Äntligen internet!

Nu har äntligen vårt internet kommit igång! Så skönt! Klart att jag har haft mycket attt göra ändå men...

Nu bor vi här... I vårt alldeles egna lilla hus! Inte så litet heller. =)
Vi har ialla fall kommit i ordning nu, det känns jättebra. Nu kan vi bara njuta! Det är konstigt hur allting kan kännas lättare bara för att man bor i hus. Men det är väl kanske lite inbillning. Men bra känns det iallafall!
Kul med alla som e nyfikna och vill komma och titta också. Mycket fika blir det, tur att man rör på sig mer när man har ett hus att ta hand om.

Imorgon börjar helvetet... Mamma börja med sin cellgiftsbehandling. Men jag ska inte säga att det är ett helvete för det är absolut inte säkert! Jag måste försöka tanka positivt och att allt kommer att ordna sig men eftersom jag trodde att hon bara skulle behöva strålning känns allt det här så svårt. Mamma e världens starkaste! Hon tar allt det här så himla bra hon kan till och med skämta om det. Det har jag lite svårare att göra dock, men det är väl naturligt.
Läkarna har sagt att det inte är säkert att hon kommer att må ett dugg dåligt av behandlingen, men att hon med största sannolighet kkommer att tappa håret. Jag tror att det kommer kännas svårast eftersom det då kommer vara synligt på utsidan att hon faktiskt är sjuk. Det har man faktiskt kunnat förtränga hittills.
Men jag bara vet att allt kommer bli bra tillslut! Vägen dit kanske kan kännas lång och svår men jag vet att i slut änden kommer allt bli helt bra igen! Håll tummarna!!

Puss o Kram

Snart slut på ledigheten

Ja, då var jul och nyår över då... Dom här dagarna brukar jag ha ångest annars, eftersom jag älskar julen och allt runt omkring men i år känns det helt ok eftersom man har något att längta till.
Hela lägenheten ser ut som om en bomb slagit ner, jag bara måste ta tag i allt i helgen. Har varit ledig hela jullovet och det har kännts enormt bra eftersom jag skulle hinna packa så mycket då men här står jag nu och inser att jag börjar jobba på måndag och sen är det en vecka kvar till flytten. Måste säga att paniken inte är långt ifrån. Missförstå mig inte, jag har börjar packa men jag har nog inte riktigt insett vidden av hur mycket saker vi egentligen har.

Nu ska jag åka in till stan och shoppa lite lampor, hämta flyttlådor, åka förbi jobbet och äta lunch med min bästa vän Anna.

Sist men inte minst vill jag ge ett STORT GRATTIS till en av mina kära vänner som ska få barn i juli! Du vet vem du e!   ;)

Kram på er alla