Min favoritbild just nu!

02ec57216087b7914714034da0483adc.png

Min favoritbild just nu!


chockar mamma med att sitta själv

0-7081d163f8edabd94aa5c16ca9eb53a2.png

chockar mamma med att sitta själv i vagnen! Lillen blir så stor!


Mummy loves me!

0-42fa762b9c5529daeb9f76ca489f816d.png

Mummy loves me!


Semesterfirare!

657df3e24c553146ea734e68c21c0a54.png

Semesterfirare!


Edvin älskar sin mormor!

09bbd975339b0abca55d42ef2c58e233.png

Edvin älskar sin mormor!


Kramkalas!

260b170cd021178aca6fd352d1ddc9cd.png

Kramkalas!


midsommarkille!

-e0fef509d5ed65a6c8005c449b0feb5.png

midsommarkille!


Sötaste midsommarfirarna! Äntligen

0-7b2b37a00d6ab85216b9d753dbc5f118.png

Sötaste midsommarfirarna! Äntligen funkar d att blogga från mobilen så här kommer lite bilder.


Helgen

Ja, i helgen har vi hunnit med mycket. Édvin döptes ju i lördags. Det blev ett jätte mysigt dop!! Prästen var jätte bra, alla var på strålande humör och min nervositet lag sig lite när vi väl kom fram i kyrkan... Edvin fick sååå mycket fina presenter. Jag ska samla ihop lite bilder från dopet från mina nära och kära så får ni se. Edvin var jätte duktig i kyrkan. Han sa inte ett ljud under hela dopet. Han bara hängde på min arm och var allmänt nöjd, men det är väl så han är min lilla kille, allmännt nöjd... Jag kan inte göra annat än att avguda honom! =)
På kvällen åkte vi hem till min kusin och hans tjej och grillade med min andra kusin Julia och min lillebror och hans tjej (som för övrigt fyllde år i lördags, grattis gumman!!). Det var jätte trevligt.





I söndags var det sista gången på babysimmet och jag fick äntligen vara med och bada. Har ju inte fått varit med p.g.a. operationen... Och jag hade sån tur att det var repetition den gången så jag fick göra alla roliga övningar jag missat! Toppen!
Sen åkte vi hem till Erik och Cathrin för att fira Cathrines födelsedag. Lillebror hade styrt lite lunch år oss också när vi kom, gott! Se3en åkte vi runt med blommor till alla som hjälpt till med dopet för att visa hur tacksamma vi verkligen var, känns inte som att vi hade tid att visa det när dopet var. Det blev mycket uppskattat.

Idag har jag varit och badat i siggefora med Tessan, Malin, Emma och malins storasysters två barn, grymt söta ungar!!
Edvin doppade fötterna, i sjön, han verkade tycka det var rätt mysigt...

Nu ska jag hoppa i säng!

Sov gott

Dopet närmar sig...

Imorgon döps min lille kille. Jag börjar bli ganska nervös, har nog äntligen börjat inse att det kommer att hända oavsett om jag tror på det eller ej. Jag ser nog inte så  mycket fram emoot det, känns mer läskigt, men jag är stolt över mig själv som gör det för Edvins skull.
Jag är ju sjukt rädd för att stå inför folksamlingar och imorgon kommer det sitta cirka 100 pers och titta på oss eftersom det är ett dubbeldop men jag ska ta mig igenom det. =)
Det blir säkert trevligt.

Idag har ajg pysslat med de sista bordsdekorationerna och ikväll ska vi duka. Jag har även lyckats paja ryggen idag. Jag hoppas att det går över snart för annars blir det riktigt jobbigt!!

Nu ska jag försöka få Edvin att sova lite...

Kram o puss

Hel mysig dag!!

Har inte blivit så mycket inlägg här på ett tag men jag har försökt!! Från mobilen, men det verkar inte alls fungera. Blir galen! Men jag försöker lösa problemet! =)

Idag har vi haft Malin på besök här hemma. Hon åt lunch med mig och Edvin! Mycket, mycket trevligt! Vi åt soppa. Soppa är verkligen underskattat för det är ju såå gott! Sen på eftermiddagen kom Tessan och fikade med oss, också det mycket trevligt! Tack för en härlig dag tjejer!!

Nu är det äntligen allsången, som jag har längtat. Ett år ju!!! Åh, va härligt!

Nu börjar det, kram kram!

Allsång med Lotta

Idag har jag träffat mammagruppen. Vi brukar vara fem mammor men idag var vi bara tre, men det var mysigt ändå. Vi satt ute i solen och mös...
Sen drog vi iväg in till stan och shoppade lite på IKEA bland annat till dopet. Kommer nog bli ganska mysigt med grönt tema i dukningen.

Sen åt vi PANNKAKA hos mamma, med jordgubbar. Hur gott som helst!

Nu sitter jag och älsklingen och kollar på Lotta på Liseberg, faktiskt väldigt bra, men det kan ju inte mäta sig med riktiga allsången.  Inget slår skansen!!!

Nu ska vi fortsätta titta. Imorgon blir det kanske stan igen, ska kanske träffa Zandra, Sonja, Caroline och Hugo och äta lite lunch.

Kram kram

Äntligen klart! Mitt egna väggor

0-46ee93ebb606dbbdb876feb1c9e994f6.png

Äntligen klart! Mitt egna väggord som jag har i tvättstugan. Lite pillrigt med ganska roligt! Ska upp med en hylla som ska målas svart och lite korgar som ska bli vita först. Grymt kul att hålla på och fixa!


Familjedag, datorkrasch och pyssel...

Idag har jag och lillkillen varit och hälsat på Edvins farmor och faster som precis kommit hem från Lund. Det var riktigt mysigt. Vi ska ju fira Karins student där imorgon så jag hjälpte till med att klippa gräset så det skulle vara fint i trädgården. Dom har en riktigt stor åkgräsklippare, så det var grymt kul. Säg till om ni behöver hjälp igen!!

Sen åkte vi hem till Edvins mormor och morfar och åt middag för Kalle skulle hjälpa dom att lägga de sista plattorna i deras trädgård som dom håller på att anlägga. Det blir verkligen hur fint som helst. Dom har verkligen bra smak och öga för vad som blir bra. Ska försöka knäppa lite bilder och lägga ut så ni får se.

När jag kom hem hade min dator kraschat, mindre kul. Fick lite panik. Men det gick att fixa. Ja, inte jag utan Kalle när han kom hem. Tack, älskling!!

Nu ska jag fortsätta fixa mina väggord jag håller på med som jag ska ha i tvättstugan som jag håller på att pimpa lite.

Ha de!

Solsken och shopping

Äntligen skiner solen!! Det var verkligen på tiden! Som det har regnat! Trodde aldrig att det skulle sluta. Men idag skiner solen och vi ska in till stan och shoppa lite med Sofie och Amanda. Ska bli såå mysigt, var jätte länge sen vi träffades nu. Inte bra... =)

ETT STORT GRATTIS till älskade lilla Charin som tog studenten igår!! Va duktig du har varit gumman som har stått ut med allting! Du är verkligen värd detta! Hoppas du hade en grym dag och ser fram emot torsdag då vi också får fira dig!!

Ha en bra dag!
Kram

Jag lagar mat och lillen sitter

64f9901403e1edfb65e3c7c779e1d0f4.png

Jag lagar mat och lillen sitter i sin matstol och filurar. Ha ha! Han är för söt!


Söndag

Idag är det babysim som gäller. Tyvärr har ett av mina sår inte riktigt läkt ihop helt och hållet, så jag får hålla mig på torra land idag igen. Surt, men bara att gilla läget. Lite ligger och sover i vagnen och vi glor på tv, helt sjukt hur ltie det finns att se på tv nu för tiden. Har i veckan beställt canal digital istället för boxer som vi har nu, hoppas det blir lite bättre då...

Igår hade vi ju finbesök här hemma, det var sjukt trevligt. En härlig blandning av föräldrar och barn. Våran lille prins däckade vid 8-tiden och sov sen till7.30 med bara ett avbrott för käk. Sjukt skönt för hans mamma och pappa. Men trots det var jag riktigt trött när han väckte mig...

Imorgon ska jag hem till Erica i mammagruppen igen. Ska bli jätte mysigt.Kattis och Loke skulle också komma dit. As kul att träffa andra mammor och tjata lite med...

Nej, nu är det dax för mig att klä på mig och förbereda simningen...

Vad ska ni hitta på idag då?

En god natts sömn!

Nu ska vi snart åka in till stan och shoppa lite inför kvällen! Ska bli såå mysigt!

Edvin har bara vaknat EN gång inatt! Såå skönt! Kan kanske bero på att han är lite förkyld och hade feber igår på morgonen, så han var väl trött. Men idag har han ingen feber och verkar mycket piggare.
Han började även med napp igen igår efter ett långt uppehåll. Passar mig perfekt eftersom jag ska försöka få honom att sova hela nätterna utan att behöva äta. Får se om det funkar.

Nu ska vi åka!

Hoppas ni får en superbra dag i regnet.
Kram


Hemmafix

Har hittat världens bästa hemsida på internet. Styleroom.se! Helt underbar sida med MASSOR av inspiration till inredning. Vi ska ju göra om massa här hemma så jag sitter hela kvällarna, efter Edvin somnat, och kikar på massa bilder från olika männsikors hem. Superkul ju! Mina projekt för den närmaste tiden är att göra en egen sänggavel av mdf-skivor och inbyggda spotar, väggord också av mdf-skivor och så börjar Edvin rum ta form i huvet på mig också. Åh, det kommer bli såå bra!! Äntligen ska jag få det som jag vill ha det här hemma!

Ikväll har Kalle varit på räkbåt med jobbet hela veckan så jag har roat mig med att planterat lite till här hemma när Edvin hade somnat. Nu börjar det verkligen ta form! Helt underbart med massa växter överallt! Me like!

Nu ska ja nog gå och lägga mig och försöka sova lite. Imorgon bär det av in till stan med Caroline och Freja! Ska bli jätte mysigt!

Sov gott

Åh, äntligen!

STORT GRATTIS till lilla Liv som äntligen fick sin lilla pojke i natt!! Han vägde 4,1 och var 57 cm lång. Så det var en stor kille!
Åh, va duktig du har varit, gumman! Hoppas ni mår bra!!

Blomstermani

Idag skulle jag bara ha vart hemma och göra som alla säger och tagit det bara lugnt hade jag tänkt. Men, ändrade planer, mamma bjöd på lunch på mammas meze, en underbar lite restaurang i ekeby, och sen bar det av till Bellis som hade extrapris på blommor. Hittade ett par jätte söta små vita saker, ska ta kort och lägga in sen. Sen bar det av till plantagen där jag äntligen handlade jag en klätterros som jag ska ha i en kruka på nya uteplatsen och en massa andra krukor blev det också och en dahlia som var så söt så jag kunde inte låta bli!! Ha ha. Jag är besatt av blommor nu för tiden...
Sen messade jag söta Malin och frågade om vi skulle fika och det ville hon så gärna så hon och Elton mötte upp oss på brantans fik, supermysigt. Tack för en mysig fika!! Vi bestämde också att vi ska ta en grillkväll i helgen. Åh, längtar!

Nu snart kommer alla mina tjejer på fika! Jättemysigt, har en kladdkaka i ugnen som snart är färdig som vi ska mumsa på!!

Ha en bra kväll.

Puss

Dagen i bilder


Photoshop

Har fixat Photoshop idag så nu ska jag börja leka med bilder!! Ska bli så roligt. Har provat lite idag, det är verkligen jätte roligt! Så här blev första bilden:


I taket lyser stjärnorna

Måste bara tipsa om en film vi såg här om dagen... I taket lyser stjärnorna. Verkligen gripande film. Handlar om en tjej och hennes mamma vars största dröm är att åka till Thailand på semester när mamman blir frisk från sin cancer. Man får följa deras kamp för att nå sin dröm. Väldigt gripande film! Kunde verkligen relatera till alla kännslor som denna tjej visade. Åh, ni måste se den. Den var säkert inte så påkostad och kanske inte de bästa skådespelarna men det den var ändå klart sevärd!


En olycka kommer sällan ensam...

Eller vad är det man brukar säga?
Idag har jag varit till husläkaren för urinvägsinflammation och han passade då på att skriva ut medicin för mitt skyhöga kolesterol också... Som jag ärvt av min farmor! Känns som att eländeet aldrig tar slut. Men men, what doesn´t kills you makes you stronger! Och så känns det verkligen! Men det jobbigaste just nu är nog att jag inte kan sova på nätterna! Vet inte varför! Kan vara hur trött som helst men kan ändå inte somna. Kanske kan bero på att det är så mycket annat just nu...Haha, men man tycker ju att sova borde vara det sista jag har problem med!
Märks iallafall att jag blir bättre och bättre efter operationen nu. Imorgon ska jag till kära moster och ta bort agrafferna (häftklammrar istället för stygn). Hon fyller förresten år idag! STORT GRATTIS CAMILLA!!

Nu ska jag gå och pussas lite med min son! Vi är äntligen själva idag! Har ju inte kunnat ta hand om honom för jag har haft så ont och inte fått bära så jag har haft nån här hemma med mig i typ 2 veckor. Jag är JÄTTE tacksam för all hjälp vi har fått från alla, men det ska bli såå skönt att vara själva igen!!

Ha en bra dag!


Super glad i nya snigeltröjan!

0-5cc41f3641f4d2fb9a0ff5e6a8753f96.png

Super glad i nya snigeltröjan!


Bröllop!

Stort grattis till Kalles kusin Fredrik och hans jätte trevliga flickvän Lina, som gifte sig igår!! Synd att vi inte kunde närvara dock. Hade varit jätte roligt. Men jag har precis fått en uppdatering av svärmor som var där och hon sa att hon hade haft urkul och att bröllopet var superfint!
Fick även höra att brudparet följer min blogg, mycket roligt att höra!! =)

Återigen STORT GRATTIS!!

Kärlek

4a9509da1085bc5c6affc593f2ac14f7.png

Kärlek


På väg till gränby centrum och s

0-42874b450486628bf10e37d7cc87e3cd.png

På väg till gränby centrum och ska äta lunch och köpa lite gott till middagen ikväll. Har mycket mindre ont idag. Äntligen. Hoppas d håller i sig!


Min lilla kille har blivit stor!

30d70bde9d3b8e22ee69a98bdc69c822.png

Min lilla kille har blivit stor! Har har ätit mat för första gången idag! Gröt. Mums! Han tyckte verkligen om det!


Vissa stunder vill man minnas fö

72fa799192c5ca2c25faeb1558a1c208.png

Vissa stunder vill man minnas för alltid...


Nu bloggdesign!!

Nu har jag suttit hela kvällen och fixat & trixat med bloggen och så här blev resultatet!

Vad tycker du?

Tävling!




Hittade en tävling där man kan vinna presentkort på 300 kronor. Gå in på
www.sandlada.blogg.se eller
http://grodisjag.e-butik.se och delta du med!

Home makeover!

Var in på kanal 5:s nya inredningsblogg, fixa&dona. I LOVE IT! Fcik så mycket idéer på hur jag vill ha det här hemma!! Men problemet är ju att man vill ju sätta igång på en gång när man kommer på nåt bra och jag är inte riktigt i rätt form för det än. =) Men snart och då ska jag banne mig göra om här hemma.
Vi har ju köpt ett relativt nytt hus och eftersom alla tapeter är rätt ok så har vi inte gjort om mer än 2 rum, varav ett ska bli Edvins rum, och jag känner att jag inte alls trivs med hur det ser ut här just nu, men det ska det bli ändring på.
Har klurat ut ett jätte rolgit tema till hallen, som typ är det enda rummet i huset vi sa att vi inte skulle göra om! MEn efter att ha sett bilder hur fint det kan bli kan jag inte låta bli! Jag bara måste!
Jag återkommer med före och efter bilder lite senare.

Om ni har några idéer om hur vi kan göra om vårt vardagsrum, kök eller sovrum får ni gärna komma med tips!
Här kommer lite bilder från hur det såg ut när förra ägarna bodde här, men det är samma tapeter i alla rumen.