Semester

God morgon!

Har precis duschat nu och det är konstigt hur man efter bara två dagar i en stuga utan toalett och med en aning lägre standard än det man är van vid kan uppskatta en dusch så mycket. Känner mig nästan lite bortskämmd med alla dessa lyxprodukter som man har hemma! Skön känsla men lite skrämmande.
Jag har alltså varit i Malins stuga med Malin, Tessan och Emma och det var bara super mysigt! Vi fiskade, solade snackadeskit och drack vin i två dagar och bara hde det bra!

Imorgon är det bröllop som gäller. Moster-foster gifter sig! Lite otippat men underbart kul! Har köpt en ny klänning dagen till ära och hoppas att det blir jätte mysigt.

Känns otroligt underbart att ha semester och inte behöva tänka på att man ska upp tidigt eller vad man ska ha för matlåda eller såna saker... Ta dagen som den kommer bara! Underbart!

Midsommarmysigt

Ja, då var det midsommar igen då, med en massa regn som vanligt!
Men trots regnet så har det varit riktigt mysigt... Firade midsommarafton på lite olika ställen bl.a. i Bärlinge på kvällen. Det var faktiskt riktigt mysigt, trots att jag var lite skeptisk till en början... Idag har jag varit och tittat på när grabbarna va med på dragkampen i Vattholma, gick dock inte lika bra som förra året. Dom kom sist men det kan ha berott lite på gårdagens alkoholförtäring och att dom inte hade tränat någon gång. Men det tar dom säkert igen nästa år. =) Jag tycker iaf att dom var jätte duktiga!

Nu ska jag ut till svärföräldrarna och mysa lite.

Puss & Kram

Grillkväll...

Ikväll har vi grillat med Malin och Per... Riktigt mysigt! Vi käkade grillad fläskfile och grillade majskolar med klyftpotatis och tzatsiki! Riktigt gott! Sen kollade vi på nya Beck filmen, den var sådär... Har sett bättre, även fast jag brukar älska Beck filmerna så var den här ingen höjdare. Beck-den japanska shungamålningen, tror jag den hette...
Börjar bli riktigt trött nu... Kan bero på att jag inte har sovit nånting den här veckan...

Puss

Resultatet av visningen...

Nu har vi varit på visning och det var ingen hit. Det var ett ganska gulligt hus men det var lite för mycket att göra med det.... Och så var det lite litet också... Men det är en annan visning tisdagen efter midsommar som jag skulle vilja gå på men jag är nog bortrest då. Men jag tror att det kan vara två visningar på det huset. Men jag blir alltid lite nedstämmd när jag varit på visning. Känns som att jag vill ha ett hus alldeles för mycket, så jag blir såå himla besviken när det inte är bra...

Nej, nu ska jag slänga mig i tv soffan och kika på lite vänner eller nåt...


image32 

Sussa sött!

Visning!

Idag ska vi på visning på ett hus här i Björklinge! Mysigt... Alltid roligt att gå på visning även om man inte köper det, man kan ju alltid få lite tips och ideer på hur man vill ha det. Huset vi ska titta på idag är byggt 1923 så det är ganska gammalt men det kan ju va chamigt det med! Det verkar vara en jätte fin tomt med stor trädgård med massa fruktträd och syrener! Lite mysigt!

Rapporterar lite senare om vad jag tyckte om huset...

Puss

Snälla hjälp mig!!

Jag skulle jättegärna vilja ha lita tips på hur man kan fräscha till sin blogg lite! Tex lägga till en klocka och nån söt bakgrund och lite sånt. Vore jättegulligt om nån ville hjälpa mig med lite tips!

Puss & Kram

Min nya bil!! Helt galet!!

image30
Min älskling är inte riktigt klok! Han lurades bara när han sa att jag skulle få en Honda civic -03! Istället när jag kom till RA Motor igår stod där en splitter ny Honda civic sportmodellen framkörd till portarna! Automat! Helt galet!! Jag vet inte vad annars man kan säga! Han e såå söööt! Hi hi! Jag har redan kört ungefär 20 mil med min nya lilla bil och inrett den med en rosa gerbera! Ha ha! Såå sööt!
Jag hade väl aldrig kunnat tänka mig att min första bil skulle bli så här fin! Känns helt overkligt! Men nu kör man säkert iallafall och det var kanske det som var meningen. Han var väl lite rädd om mig, älsklingen! ;)

Kör försiktigt allihop!

                Puss på nosen!

Sommarmysigt!

image29
Idag har jag badat för första gången i år! Jätte mysigt! Det var faktiskt inte kallt i vattnet! Har legat och pressat hela dan och brännt sönder mig på baksidan av låren (mindre mysigt!).
Imorgon börjar man jobba igen då. Men nu är det bara 2 veckor kvar till semestern! Jätte skönt! Känner att jag har gjort mig förtjänt av lite semester nu va!

Nej, nu ska jag göra nåt vettigt tänkte jag, kanske tvätta lite...

Puss & Kram

Grattis Sofie till studenten!

Grattis Sofie!

Igår var jag och firade att Sofie tog studenten. Det var jätte mysigt. Hon var jätte söt i sin vita fina klänning och hon var super söt i håret! Önskar att jag också kunde ha korkskruvar i håret...

Jag fick en civic!

                                               image27

Nu vet jag vad jag får för bil! Han har köpt en Honda civic -03.
Den e sååå himla sööt! Så nu ligger han på plus ett tag. ;)

Ps. Sandra, du e sååå sööööt! Hi hi hi! Skriv en liten kommentar när du kikar in!

Ha det så sött!

En rosa bil!

                                                  image25                        image26
Min älskling ska köpa en liten bil till mig!
Vi var och kollade på bilar idag och fastnade för en liten Honda Jazz. Jag har tittat runt lite på internet och hittat den i ROSA! Vore det inte helt underbart att ha en rosa liten pärla?!
Jag blev helt kär men jag va in på hondas sida och det verkar inte som att den finns i rosa hos dom. Blev jätte besviken! Men men... Det fanns ju andra färger också... Vi e lite sugna på en civic också så vi får se vad det blir! Blir nog bra vilken som! Jag blir bara glad över att få en bil!
Nog om mig och över till vädret! Solen skiner och världen är ju helt enkelt underbar!

Hoppas alla ni andra njuter lika mycket som jag!

En ny cykel!!

Idag har jag köpt mig en cykel! Det blev den här söta lilla saken från Winther. Färgen heter vanilla och jag bara älskar den! Har cyklat omkring hela kvällen och den är sååå underbar!


                               image24

Födelsedagsmys!

Nu har alla gästerna gått och min födelsedag börjar gå mot sitt slut... Lite tråkigt men om ett år är det dags igen! =)
Jag har fått massa fina presenter! Presentkort, kaffekoppar, tekoppar och massa mer fina saker!
Börjar bli lite trött nu... Ska nog krypa upp med "fästmannen" i soffan med en god kopp te tror jag!

Hoppas alla haft en lika bra dag som jag har haft!

                            Pussar

Jag fyller år!

Äntligen fyller jag år! Som jag har väntat! Ett helt år sen sist! Känns som en evighet! ;)
Jag blir som ett litet barn på nytt när det börjar närma sig min födelsedag! Men men, lite larvig måste man väl få vara! Igår var tjejerna här och firade mig, det var super mysigt! Och snart kommer hela tjocka släkten hit, det ska också bli jätte mysigt! Jag har fått en cykel! Eller iallafall pengar till att köpa den cykel jag vill ha men jag har inte riktigt bestämmt mig än! Men det lutar åt en vit crescent cykel med lite gröna blomdetaljer på. Super söt! Eller hur?

                                   image23

Förlovad!

 
Vi förlovade oss igår och det känns helt underbart! Jättemånga har ringt och grattat oss och det känns helt underbart! Jag kunde inte vara lyckligare!!