Fredag igen

Då var det fredag igen då. Härligt. Jag älskar verkligen fredagar och ikväll blir det extre mysigt. Har blivit så att vi nästan har en stående inbjudan till mamma och pappa varje fredag och idag är inget undantag och ikväll har de även bjudit in min kusi som genast nappade på lite klyftpotatis lite Edvin och lite så ska det låta. Härligt. Och ikväll, dagen till ära, ska vi premiärgrilla!! Åh, va gott det ska bli. Synd är dock att jag nu när jag ammar inte kan äta varken lök eller vitlök och det förtar ju kanske lite av känslan av att äta hemma hos mina föräldrar eftersom de är kända för att ha vitlök i allt så de har blivit tvungna att tänka om lite.

Min sämre hälft här hemma är sjuk. =(  Eller sjuk vet jag egentligen inte, mer åt det döende hållet kanske. Har kommit hem från jobbet de senaste dagarna och sett ut och betett sig som sju svåra år!! Jag bli galen! Han har ont i helsen. Ingen feber, inte snorig... ONT I HALSEN! Ha ha. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår var jag rasande men han insåg nog sitt misstag och kom in till mig imorse och kysste mig hejdå vilket händer sjukt sällan så idag är jag inte lika arg. =)

Hoppas alla får en underbar fredag!

Kommentarer
Postat av: Vickan

Jaa du men en karl som är bara lite sjuk är alltid dödsjuki. Visst e de konstigt?????

2009-03-27 @ 22:54:42
Postat av: Anonym

Jaa du men en karl som är bara lite sjuk är alltid dödsjuk. Visst e de konstigt?????

2009-03-27 @ 22:55:28
Postat av: Therese

Hej stumpan! Sjukt kul att du har ett nytt inlägg... Du vet jag tittar in till dig varje dag! Ont i halsen men de kan ju inte vara lätt=) haha Kram på dig hälsa alla och pussa lille söt från mig!

2009-03-27 @ 23:41:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback