Fredag!

Har inte riktigt haft tid att skriva här på ett tag...=) Har någonting annat som tar upp all min tid. Nej, egentligen inte, för han är så snäll och lätt att ha och göra med, men när han sover så måste man ju försöka koppla av lite. =)
Idag ska jag och Edvin promenera till BVC för han ska vägas och mätas sen ska vi fortsätta promenaden till mamma och äta lunch där. MYSIGT!

Ikväll ska vi på tjejmiddag hemma hos Malin. Edvin fick följa med fast han inte är tjej ha ha. Ska bli jättemysigt att träffa alla tjejer, vi brukar ha väldigt mysigt när vi träffas.

Fick nyss höra av mamma att mitt bästa börjar idag, SÅ SKA DET LÅTA!! Hoppas tjejerna inte har något emot att titta på det, för vi kan tyvärr inte spela in program hemma hos oss, nån sorts felkoppling tror jag,

Nej, nu ska jag gå och fixa lite innan vi ska gå.

Ps. Vill bara tacka min älskling för att han alltid i slutändan tar bra beslut och är så underbart snäll mot mig! =) Älskar dig söta!

Nya bilder...

                          
                         

Fel

Blev nåt fel på bilderna i förra inlägget, ska försöka fixa problemet...=)

Lilla Edvin...

Ja, nu har han äntligen kommit, vår lilla ängel. Han är så himla mysig! Jag kan inte sluta titta på honom! Han är så snäll mot sin mamma och pappa, förrutom att han håller sin mamma vaken hela nätterna för han är såå hungrig.
Edvin har tyvärr fått lite gulsot, så BB-på-väg har varit här 3 dagar i rad. Det har varit helt underbart att ha dom här och den hjälp vi fått är ovärderlig!! Såå himla gulliga!! Hade vart ett nervvrak utan dem!

Förlossningen gick ganska bra, tyvärr var det väldigt mycket folk på förlossningen just den natten och vi fick därför tyvärr inte all den hjälp och trygghet vi hade behövt. Det blev ett väldigt stort ansvar för Kalle när han fick ta hand om mig alldeles själv.
Allting började på måndagen med att jag fick en blödning och vi var tvungna att åka upp till bedömningskliniken för en undersökning. Dom beslutade där att dom skulle sätta igång mig, så klockan sju på kvällen tog de hål på mina hinnor så att vattnet gick och efter det satte mina värkar igång på allvar med hjälp av lite värkstimulerande.
Jag fick min epiduralbedövning för sent och var därför helt slut när det äntligen var dags att börja krysta och därför fick det komma en läkare och hjälpa lilla älsklingen till världen med en sugklocka. Från det att dom satte igång mig tog det ungefär 10 timmar tills han var ute.

Tack allihopa för alla fina gratulationer!!

Nu ska jag mysa med min son lite... Han ska bada för första gången idag! Mysigt!!

Ha en bra dag, det ska jag ha!

Vår guldklimp är äntligen här!



Edvin!

Varning för negativitet!!

Idag känner jag mig helt deppig!! Vill inte göra någonting förrutom att krypa ner under täcket... Och föda barn då såklart... Men det ser tyvärr ut som att den lilla bestämmt sig för att stanna inne i mig för resten av mitt liv... Hörde någonting om att elefanter är dräktiga i tre år, kanske att bebisen fått för sig att vi är elefanter? Får ta upp det med barnmorskan den 10/2 när jag ska dit. Jag hade ju bestämmt att jag inte skulle behöva gå på den eftersom bebisen redan skulle vara ute då, men det ser ju inte ut att bli så...

Nej fy vad negativt det blev nu, men då förstår ni hur jag känner mig och vad som snurrar i huvet just nu...

Hoppas ni andra har en bra dag!

Lunch



Gjorde en riktigt god lunch idag. En härlig sallad med pasta, oliver, tomat, gurka, sallad och härlig fetaost och till det hade jag gjort tzatsiki! Mmm, va gott det var! Har varit sugen på det länge nu...

Nästan klar...

Nu är jag färdig!! Nästan, har bara torka golven kvar... Men nu är Kalles pappa och lillebror här med tillhörande hundar, så det får bli när dom har åkt hem. Jag hade lagat makaronipudding som såg jättegod ut men den smakade ingenting, så det blev ju en flopp. Men det var väl tanken som räknas...
Fortfarande ingen bebis iallafall... Men jag har inte gett upp hoppet än! Städningen kanske inte har hunnit få någon inverkan än!
Som en liten bonus på allt jag skulle göra har jag gjort rent duschkabinen också, vilket jag hatar!! Vi har väldigt mycket kalk i vårat vatten så den ser hemsk ut jättefort och hur mycket medel man än har på går inte allting bort ändå... Tråkigt!

Nu ska vi fika med chokladbollar och mazariner!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Städdag

Nu ska ungen ut!

Idag ska jag bädda rent i sängarna, tvätta, damma överallt, dammsuga, moppa golven och sist men absolut inte en dag för tidigt ska jag fixa ordning alla julsaker som jag bara hivat in i kontoret och sen får älsklingen kasta upp det på vinden!
Om inte det får ut ungen vet inte jag...

Ikväll vet jag inte om vi ska äta hos mamma och pappa eller om jag ska laga ordning lite makaronipudding och bjuda över dom hit... Pappa ska hjälpa mig med en taklampa i barnrummet så det skulle ju passa ganska bra en dag som denna!

Nej, nu måste jag sätta igång. Bokstavligt talat! Ha ha!

I´m going crazy!!

Kör försiktigt!!

Fick ett riktigt läskigt samtal igår vid fyratiden av min mamma som säger att min lillebror varit med om en trafikolycka och är på väg till akuten i ambulans. Jag fick fullständig panik men hon lugnade mig och sa att det inte skulle vara någon fara med honom. Hon var då på väg till akuten för att möta upp ambulansen där. Det vart någon som sett olyckan som ringde mamma från Eriks (min lillebror) mobil och berättade vad som hade hänt. Så himla snällt gjort.
När hon kom upp till akuten fick hon vänta en stund innan ambulanse dök upp och när den väl gjorde det låg stackaren där med stödkrage och uppklippta kläder. Åh, jag är bara så himla tacksam att det inte var någon fara. Han mår bra nu, förruton att han har ont i höften, ryggen och nacken. Men jag hoppas att det inte är någon fara.
Anledningen till att olyckan hände var att två killar i en vit van/skåpbil körde rakt ut i vägen, framför Erik så att han knappt hann bromsa. Som tur var körde han bara i 50km/h. Annars hade det kunnat gå riktigt illa. Det som känns lite läskigt är att hans krockkudde inte utlöstes trots att hans motorhuv trycktes ihop typ en meter. Den litar man ju på till 100% att den ska lösas ut om det händer något.
Känns riktigt läskigt att veta att det finns såna idioter ute i trafiken! Hoppas att dom fick en tankeställare efter det här!!

Ha en bra kväll och kör försiktigt!

Beräknat datum men ingen bebis!!

Då var dagen äntligen här, men ingen bebis! 1:a februari 2009. Hade nog ändå trott att jag skulle ha min bebis hos mig nu men det verkar inte bli så! Vi längtar och längtar men det hjälper inte! =) Får väl vänta lite till. Trycker på ganska ordentligt ikväll. Hoppas att det kan vara ett tecken på att liten e på väg ut till oss.

Ikväll har vi varit ut och ätit mat med våra kära vänner Johan och hans caroline. Vi åt på Texas long horn. Såå himla gott!!

Igår var det tjejmiddag hemma hos Tessan. Också jättemysigt och jättegod mat! Tacos! Hon hade köpt fetaost till tacosen vilket jag aldrig hade provat men det var verkligen jättegott, så det måste jag införa här hemma också!
Verkligen roligt med en tjejkväll. Vi har ju lovat varandra att göra det till en vana en gång i månaden så vi får hoppas att det blir så!

Nu ska jag fortsätta kolla på Beck!

Ha en trevlig kväll!