Jäkligt mysig dag!

dsc02434 (MMS)

Galet va jag älskar detta lilla barn!! Vi har haft det så otroligt mysigt idag så jag vill aldrig att den här dan ska ta slut!! Men snart kommer mannen hem med hamburgare till oss för Edvin orkade inte åka upp till affären idag! :)


Månadens anställd!!

Kanske inte... Den här veckan har varit kaos! Jag låg hemma magsjuk måndag och tisdag. Ledig onsdag. Jobbade torsdag för att idag vaba med sjuk liten Edvin. Stackaren! Han har 39 graders feber och är helt väck...

Det enda han gör är att sitta i soffan, det spelar inte ens nån roll vad det är på tv, vilket är skönt för då fick jag se en film som jag ville se! Sen har vi ätit lite glass också!!
Vanligtvis sover han bara en timme mitt på dan men nu ligger han och sover igen så vi får väl se hur det går. Men han behöver det VERKLIGEN!! Det märks!!

Kalle är också lite sjuk, vet inte vad för sjuk men han var helt yr i morse så han kunde inte åka till jobbet. Nu är han dock där för nån meck skulle komma och kika på hans trasig maskin...

Nej, nu ska jag njuta av lugnet en stund till!!

Trevlig helg

Livet är underbart!

dsc02409 (MMS)

Man kan nog inte ha d bättre än såhär! Det är såå skönt ute idag! Jag älskar verkligen snö och Edvin också verkar det som! Men han blir trött ganska fort! :)


Läser lite bok

dsc02392 (MMS)

Hur mysigt är inte det här? Vi läser lite och bygger lite med lego! Jag måste komma på lite grejer man kan köpa till Edvin i julklapp och vad han kan önska sig av andra. Har ni några bra förslag? Ska till BR-leksaker imorgon och titta lite för Edvin blir hämtad av mormor på dagis. :)


Mellanmål

dsc02391 (MMS)

Edvin ä ter ju mellanmål på dagis precis innan jag kommer men han tycker det är så mysigt att äta nåt när vi kommer hem också! Idag blev det hans två favoriter: Melon att äta och findus på tv:n!! Så himla mysig tid precis när man kommer hem! Fast mitt bästa är när jag får hämta honom på dagis!! Han blir såå himla glad och ropar mamma, mamma och pussar på mig och kramar mig!! Helt underbart! Ikväll ska vi få mat hos mamma och pappa. Skönt, för Kalle skulle gå och träna efter jobbet. Ha en bra dag! Kram


Ljusmys!

dsc02390 (MMS)

Älskar att tända ljus när det är mörkt och trist ute! Man blir på så mysigt humör!! Denna lyktan hittade jag på Ica Kvantum faktiskt! Jag fastnade för den direkt och det blir jätte mysiga stjärnor på väggen när man tänder den!


Första dagen för mig!!

Jaha, första dagen på jobbet då! Helt ok faktiskt! Det gick mycket bättre än väntat och det känndes riktigt roligt faktiskt!!

Alla var så trevliga och välkomnande!!

Edvin var så ledsen när jag lämnade honom i morse, men redan 3 minuter efter jag åkt därifrån ringde hans fröken och berättade att han var glad igen och att jag skulle " Jobba lugnt"!! Ha ha, dom är verkligen världens underbaraste fröknar!! SKÖNT!!

Nej, nu ska jag mysa med min prins!!

Puss på er