Skruttigt

Mår ungefär lika idag som igår... INTE ROLIGT!! Huvet känns som ett bowlingklot ungefär och ögonen svider som eldar... Men annars är det bra. Edvin har knappt sovit ett dugg inatt, alltså inte jag heller vilket jag hade kunnat behövt... Men jag hoppas på att jag får sova inatt istället.

Usch va negativt det låter! Nu ska jag försöka ta tag i mig själv. Ska försöka ta oss upp till affären snart, det kan man ju se fram emot... Kul att se lite folk... Ha ha

Kalle skulle ha gått och tränat efter jobbet men det fick han avstyra snabbare än kvickt för vi behöver honom här hemma idag!! Kyckling ska det tydligen bli till middag idag men i vilken form vet jag inte än... Förslag mottages tacksamt då min hjärna inte riktigt fungerar idag...

Kram kram

Ska försöka komma igen med nya krafter imorgon!!


Mysig helg med febertoppar..

Helgen har varit super mysig!! Ett litet minus var att Edvin fick feber samma dag som vi åkte upp och sen hade det hela helgen. Men mad en härlig blandning av Ipren och alvedon kommer man långt!! Dock har nätterna varit lite oroliga... Men det var inte så farligt. Men läskigt när han har över 40 grader ju!! Stackaren!! Men jag tror att det berodde på 1.5 års sprutan han fick för två veckor sedan. Men sen vi har kommit hem har han blivit fförkyld också så jag blir lite osäker...

Men annars var det hur mysogt som helst. Skönt med en liten minisemester ju!!

Jag börjar också känna mig lite dålig. Har haft huvudvärk hela dagen och känner mig allmänt trött. Hoppas vi inte håller på att bli sjuka!!

Imorgon måste vi nog försöka ta oss in till stan för Edvin behöver verkligen en påfyllning i sin garderob. Han ska ju börja på dagis i oktober och då lär det ju gå åt lite kläder...

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och krypa ner i sängen och kolla på en film...

Ha det bra! Kram på er...

Tillbaka... kanske...

Oj, va länge sen det var jag skrev nåt här nu. Vet inte om jag ska börja igen nu heller men en liten uppdatering kan jag bjuda på. :)

I sommar har vi varit mycket hemma och fixat och donat med huset och tomten men en liten tripp till tyskland har vi hunnit med och lite andra småutflykter.

Idag packar jag ner barnet och lite kläder och drar med svärmor till dalarna. Har hyrt en stuga där med egen strand. HOPPAS PÅ FINT VÄDER!!
Imorgon kommer sambo och svärfar upp och då blir det kräftskiva. MYS MYS!

Edvin har ju hunnit blivit stor också sen sist. ;) Nej inte helt men mycket större. Pratar och pratar och pratar. Ja tjatar kan man säga... Ha ha, men det är mysigt!!! Han har hunnit med att bli lite smått besatt också... Av filmen Pettson & Findus. Det är det enda han vill göra om dagarna. Inget jag tillåter men fick han som han ville skulle den stå på repeat hela dagen... INTE OK!!

Nej nu ska vi packa in väskor och vin och barn i bilen och åka!!

Kram kram på er!!

Förnyelse... Alltid en början

Ja, det här var väl så långt som jag kom med att börja blogga igen tror jag. Men det får räcka så länge... ;)