Länge sen...Igen!

Nu var det länge sen jag skrev... IGEN!

I helgen har vi varit bortresta. Vi var och hälsade på min faster och hennes familj i borås.Det var jättemysigt! Vi firade min farfar som fyllde 80 år!
Ett tag trodde jag inte att vi skulle kunna komma iväg eftersom jag fick ett gallstensanfall på onsdagseftermiddagen och fick åka in till akuten. Jag fick åka hem igen samma kväll men när smärtan terkom igen på torsdagsmorgonen blev jag inlagd. Men jag blev utskriven på fredagen mitt på dagen så vi kom iväg iallafall!

När jag var sjuk var vi tvungna att avboka Edvins tid hos läkaren vilket var jätte tråkigt för jag var jätte nyfiken på vad han vägde. Men idag fick vi en ny tid den 9:e oc s fick vi en tid i morgon för vägning. Det ska bli jätte spännande!

Nu vill min lilla ängel ha mat. =)

Sov gott

Fredag igen

Då var det fredag igen då. Härligt. Jag älskar verkligen fredagar och ikväll blir det extre mysigt. Har blivit så att vi nästan har en stående inbjudan till mamma och pappa varje fredag och idag är inget undantag och ikväll har de även bjudit in min kusi som genast nappade på lite klyftpotatis lite Edvin och lite så ska det låta. Härligt. Och ikväll, dagen till ära, ska vi premiärgrilla!! Åh, va gott det ska bli. Synd är dock att jag nu när jag ammar inte kan äta varken lök eller vitlök och det förtar ju kanske lite av känslan av att äta hemma hos mina föräldrar eftersom de är kända för att ha vitlök i allt så de har blivit tvungna att tänka om lite.

Min sämre hälft här hemma är sjuk. =(  Eller sjuk vet jag egentligen inte, mer åt det döende hållet kanske. Har kommit hem från jobbet de senaste dagarna och sett ut och betett sig som sju svåra år!! Jag bli galen! Han har ont i helsen. Ingen feber, inte snorig... ONT I HALSEN! Ha ha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår var jag rasande men han insåg nog sitt misstag och kom in till mig imorse och kysste mig hejdå vilket händer sjukt sällan så idag är jag inte lika arg. =)

Hoppas alla får en underbar fredag!

Ofarlig knöl!!

Idag har jag varit på mammografi för att kolla upp en knöl som jagh hittat i mitt vänstra bröst. Var en riktig lättnad när läkaren förklarade att allt såg bra ut och att knölen jag hade kännt bara var en mjölkcysta. Jag var egentligen inte jätte nervös innan men det var ändå skönt att få kolla upp att allt var okej.
Min mamma var snäll och följde med mig och passade Edvin medans jag var inne på undersökningen.
Efter det var vi och åt lunch med min moster på Brostreöms café och sen åkte vi och hälsade på på mammas jobb.
Nu ikväll var mamma så gullig och lagade mat åt oss så jag slapp. =) Hon e bra go min mamma!

Vaknade tidigt idag så nu är jag riktigt trött. Edvin sov hela kvällen igår och var därför jätte pigg klockan sex i morse så idag ska vi försöka hålla honom vaken så han sover längre i morgon. Men han har blivit riktigt duktig på att sova på nätterna faktiskt. Han sover fem timmar sen vaknar han och äter, sover fyra timmar igen och sen äter han och sen somnar han om tre timmar till. Riktigt skönt för hans trötta mamma. =)

Melodifestivalen

Nu har alla sjungit och jag är lite förvånad själv, men jag tror att jag hejar på EMD faktiskt. Riktigt bra låt! =)

Heja heja!

Familjemys

Idag har vi haft en riktig familjedag. Vi har varit tll gränby centrum och shoppat. Det blev en tröja till lillkillen, en sjal till mig och lite mat till kylskåpet!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Det blir revbensspjäll med lite olika tillbehör och så blir det nog melodifestivalen! Kan ju vara lite mysigt att titta på. Vet inte ens vilka som är med i finalen så jag kan inte säga vem/vilka jag hejar på men jag återkommer om det!

Ha en trevlig kväll.

Kram

Pigg bebis!

Idag är jag väldigt trött. Edvin bestämde sig för att han var pigg klockan sex i morse och då ville han gå upp. =) Jag lyckades få ligga kvar ett litet tag till men det tyckte han inte var roligt alls! Så nu är vi uppe och klara att ta itu med den här dagen.
Vi ska snart gå en promenad och möta mamma och sen ska jag ta tag i några garderober här hemma och kasta massa gamla lakan och handdukar så att jag kan lägga in Edvins saker i hans garderob istället.
Ikväll tror jag att vi skulle få besök av Malin och Tessan.

Ha en bra dag allihopa!

Ps. Edvin tackar för gratulationerna! =)

Oj va fel det blev!

Oj, skrev att lilla Edvin blev 2 månader men det är självklart fel! Han blev ju så klart bara 1 månad! Tiden går sjukt fort men itne såå fort!

Grattis älsklingar!

Den här veckan har det funnits mycket att fira! Igår firade vi att vår lilla guldklimp blev 2 månad och idag firar vi att båda mina älsklingar har namnsdag! Det är Edvin idag!!

Så grattis mina älsklingar!!

Idag har Edvin och jag varit med min mamma på onkologen då hon skulle få behandling. Vi skjutsade henne eftersom hon inte kan köra bil nu när hon har opererat handleden! Det var riktigt mysigt. Det var en stolt mormor som visade upp sitt barnbarn för personalen! Ha ha!

Nu snart får vi främmande. MAlin, MArcus och lille Elton!

Ha d bra

Dålig uppdatering

Åh, va dålig jag är på att skriva här! Men tiden bara rinner iväg med en liten bebis hemma! Men nu ligger han bredvid mig och sover, så jag får passa på!
Händer inte så mycket som inte har med Edvin att ögra måste jag säga, resten av mitt liv har lite fått kommit i skym undan, men det gör absolut ingenting. Det känns som en välsignelse att få spendera dagarna med en sån liten ängel. Han är helt underbar! Nu börjar han bli lite mer med och man får verkligen kontakt med honom nu! Det är hur kul som helst! Och han växer så det knakar! Han väger redan 4710 g och är 54,5 cm lång. En stor kille!

Helgen har varit jätte skön. Vi gick på långpromenad både lördag och söndag! I lärdags var jag och Edvin på plock och firade min kusin som fyllde år. Mycket trevligt! Kul att träffa människor som man inte träffat på ett tag! Och i söndags var vi bjudna till min vän Anna på fördelsedagsmiddag för hon fyllde år i torsdags, det var också jättemysigt.

Imorgon ska mamma operera sin handled och sen blir hon sjukskriven i 2 veckor. SKa bli kul att ha henne hemma igen!

Nu ska jag ge min lilla ängel lite mat.

Ha en bra dag!
Kramar