Stackars jamaren...

Min stackars lilla katt har skadat sig. Han kommer alltid hem med mindre skråmor, så det är absolut inget konstigt. Men idag kom han hem och haltade och när jag lyfte upp honom skrek han rakt ut för han hade så ont!! Jag tycker alltid så himla synd om honom när han har ont eftersom han alltid går undan och vill vara ifred. Jag vill ju att han ska komma till mig så jag får pyssla om honom. Men nu ligger han här tätt intill mig och myser så jag får passa på att mysa med honom riktigt mycket.

               


Han är ju bland det finaste jag har. Älskar honom så mycket! Mammas lille kille...=)
Hoppas han mår bättre snart...

Sov sött allihopa!

Bebismys

Vi har varit och hälsat på Marcus och Malins lilla skatt idag. Han är precis hur söt som helst!! Så liten!! Dom är så lyckligt lottade som fått en så fin och frisk liten kille. Elton ska  han troligtvis heta. Han passar verkligen att heta det.
Väldigt svårt att förstå att man själv går omkring med en sån liten i magen. Helt ofattbart men väldigt mysigt! =)
Johan och Carolin var också där och hälsade på med deras lilla liv, Freja. Hon är väl också precis hur söt som helst! Kan inte låta bli att le när man ser på henne! Helt bedårande!

                                                      
Älsklingen med lille Elton                                                    Lilla sötnosen, Freja      

Latdag och filmkväll

Känner mig helt sänkt idag. Har inte gjort nånting!! Bara latat mig. Jag har läst lite, tittat på tv, suttit vid datorn... Inget vettigt med andra ord. Men jag känner mig inte helt frisk så det kanske bara är bra. Jag har ont i magen, mår illa och är allmänt frusen... Hoppas att jag mår bättre imorgon.

Nu sitter vi och kollar på en sjuk film, Pathology. Fattar ingenting. Handlar om ett gäng rättsläkare som roar sig med att döda massa människor på olika sätt för att sedan låta de andra lista ut hur man har dödat dom. Helt skruvad. Men jag får väl fortsätta titta, kanske blir bättre... Hur många gånger har man inte tänkt så...? Blir det någonsin bättre? NEJ!

Sov sött

Fixerad bebis

Idag var jag på besök hos barnmorskan. Det gick jättebra. Hjärtljuden var bra och mina värden var också bra. Sen var det dax för henne att känna på magen för att känna hur bebisen låg och hon kom fram till att bebisen redan fixerat sitt huvud i bäckenet. Det är tydligen väldigt tidigt och hon sa att hon kunde inte garantera att bebisen skulle komma tidigare än planerat, MEN... Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det där menet...
Så vi kanske får träffa vårat älskade lilla liv lite tidigare! Bara inte innan julafton!! Jag vill inte spendera julafton på BB!!

Ikväll bär det av till svärmor på middag. Skulle få fläskfilé! Gott!

Ha en trevlig kväll! Det ska jag...

Bakdag

                                          



Idag har Sofie och hennes lilla charmtroll Amanda varit här och bakat saffransbullar med mig!!
Supermysigt!!
Tack för en jättemysig dag tjejer!!

Det blev en pojke!

Stort grattis till Malin och Marcus som fick sin lilla pojke i måndags!!
Han är superfin!!


Ännu en snöig dag...

Dagen började med att jag fick skotta ut min bil från uppfarten eftersom plogbilen plogat upp en stor vall bakom den som bestod av is och ännu mer is. Det tog bra mycke tid och energi kan jag lova.
Sen åkte jag till jobbet och gjorde mina tre timmar. Känns ganska larvigt, men jag orkar faktiskt inte jobba mer som det är nu.
Sen åkte jag och handlade lite och nu har jag kommit hem. Äntligen! Sitter nu och tittar lite på tv och myser med brasan... Jag älskar att krypa ihop i soffan och mysa i skenet från brasan!! Helt underbar känsla!

Jag har precis insett att det bara är 68 dagar kvar tills vår lilla bebis ska komma till världen. Känns helt sjukt!!
Var ju inte länge sen jag fick reda på att jag var gravid, känns det som. Tiden går så fort.
Jag längtar så! Att få hålla den lilla i famnen för första gången... Obeskrivligt!

Nu s´ka jag kanske gå ut och skotta lite till. Kanske!

Kram

Vilken dag!!

Det här har  nog varit en av de värsta dagarna i mitt liv!!

Har varit på ultraljud som var helt skruvat. Inte att det var något fel på bebisen eller så, men allt annat var bara kaos, det orkar jag inte ens gå in något djupare på.

Jag har kört fast i snön 4 ggr!! På en dag och en gata!! Hur är det möjligt?? Jo, tack vare en underbar snöröjning!! Plogbilen har inte plogat vår gata på hela dagen!! Varför?
Jag har skottat snö i 2 timmar!! Jag är helt slut!!

Nu ska jag bara krypa upp i soffan med en filt och dricka te och äta en apelsin!! Skönt!

Hoppas ni andra har det bra i det här snökaoset!!


Galen tv-kväll

Jag hade rätt!! Ha ha! Men jag tycker absolut inte att alla valde rätt, men jag antar att det inte är upp till mig att bestämma!Åh, så söta dom är, Anette och hennes Richard är!! Såå himla kära! Härligt att se hur det lyser i ögonen på dom när dom ser på varandra. Sjukt mysiga!

Nu börjar sanningens ögonblick! Halt galet program!! Kan inte för mitt liv förstå hur man kan utsätta sig för något liknande. Om jag hade såna hemligheter som vissa av dessa människor verkar ha skulle jag ju inte för mitt liv utsätt mig för något sånt där...
Helt skadat, men sjukt kul att titta på!!

Ha en mysig kväll!

Ensam mamma söker

Åh, va spännande... Snart får man veta vilka killa de ensamma mammerna möter!

Jag tror att det slutar så här:

Johanna - Alex (men jag hoppas på Andreas)

Anette - Richard (såklart)

Nina - svårt, men jag tror nog Micke, men jag hoppas hon väljer Peter

Hur tror ni att det slutar??

Bilder på myspyset

                                                               

Julmys

Många kommer nog tycka att jag är helt knäpp nu... Men jag har julpyntat vårt hus!! Jag har hängt upp alla julgardiner, stjärnor och städat hela huset... Så himla skönt att ha det gjort!! Men oj va trött jag var när jag var klar. Jag hade ont precis överallt, men det var det värt!
Gissa om det var mysigt att komma upp imorse när det var jul i hela huset!!

Nu ska jag äta lite frukost.

Ha en bra dag.


Du får inte...

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Vet inte om jag älskar den här låten eller inte, men texten får mitt hjärta att hoppa över ett slag för den är så vacker...

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


Vintervackert

Nu är det verkligen vinter utanför mitt fönster. Snön ligger alldeles vit på gräsmattan och det är alldeles kallt. Urmysigt!
Vi har brasan tänd hela tiden och bara myser. Mmm...

Idag har jag jobbat lite... Känns verkligen jätte bra att jobba 25%. Är precis vad jag klarar av nu. Kanske låter lite larvigt, men det känns bra.

Nu ska jag ta katten med mig och gå och lägga mig tror jag...

God natt.

Jullängtan

Åh, va skönt det är att känna att man kan börja ta det lite lugnt på dagarna och inte känna att man måste gå till jobbet och må jätte dåligt!
Idag har jag vart helt ledig. Jag har varit inna i stan hela dagen och ätit lunch med Malin och vi har verkligen bara pratat bebisar och graviditet hela dan! =)
Känns skönt att prata me nån som är i samma sits som en själv och inte behöva tråka ut alla andra runt omkring en med massa bebisprat. Jätte mysig dag!

Igår var Johan, Caroline och Freja här hela dagen. Johan och Kalle höll på och isolerade vårat garage och vi andra va innne och mös hela dagen. Sen åkte jag, Carolie och Freja in till gränby centrum en stund. Jag hittade en megastor, svart julstjärna som jag blev helt kär i! Den var nedsatt från 329 kr till 69kr och självklart slutsåld! Men de skulle eventuellt få in fler så nu får jag ringa och hålla mig uppdaterad för jag SKA ha en sån! Jag bara längtar tills jag får börja julpynta! I år ska jag julpynta ordentligt! Det ska kännas i hela huset att det snart är jul!!

Nu ska jag åka hem till mamma och få lite mat i mig. Man kan tro att jag aldrig lagar mat själv, men det gör jag faktiskt...=)

Kram

Fredag

Nu har jag inte skrivtit på ett tag igen... Men den här gången har jag en anledning! Katten har bitit av sladden till min datorladdare så jag har inte kunnat använda datorn alls. Så himla irriterande! Som tur är har jag en pappa som är elekrtriker så han lagade den åt mig!! Tack pappa!
Sist katten bet av laddaren var jag och skulle köpa en ny och fick då reda på att en ny laddare till min dator skulle kosta ca 1000 kr!!! Aldrig!!

Nu har jag jobbat måndag, tisdag och onsdag den här veckan och insett att det inte fungerar. Jag har så fruktansvärt ont i rygg och mage att jag knappt kan stå upp i slutet av dagen så nu var jag till läkaren igår och blev sjukskriven. Jag ska börja jobba 25% nästa vecka, så får vi se hur det går. Skönt med en förstående läkare.

Idag ska jag åka ut till svärmor och äta lunch och ikväll kommer svärmor hit och äter middag...=) Mysigt. Tänkte göra tacos, det var längesen...

Kram Kram

Uppdatering om städningen

Nu är det äntligen gjort! Städningen är klar!

Nu ska jag bara lägga mig i soffan och titta på tv hela kvällen. Min rygg tar kål på mig!

KramKram

Städångest

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit hos mormor och ätit lite lunch. Mysigt. Skönt att hinna göra sånna saker som man ofta inte tar sig tid till annars.

Nu till det tråkiga. Jag har bestämt mig för att städa hela huset. Jag har tagit bort lakanen ur sängen och börjat röja men här tar det ofta stopp för mig. Men det gör oftast inte så mycket för jag brukar efter en stund inse att jag ju inte kan lämna det och låta det se ut så och då fortsätter jag men det är det där lilla steget att bara bestämma sig för att fortsätta som är så tungt! Men jag måste!! Golven är så smutsiga och det är väldigt dammigt, vilket man upptäcker en dag som denna när solen obarmhärtigt skiner in genom fönstren och avslöjar vartenda litet dammkorn och på något sätt förstorar dem till gigantiska dammtussar som plötsligt är överallt. Helt magiskt...

Nej, nu kan jag nog inte dra ut mer på det här. Jag återkommer med en uppdatering om hur det gått lite senare...

Hoppas ni andra har en bättre dag...=)

Tisdagsrapport

Fick svar från försäkringskassan om min ansökan om havandeskapspenning idag. Jag hade sökt på 100% men fick bara godkänt på 50%.
Men det känns faktiskt helt ok ändå... För hon som ringde motiverade det på ett bra sätt och hon var riktigt trevlig. Vilket man inte alltid kan förvänta sig. Sorgligt men sant. Och som han förklarade, om jag inte mår bra, t.ex. har ont i ryggen kan jag alltid bli sjukskriven! Jag tror jag har bestämmt mig för att jobba hela måndagarna och tisdagar och torsdagar till 14.15. Känns skänt att vara ledig mitt i veckan och på fredagar. Det känns också skönt att inte behöva åka in till jobbet varje dag och jobba några timmar.

Idag har jag lunchat med min kusin. Mycket trevligt. Åt på min absoluta favorita lunchrestaurang, panini. Tack för en trevlig dag!

Nu ska jag snart åka hem till mamma och äta lite middag. Känns som att jag nästan aldrig äter hemma nu för tiden. Skönt!

Igår fick jag äntligen på mina vinterdäck. Jäkligt skönt att veta att man åker lite säkrare.

Ha en trevlig kväll... Det ska jag ha!


Söndagsrapport

Idag har varit en mysig dag. Vi åkte in till stan för att lämna mina däck, blev aldrig av igår, och så var vi till EM och tittade på ny soffa och sen var vi runt och kollade på bilbarnstolar. Hittade en jättefin soffa men tyvärr blir nog vårt soffbord, som vi älskar, för stort för den soffan så nu vet vi inte hur vi ska göra... Vi hittade en bilbarnstol som vi gillade också som var nedsatt men vi väntar nog och önskar oss den i julklapp istället!

Nu sitter vi och degar i soffan och ska snart åka till mamma och äta och träffa lillebror och cathrin! Mysigt!

Känns så skönt att vara sjukskriven och veta att jag inte behöver riskera att göra illa ryggen mer på jobbet. Känner verkligen att jag inte är tillräckligt bra än för att gå tillbaka och jobba. Men självklart blir det lite tråkigt att inte ha så mycket att göra men man får ju försöka dryga ut tiden och hitta på småsaker att göra hela tiden.

Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

Kram

Bröstkampanjen

Jag är så nöjd!! Min kampanj för att samla in pengar till bröstcancerfonden har redan fått ihop 1000 kr!! På bara två dagar!!

Stort tack till alla som varit med och skänkt pengar!
Hoppas att det fortsätter lika bra!

Var med och skänk en slant du med!!

Lördagsmys

Jag får mitt absoluta lördagsmys på morgonen när jag helt ensam går upp och äter frukost och löser melodikrysset! Jag vet hur otroligt stor töntvarning det är =) Men jag kan inte hjälpa det. Prova det. Såå mysigt!
Och med lite hjälp av farmor löste jag hela krysset även denna vecka. Otroligt skön känsla och bra start på dagen.

Jag vet hur många skratt från mina närmaste det här kommer leda till, men det är det värt!!

Idag ska vi åka in till stan och köpa nya vinterdäck till min bil. Mindre roligt, för det blev dyrt, men väldigt nödvändigt har jag fått höra. Och när vi ändå är i stan blir det nog en liten tripp bill babyland eller barnenshus för att titta på en bilbarnstol.

Ikväll ska vi hem till Kalles föräldrar och äta lite mat, hans lillasyster åker tillbaka till Lund imorgon så då får vi passa på att träffa henne lite.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa och åt och sen åkte jag hem till min kära vän Tessan och tittade på film, väldigt mysigt. Vi såg Irene Huss-Guldkalven, helt ok film! Tack tjejer för en trevlig kväll!

Hoppas alla får en mysig lördag.