugare

Idag är det dax att köpa ny dammsugare. Den vi har idag är helt värdelös så jag städvägrar tills vi har köpt en ny och idag är det alltså dax. Superspännande.
Jag hatar att städa just nu eftersom våra är trasig så den bara faller sönder, repar golvet när man dammsuger och har sveriges sämsta sugeffekt vilket gör att det inte blir rent.
De viktigaste kriterierna är alltså:
# Hållbar
# Bra sugeffekt
# Bra munstycke som är lätt att dra över golven
# SNYGG!

Vi har en ergorapido som vi använder dagligen men den nya ska klara allt som den inte klarar av, typ storstädning, möbeldammsugning och mattrengöring.

Kanske kan bli den här! Den har dessutom teleskophandtag.




Kom gärna med tips på bra dammsugare!


Babysimmet inställt

Han har fortfarande lite feber, därav den dåliga uppdateringen. Så idag blir det inget babysim! Jätte tråkigt! Förra gången fick dom ju lära sig att dyka under vattnet för första gången! Hur kul som helst. Dom är jju hur duktiga som helst. Det var ingen ssom blev ledsen och tyckte det var läskigt! Eller jo, några mammor och pappor men inte barnen!

Har ingen aning om vad vi skas ta och hitta på idag istället. Edvin sover nu igen, för han vaknar ju runt 6 på morgonen nu för tiden. Mindre roligt!
Om inte den här "sova dåligt"-perioden går över snart så kommer jag gå (eller snarare springa med huvet före) in i väggen.

Kalle fick sovmorgon idag och jag fick det igår. Skönt att man kan turas om iallafall. Synd bara att jag inte kan utnyttja mina sovmornar utan går upp strax före 8 ändå.

Ha en mysig söndag!

Tävling



Är med och tävlar om denna fina burk från perlanliving.se. Skulle verkligen behövas hemma hos oss så jag hoppas att jag vinner!

Vill du också ha chans att vinna den klicka
här.


Oro...

Idag är ingen rolig dag... LillFisen har feber idag igen och är inte alls på bra humör. Han sover och sover och sover. Skönt, då kanske han blir frisk fortare. Jag tycker inte alls om när han är sjuk.

Mamma ringde imorse och sa att hon hade sett en överkörd katt på vägen till jobbet, inte långt ifrån där jag bor och att hon var rädd att det var min katt, Hugo.
Mitt hjärta stannade eftersom jag redan har förlorat en katt till den E4:an. Jag kläde på mig och tog Edvin i vagnen och promenerade bort dit man jag såg ingen katt så vi fick gå hem igen.
Jag blev extra orolig efterson Hugo inte varit inne på hela natten och itne kom när jag ropade. Men precis när min sambo ringde, för att höra om det var Hugo som låg på vägen, så ser jag katten utanför altandörren! Gissa om jag blev glad!
Har inte uppskattat honom lika mycket som förut på senaste tiden så det var verkligen en tankeställare att man måste uppskatta sina nära och kära för en dag kanske dom itne finns kvar!
Så idag ska jag gosa med katten hela dagen!!

Ha en bra dag.
Kram

Nytt väggord

Ikväll har jag pysslat lite med ett väggord i Edvins rum eftersom han ska sova där inne för första gången inatt. Vi stör varandra så mycket på nätterna så nu provar vi det här!
Det var lite pillrigt, men inte för svårt. Finns ju såå mycket fina väggord och väggdekorationer överallt men jag hittade det här på Tradera. Där går det att fynda en hel del! Jag fastnade för det här mest för att det var i två färger, svart text och gråa stjärnor.

 

Såhär blev resultatet:



Passar väl till en liten kille va?!

Kycklinggryta

Idag har jag haft besök av två gamla jobbarkompisar! Jättemysigt! Var ett tag sen vi sågs nu men vi har alltid nåt att prata om ändå.
Jag lagade en jätte smarrig kyckling gryta med kanel i. Jag vet att det låter lite skumt, men det är såå gott! Ni måste prova!

Här är receptet:

Kycklinggryta

Ingredienser
Portioner: 4

1 kg kycklingdelar med ben, t.ex lår eller 4 kycklingfiléer
2 gula lökar
1 förpackning (500 g) krossade tomater med chili
3 dl basmatiris 
300 g djupfrysta haricots verts
1/2 msk olja
1 tsk salt 
1 krm peppar 
ev 1-2 tsk kanel

Gör så här
1. Bryn kycklingdelarna i 1/2 msk olja. Krydda med 1 tsk salt, 1 krm peppar och gärna 1-2 tsk kanel.
2. Skala och hacka löken.
3. Låt löken steka med kycklingen någon minut.
4. Häll över de krossade tomaterna och låt puttra under lock ca 25 minuter för lår och 15 minuter för filé. Kontrollera att kycklingen är genomkokt, dvs att köttsaften är klar utan rosa inslag.
5. Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
6. Blanda ner haricots vertsen i grytan när ca 5 minuter återstår av koktiden.
7. Servera kycklinggrytan med riset och bröd.


GRÖNA TIPSET: För en grön rätt byts kycklingen ut mot 300 g djupfrysta quornbitar.

Hoppas ni vågar prova!

Kram


Har precis vänt säsongens första b

0-6dab66679589cc5a2a2d609f26ce57c0.png

Har precis vänt säsongens första brasa! Välkommen hösten!


Lite förändring i köket!

Har en vägg i köket som är såå tråkig! Men idag fick jag ett ryck och gjorde någonting åt det!

Så här såg den ut innan:



Såhär ser den ut nu:







Kul att förnya lite här och där. En liten detalj kan göra sån stor skillnad! Kul meh en tavellist som man kan förändra på så mpnga olika sätt; byta bild i ramen, byta innehåll i ljusstakarna eller byta ut dom mot nåt helt annat! Sånt älskar jag!

LillFisen blir bara större och större!

Just nu händer det såå himla mycket med min LillFis! Igår, helt otippat, visar han att han kan klappa händerna! Jag blev så glad och stolt att jag nästan började gråta. Han såg så stor ut när han satt där och klappade sina små händer. Jag blev så förvånad för vi har aldrig övat på det! Jag får nog tacka hans farmor för det för hon brukar dra nån sorts ramsa med honom som går typ: klappa händerna små, små... Schasa räven så, så... Måste vara därifrån han snappat upp det. Han kan inte hela tiden, ibland blir det lite fel men ibland så hajar han precis hur han ska göra! Väldigt sött i alla fall!
Han har även på tid lärt sig krypa, ställa sig upp mot saker och sätta sig upp själv... Ja en hel del. Det känns så konstigt för man hinner ju inte med! Rätt som det är gör han nåt nytt! Men det är riktigt kul!
Men man vill ju hinna med att nuta av allt han kan också och det är svårt när det händer så mycket.

Jag är väldigt överraskad över hur snabbt barn lär sig saker. Jag kunde nog inte tro, innan jag fick barn själv, att dom kunde lära sig så mycket på så kort tid. Han har ju bara funnits här hos oss i 7 månader!! Och redan är han såå mycket! En egen lite person, med en egen personlighet!

Kan inte låta bli att älska honom så otroligt mycket.

Nu börjar det bli dags för mig att gå och sova.

Sov gott

Ett steg i rätt riktning...

Ska ju ta tag i vår hall här snart men tills vi tar tag i det var jag tvungen att göra nåt åt väggen som är typ det första man ser när man kommer in. Ibland blir man lite hemmablind. Jag har länge varit allergisk mot hur det har sett ut där fram till idag men inte förns idag har jag gjort nåt åt saken.

Såhär såg det ut innan:


 

Så här ser det ut nu:






Vill du också vinna...?



Ville inte skriva om det här här, men idag har jag varit och pratat med en person som sa att det jag behöver just nu är att komma hemmifrån och göra något för min egen skull, utan man och barn. Och mitt stora intresse just nu, som jag verkligen brinner för, är inredning och design. Och när jag sitter och bläddrar runt bland olika bloggar hittar jag den här tävlingen. Ödet eller vad?
Jag hoppas nu verkligen, verkligen att jag vinner!

Vill du också vara med och tävla? Klicka
HÄR.


Premiärtändning av nya kandelabern

751eeac7fc799d80646676d6a3f03576.png

Premiärtändning av nya kandelabern. Me like! Otroligt hög mysfaktor!


söndag igen

Jaha, då var denna helgen slut då... Fasen va fort det går!
Loppisen i lördags var ju en riktig flopp. 5 bord med bara skit! Ha ha! Nästa helg ska jag banne mig gå på loppisen på vaksala torg! Där är det ordentlig loppis!

Idag har vi varit på babysim! Grymt mysigt! Och Edvin fick dyka under vattnet för första gången! Gick as bra. Var bara mamma som tyckte det var läskigt. Ha ha, men jag bet ihop!!

Nu kollar vi på ensam mamma söker! Sjukt bra! Väldigt spännande att se vem dom väljer!

Ha en mysig söndagkväll!

Puss o kram

Pallen är klar!

Nu är pallen klar!! Såhär gjorde jag:


Först spraymålade jag hela pallen med en vit sprayfärg. Inte trappstegen för dom ska ju täckas med tyg sen.




Sen klippte jag ut skumgummibitar lika stora som trappstegen. Vi fick massa skumgummi över som soffan har varit inpacketerad i.





Sen spände jag ett yg över skummgummit och häftade fast det med en häftpistol. Jättelätt men lite pillrigt.





Och såhär blev resultatet. Jag är jätte nöjd. Jag älskar tyget som jag hittade på ohlsons tyger, efter mycket om och men...
Men nu är den klar. Nu ska jag bara bestämma var jag ska ha den, men jag tror att den får stanna kvar i hallen där jag hade den från början, eller kanske köket, men där syns den inte så bra och det är ju lite tråkigt. Men vi får se...


Loppis!

God morgon.

Idag ska jag på loppis. Var jätte längesen jag var på det, så det ska bli jätteroligt! Edvin får följa med, för hans pappa ska jobba, och förhoppningsvis följer mamma med också. Annars får vi väl åja själva, men det är ju alltid roligare med sällskap.
Efter loppisen kommer Anna & Henke hit och hälsar på och dom ville se hur det blev i Edvins rum och vardagsrummet.

Pallen är nästan klar så snart kommer bilder. Är jätte nöjd med hur den blivit hittills. Det var inte alls lika svårt som jag trodde!

Nu ska vi äta lite frukost...

Ha en underbar lördag!!

Problemet löst?

Har tydligen varrit problem att kommentera på bloggen men det ska vara fixat nu. Skriv gärna en kommentar så jag vet om det funkar.

Renovering...

Fick lite ensamt ikväll eftersom Edvin följde med pappa till farmor och farfar. Har svårt för att vara sysslolös nu för tiden så jag bestämde mig att renovera en gammal pall vi har här hemma. Pallen är nån billig grej vi köpte på ikea en gång i tiden och den behövde verkligen en totalrenovering, så fram med sprayfärgen och vips, så ser den ut som en helt ny möbel. Jag tänker dock inte nöja mig med att bara måla om den utan jag ska klä trappstegen på pallen med tyg också. Kommer nog bli bra. Måste bara hitta ett tyg som passar. Är lite inne på ett lila tyg men vi får se... Ska ju in till stan imorgon och då ville farmor vara barnvakt så då kanske jag kan passa på.

Så här såg pallen ut när vi köpte den:


Färdigpiffat

Nu har jag piffat klart i vardagsrummet. Jag blev riktigt nöjd!












Dagens shopping



Här ser ni resultatet av dagens shopping. Ska ha lila tema i vardagsrummet så då var jag tvungen att inhandla lite lila piff.
Orkidé från IKEA, blockljus från IKEA, underlägg från IKEA, höga ljusstakar i glas från IKEA, skål från IKEA, kuddar från chili, kandelaber från chili och ljus från lagerhaus.
Tyvärr var ljusstakarna i glas från IKEA trasiga fick jag se när jag kom hem så dom måste jag byta imorgon. Men jag ska iallafall in till stan och lämna bilen på service så det gör inte så jätte mycket, men lite irriterad blev jag ju...

IKEA

Edvins feber är borta! Skönt!

Idag står ett besök på IKEA på schemat med farmor och faster. Trevligt. Skulle nog bli lunch också.
Ikväll ska vi åka och vaccinera oss. Usch, men nödvändigt. Edvin ska eventuellt få sprutan mot mässlingen. Men det känns lite konstigt för BVC ger tidigast när barnen är 9 månader och han är ju bara 7 men på vaccinationsbyrån hade dom inget emot att ge honom nu. Men man får väl lite på att dom vet vad dom pratar om. Och mässlingen är ju en dödlig sjukdom som skulle vara rktigt allvarlig i Thailand så det är väl lika bra att ta den.

Ska köpa massa ramar på IKEA så jag kan styra upp ännu en tavelvägg här hemma. Älskar den vi har nu.

Ha en bra dag!

"Nya" köket

Såhär ser köket ut, nu när jag bytt alla handtagen! Blev verkligen stor skillnad! Ser mycket fräschare ut!
Stackars lillen har feber. Tror att det är dom där jäkla tändernas fel... Han är jätte ledsen. Tycker så fruktansvärt synd om honom. Fast han har alvedon i kroppen har han 38 graders feber...






Fått mycket gjort!

Idag har jag hunnit med massor! Jag har:
¤ storstädat hela huset
¤ satt på alla handtag på luckor och lådor i köket
¤ fikat med min kusin som precis kommit hem från Hollandat rent i sängarna
¤ fikat med mormor
¤ gått en promenad med Edvin
¤ tagit hand om en febrig Edvin
¤ bäddat rent i sängarna
¤ tvättat

Ja, jag har hunnit med massor.

Nu ska vi äte pizza!


Hello new kitchen! Åh, va bra det

12a49b66db6684759a0b97922417ed4f.png

Hello new kitchen! Åh, va bra det blir. Har inte satt dit alla än, får göra det imorgon. Men jag tror att det kommer bli jätte bra. Köket kommer se mycket modernare ut. Kakan blev förresten jätte god!


Bye Bye old kitchen! Nu har jag få

7b5514dae09d92abb6f0bdf0a41c7793.png

Bye Bye old kitchen! Nu har jag fått hem nya handtagen till köket! Kommer bli så fint!


Edvins rum i bilder!

Har ju utlovat bilder på Edvin rum som nu äntligen är klart. Eller här hemma är ju ingenting någonsin helt klart eftersom det ständigt kommer nya uppdateringar i alla rum. Men just nu känns det bra såhär.

Här är en bild på hans myshörna. Filten på madrassen och de randiga kuddarna hade vi hemma och de passar ju jättebra in i hans rum så dom fick återanvändas där inne.



Krukgubbarna, som jag älskar, har jag köpt på mique. Ett rolgit sätt att få in lite växter, speciellt i ett barnrum.



Var inte det lättaste att få en bra bild på hans fönster men det här får duga.



Den här underbart söta stolen fick Edvin i doppresent av mina tjejkompisar.



Lampan från cult som ger ett supermysiigt ljus i rummet.



Den coola racerbilen som han också fick i doppresent. Att ha dop var ett bra beslut. ;)



De söta myrorna och en spegel från IKEA.



Hyllan EXPEDIT från IKEA valde vi att placera liggande i rummet så han kan nå alla sina leksaker. Kommer nog komma upp fler hyllor där vi kan placera de saker han inte ska komma åt. ;)



Där har ni hans rum. Jag är jätte nöjd med resultatet och lillfisen verkar också gillade det!

Mudcake



Idag har vi bakat. Hittade receptet på
www.perlan.org som har en underbar blogg! Helt klart värd att läsa! Blev så sugen att jag var tvungen att prova baka den och så här blev det. Har inte smakat än, men jag återkommer om smaken sen!


Har fyllt mina ljusstakar med pärl

0-3980d4c0b77f67e0fefdb655edb3bc2b.png

Har fyllt mina ljusstakar med pärlsocker idag. Hade kaffebönor i dom tidigare men vitt passar bättre i mitt kök. Fick tipset av min kära vän Malin! Nu ska vi äta!


Har varit lite dåligt på pysselfro

0-674323121ce63ebd67d06deb9011c32b.png

Har varit lite dåligt på pysselfronten i helgen så jag bestämde mig för att pimpa vår tändsticksask. Blev sådär men jag har ju en sida kvar! Snart ska vi till bvc och väga edvin.


Mysiga söndag!

Idag är det babysim igen. Det är så mysigt att ha en sån aktivitet på söndagarna, som annars kan vara ganska tråkiga. Fisen älskar ju att bada och blir helt vild när han kommer ner i vattnet så det gör ju det hela lite extra roligt.

Imorgon kommer antagligen de handtag jag har beställt till våra köksluckor. Jag är såå trött på dom vi har nu så jag var tvungen att beställa nya. Kommer nog bli jättebra. Bilder kommer...

Nu ska jag passa på att vila lite för Edvin har precis somnat igen. Natten har gått bra, han har vaknat många gånger men får ahn bara nappen så somnar han om igen, men det kanske kan bero på att han fick sova i vår säng inatt. Men det kanske är lika bra att ha honom där nu så att han känner sig extra trygg. Det kanske kan göra att han slutar vakna till så ofta som han gör nu.

Nu ska jag nog kolla på en film...

Ha en bra dag!

Lördagsmys

Andra och tredja ronden i fighten för att Lillfisen ska sova gott på nätterna gick bättre än väntat. Visst vaknar han, men det är iallafall lite lättare att få honom att somna om nu. Hoppas att det bara blir lättare och lättare! Men han är absolut inte hungrig när han vaknar, det känns skönt! Tror att det är tänder på gång och att han är inne i nån form av tillväxtperiod. Jag är iallafall glad att vi tog tag i det här nu för det är ju absolut värt det om man får sova på natten som belöning.

Igår kväll fick jag lite ensamtid igen. Jag var hem till Tessan. Mycket trevligt!

Idag har Edvin vart med sin pappa och jag åkte med min mamma till  Thuns. Hittade 3 toppar, en kofta och så fick jag ett par jeans av mamma. TACK! Edvin fick 2 tröjor och ett par badbyxor. Så nu har han två par, kan ju vara bra att ha när vi åker till Thailand i Oktober! Åh, va jag köngtar! Men det kommer nog bli lite jobbigt också. Det är ju ändå första gången vi reser med barn!

Ikväll är det kräftskiva hos min kusin som gäller. Hela familjen ska gå. Åh, jag älskar kräftor!!

Vad ska du göra ikväll?

Kram

Bloglovin´

Har hittat nått helt nytt för mig. Bloglovin´heter det och det är en sida där man kan lägga upp alla sina favoritbloggar och sen kan man se alla nya inlägg från alla bloggar man följer på ett enda ställe så man slipper sitta och leta runt bland alla bloggar när man vill uppdatera sig. Sjukt smidigt!

Så gå in och anmäl er ni också! Och glöm inte att lägga till min blogg på eran lista över favoriter! ;)

En hand i mörkret...

Idag är jag lite sliten. Vi håller på och kämpar med Edvin att han ska sluta äta välling på nätterna och det är KÄMPIGT!
Han har ju börjat äta två gånger/natt iställen för en gång och det är verkligen JOBBIGT! Så nu får det vara nog! Och inatt var första natten och det gick väl sådär... Men vi gjorde det! Fast han ville inte äta innan han somnade så han åt vid 22.30 men sen åt han inte förns han vaknade 7.30! Helt underbart för då verkade han knappt hungrig när han vaknade. Jag gjorde gröt när vi vaknade men han var inte jätte intresserad av den...

Men vad jobbigt det är att vara vaken och kämpa så på natten, när det är mörkt och man är ensam och fisen är ledsen. Allt blir så stort.
Kalle vaknade och frågade om jag ville ha hjälp men jag kände att det var lika bra att han fick sova, han går ju upp klockan fem på morgonen och jobbar hela dagarna och igår hade han jobbat på kvällen också. Men rätt som det var, typ klockan 03.30, när jag satt och vaggade och vyssade och sjöng på min sida av sängen kände jag en hand som klappade på mig som att säga; vad duktig du är´, jag finns här, och då kändes det som att jag fick extra energi och inte lång tid efter det somnade prinsen i min famn. Så, älskling, tack för den tröstande handen i mörkret. Tack för att du finns där! Vi ska nog klara det här!

Idag har vi busat med Isabelle och lilla Tilde. Supermysigt! Sen tog vi en promenad och hämtade Liam på dagis och sen promenerade vi hem och fisen somnade i vagnen. Tack för idag tjejer!

Nu är det lekdax igen!

Kram

Har haft en skön dag på egen hand

-49fed86d793c8271aa1f02bd9e7edbc.png

Har haft en skön dag på egen hand idag. Men jag saknade fisen också! Kunde inte låta bli att köpa en liten sak åt honom! Han fick en liten klosslåda som han älskar! Kul för mamma! Han hade haft det såå bra hos farmor. Nu kom Edvins mormor och morfar så nu ska vi mysa med dom.


Barnvakt

Idag ska jag åka in till stan alldeles ensam! Edvin ska vara hos sin farmor. Känns lite konstigt, men jag måste vänja mig att lämna bort honom. Tror att det kan vara bra för mig att få vara ensam ett tag.

Kalle ska jobba ikväll så vi får härja själva här hemma, Edvin och jag...

Nej, nu ska jag gå och pyssla lite...

Ha en bra dag


Fisen har fått en ny pyjamas! Supe

791163beb27014346115d95db6f1af09.png

Fisen har fått en ny pyjamas! Supersöt eller hur!


Fyndat

Var på chilli igår och hittade detta underbara VITA knivställ. Var rea på det, kostat 599kr nu 199kr.Passar perfekt i vårt kök. Det svarta fatet för bara 19 kr fick också följa med oss hem! Nu ska vi bara byta ut handtagen på alla luckor. En liten förändring som gör STOR skillnad. I like. Och att vi får grym rabatt genom mammas jobb är ett stort plus! Får reda på vad vi får betala imorgon. Spännande!



Kollar på ett program på kanal5 som handlar om en kvinna som har 14 barn däribland åttlingar. Helt galet! Jag tycker att det räcker gott och väl med ett i taget!! Har fullt upp med honom ju! Men my

Fixat & Donat

Ikväll tog mormor Edvin på en promenad så då passade jag och Kalle på att fix lite smått och gott här hemma. Vi satte upp denna anteckningstavla och tavelhylla i köket så vi kan bli lite mer organiserade.



Tavlan i vardagsrummet kom också äntligen på plats.

 

 


Bröllopet

Bröllopet var underbart! Brudparet var vackrare än någon annan! Stunden när dörrarna öppnades i kyrkan och Therese och Marcus börjar gå uppför altargången var magisk! Jag ska inte ens försöka beskriva det utan lägger ut några bilder som får försöka göra dem rättvisa.







Vi försökte också göra oss lite fina på deras dag så här kommer en bild på mig, Kalle och Kalles lillasyster Karin.


Har köpt bokstäver till edvins rum

343d2723641f2be5acbb6abf57c778d3.png

Har köpt bokstäver till edvins rum som jag nu har målat ett lager. Ett till lager färg sen ska dom upp i hans rum. Kommer nog bli super fint!