lunch med edvins moster på mammas

49083747199846fe2dfcb85aa48362c6.png

lunch med edvins moster på mammas meze! Smarrigt!


Tittar i sitt nya album.

0-4c151d2e3f095436249b6ff66c17fa23.png

Tittar i sitt nya album.


Apan och blomman fick edvin igår p

0-27909187d9096844d3a440e7b333ef90.png

Apan och blomman fick edvin igår på furuvik. Blev en hit! Vi myser och lyssnar på musik i hans rum. Mysigt!


Besök i djurparken!

Idag har vi varit på furuvik med Edvins farmor, farfar, faster och morfar! Det har varit en supermysig dag!
Vi fick se när dom matade aporna! Hur läckert som helst! Vilka djur! Hur coola som helst. Djurvårdaren kastade åt dom hela frukter och saftflaskor och dom åt och skruvade av locken på flaskorna och drack direkt ur flaskan! Stor upplevelse att se! Edvin uppskattar ju inte allt riktigt än men jag tror han hade riktigt mysigt idag ändå! För honom räcker det att vara med dom han älskar! Lättroad, ha ha!
Efter besöket på djurparken åkte vi in i Gävle och åt lunch/middag! Det blev thaimat. Hur gott som helst!

Nu har Edvin äntligen somnat! Han håller på att få sin första tand så han har det lite jobbigt nu. Vaknade och var ledsen och fick sitta uppe med mamma och glo lite på tv, sen somnade han gott om igen! Hoppas han fåår sova så han blir riktigt utvilad!

Nu ska jag inta ryggläge i soffan, e hur trött som helst efter den här dagen!

Härlig dag!!

Idag har Edvin och jag fått klara oss på egen hand för Kalle har varit och hjälpt pappa att pyssla med lite olika saker. Vi har haft en supermysig dag. Vi var först hemma hos Malin och hälsade på, tack för den supergoda pajen gumman, sen tog vi en promenad hem till Sofie och tittade på hennes nya hus! Det kommer verkligen bli superfint när dom blir klara med allt dom håller på och fixar med! Sen åkte vi hem till Pappa och Kalle och fikade lite och bestämmde att dom skulle komma hem till oss och äta ikväll. Vi fick även sällskap av lillebror Erik och hans tjej Cathrin så kvällen var fulländad! Vi grillade kycklingspett, fläskkaré och majs och åt klyftpotatis och tzatziki till det! GOTT!

Nu sitter jag, mamma och Cathrin och tittar på allsången... VILKEN KVÄLL!!

Ps. GRATTIS TILL JOBBET, CATHRIN!!!

Lillfisen e såå stor

Just nu är verkligen allt med Edvin roligt! Han är så me och lär sig nya saker hela tiden. Vi började ju ge honom smakportioner när han var 4 månader och det gillade han skarpt så nu är det bara burkmat som gäller! Jättesvårt att få i honom ersättning nu för tiden. Och så sitter han ju helt själv nu! Och har gjort det i några veckor. Det är såå skönt, underlättar verkligen. Han kan ju sitta och leka hur länge som helst och roa sig själv. Då får man chansen att få nåt gjort, och det gillar vi!
Men det bästa av allt är att jag får krama honom, pussa honom, skoja med honom och höra honom skratta varje dag!! Inget slår det! Jag skulle inte byta bort det mot nåt i världen!!

Shopping!

Nu har vi beställt en ny tv, nytt hemmabiopaket med blue ray, massa kablar och annat som jag inte förstår mig på och så blev det en mobil till MIG! Hi hi!
Sååå fin!




Nu sitter vi och kikar på Beck - Annonsmannen, riktigt bra faktiskt.

Tv:n såld

Nu har vi äntligen sålt vårt monster till tv!

Var en trevlig lite man här och köpte den bara nån timme efter att vi satt ut den på blocket. Mycket trevligt så nu bär det av in till stan för att köpa en ny lite smidigare variant och inte den där hemska 50 tummaren.

Ha en bra dag

Sommartider?

Har blivit väldigt dåligt med inlägg här, men det är ju SEMESTER! Ja, inte för mig men för Kalle och då passar vi på att hitta på lite saker. Synd bara att det är så sjukt dåligt väder. Solen lyser med sin frånvaro och regnet det bara öser ner, inte vadf jag hade planerat för den här sommaren men det får väl duga. Vi har varit mycket inne i stan och tittat och beställt saker till vårat vardagsrum och Edvins rum som vi ska börja göra om så fort pappa har tid att komma hit och hjälpa oss att tapetsera. Ska bli sjukt kul.
Vi har ju också varit på en liten tripp till kolmården med Johan, Caroline och Freja. Hur mysigt som helst. Vi sov en natt på hotell också, vilket var jättemysigt. Det gör vi alltför sällan, det ska det bli ändring på!
Den här veckan är Kalles sista semestervecka. Tråkigt!! Men vi har ju två veckor i höst då vi ska åka till Thailand och fira pappa som fyller 50 år.
Den här veckan ska vi åka till furuvik med Kalles familj och åka på en liten minisemester kanska till gävle och shoppa lite och bo på hotell.
Idag ska vi åka in till siba och beställa ny tv och lite såna grejer.

Nu: Frukost! (Jag fick sovmorgon idag. Kalle tog med sig Edvin på en promenad så jag fick vila lite till. SKÖNT!)


Nu är vi på väg hem igen. Vi har h

0-79119f1e35689daa1b63daa53c948e55.png

Nu är vi på väg hem igen. Vi har haft en jättemysig semester i goda vänners sällskap. Freja och edvin har blivit bästisar! Pussas hela tiden!


Idag har vi varit på kolmården hel

3a67d2c9065d690a4ef5408c666b635c.png

Idag har vi varit på kolmården hela dagen! Hur mysigt som helst. Nu tar vi d lugnt på hotellet sen ska vi ut och göra norrköping! Nice!


Nu har vi varit och fyndat blommor

76e4129508ba33ebdab7926b330b18cb.png

Nu har vi varit och fyndat blommor! Halva priset på allt! Nice! Nu ska vi käka hos mamma o pappa som kommer hem från semestern idag. Som vi har längtat!


Dagens outfit! Träffade brorsan på

0-5871e56975a2336f8b9ae0f6c4a98a1a.png

Dagens outfit! Träffade brorsan på kvantum och det här hade han valt att klä på sig idag. Skön kille! Ha ha!


Liten blir stor...

Idag är det en stor dag för lillfisen. Av två anledningar. Han blir idag hela 5 månader och ska i natt sova i sin vagga för allra första gången. Han har ju sovit där på dagarna men nu ska han få prova sova där en natt. Det var inga som helst problem att få honom att somna där, han somnade på 2 minuter. Jag tror att det är svårast för mig. Har gråtit några tårar. Lite separationsångest tror jag, men vi har bestämmt att det absolut inte behövar vara något definitivt, bara på prov, så det känns lite bättre. Ha ha, jag vet att jag är larvig, men det är ju min lillfis. Och han är såååå go att sova bredvid. Häöra honom snusa och vakna av att han ligger och småsnackar och ahr sig... nej nu kommer tårarna igen... Ha ha!

Nej, till nåt roligare. Idag har jag varit inne i stan och träffat Malin, Elton Liv och William (William för första gången)! Sååå söt! Han är ju bara 1 månad gammal. Man har verkligen glömt att Edvin varit så liten.
Först shoppade vi lite och sen gick vi och fikade och sen shoppade vi lite till. Jag shoppade lite tischor (T-shirts) till fisen och ett linne som det står Daddy Loves Me på. Hi hi, han har likadant fast med texten Mummy loves me! Till mig shoppade jag ett par örhängen, en skjorta, ett linne och en kofta. Hade presentkort på gina så då kunde jag unna mig. Brukar jag kanske göra ändå, men det låter ju bra.. Ha ha!

Nu ska vi fira att Kalle har fått semester. Åh, va mysigt det ska bli! 3 hela veckor!! Och sen resten i oktober, då vi åker till Thailand i 2 veckor!!! Livet är bra!

ByeBye

Hemmadag

Idag har vi bara varit hemma. Riktigt skönt faktiskt. Edvin har sovi jättebra, han har ätit smakisar bra, jag har tagit reda på lite tvätt och fått lite annat gjort här hemma. Det är skönt ibland att komma ikapp med allt man ska göra hemma och det har jag gjort idag.
Börjar gå ganska bra med mat för Edvin nu. Han börjar vänja sig med nåt annat än flaskan och det är bra, för det är rikgti svårt att ge honom flaskan nu, han blir störd av allt! Till och med katten! Han älskar ju katten och om han är i samma rum är det väldigt svårt för Edvin att koncentrera sig på flaskan. Haha.
Igår fick Edvin låna en gåstol av hans bästa kompis Amanda (för övrigt hans framtida kärlek och mammorna får bestämma, haha). Han fullkomligt älskar den. Han blir helt överlycklig när jag sätter honom i den och nu börjar han fatta hur man tar sig fram i den! As kul ju! Så nu följer han efter mig när jag går omkring hör hemma och kollar vad jag håller på med, riktigt charmigt!!
Imorgon ska vi till bvc på läkarbesök, ska bli riktigt intressant att se hur han har gått upp i vikt.
Nej, nu ska jag börja förbereda maten.

Ha en trevlig kväll

Är i sigtuna och myser! Ska till s

7dbe49421b8ecb732d115b7b93497da6.png

Är i sigtuna och myser! Ska till steninge och arlandastad också! Mysigt!


GRATTIS!

Grattis mormor som fyller år idag!!

Mums med majskrok!

-65cb20a0c4ad14e1a997e8b8af4b98c.png

Mums med majskrok!


Dopet



Såhär lycklig blir man när man döps! Och morfar är liite rolig också!

Kommer fler bilder när jag fått tag på några...

Lillen mår bättre nu!

Idag mår lillen lite bättre. Hans feber har gått ner till 37,9 grader så han är inte alls lika varm idag. Vi har sovit illa båda två inatt. Han har vaknat många gånger och varit ledsen och haft svårt att somna om och jag har hela natten kontrollerat så att han inte blivit sämre ooch hållit koll på att han andas ordentligt. Från 5 i natt har han sovit på min arm för att inte sova lika oroligt men när han vaknade strax före 7 var han så ledsen att vi gick upp. Då blev han på mycket bättre humör!
Nu sover han gott igen!
Är såå skönt att det är svalare ute idag! Hade varit mycket svårare att hålla honom sval i den värmen som har varit de senaste dagarna.

Av en slump hittade jag igår några bloggar om mammor till ängla barn och det berörde mig så oerhört mycket. Jag slogs av en känsla av total tacksamhet! Jag är så otroligt tacksam över att jag har ett barn som lever och mår bra! Ofta tar jag nog vardagen för given men det ska jag sluta med, jag måste försöka ta till vara på varje sekund! Den här vardagen är ju vårat liv.

Nu ska min vardag bestå av lite städning. Tv-installatören kommer hit idag och ska installera vårat canal digital så jag tänkte bespara honom att ligga och rota runt bland våra dammtussar.

Ha en bra dag!

Liten sjukling...

Lillfisen har fått 39 graders feber. Stackars!! Han är helt kokhet! Åh, va jag tycker synd om honom! Är väl troligtvis värmen, hoppas det går över snart bara! Har baddat honom med blöta tvättlappar och ställt in en fläkt i sovrummet, hoppas det gör susen!

Nu ska jag också sova så jag slipper den olidliga värmen som spritt sig i hela huset. I sovrummet är det iallafall lite svalare...

God natt

Här har vi lagt sjösten och plante

58687aba1203b89a256b2cfb921b2ce9.png

Här har vi lagt sjösten och planterat lite i krukor.


Såhär blev nya uteplatsen. Vi har

06ea501ac56b5583e3a0ebb50d009ae7.png

Såhär blev nya uteplatsen. Vi har kvällssol här så ett litet bord och 2 stolar räcker bra.


Närbild!

0-156b7bd392b6c45c56b12c8021395bdf.png

Närbild!


Än

0721f810301521355870d47f4de1ca93.png

Äntligen har min klätterros börjat blomma! Velade länge innan jag till slut valde den här och inser nu att det var ett bra val! Kommer en till bild!


Fisen sover i vagnen så jag passar

0-24744ea3567ba23c4b6f4b2446cf16e0.png

Fisen sover i vagnen så jag passar på att sola lite! Skönt!!!


Fick dom här av min sambo i förrgå

339a09cb2f0077e39b8797afa38ecc32.png

Fick dom här av min sambo i förrgår. Gissa om jag blev glad! Åh vilket härligt väder det är! Nu ska jag njuta lite till.


Badkille! Fisen älskar att bada!

7e762c16755b538431da74d9f0780b50.png

Badkille! Fisen älskar att bada!


Idag har vi mysdag edvin och jag.

79d9e953975b35ecb8ca0e6dd760722e.png

Idag har vi mysdag edvin och jag. Vi badar och har d bra! Farmor har hälsat på och ätit lunch med oss.


jag har shoppat till lillkillen id

0-47ffa1a60698e49532201f78d3a5fde1.png

jag har shoppat till lillkillen idag! Blev två t-shirts och ett par små shorts. Han behövde verkligen lite tunnare kläder. Sjukt varmt ute ju! Nu ska jag sova. God natt!