Thailand



Tillbax om 2 veckor!

Snart åker vi!

Åh, tankarna snurrar runt i skallen på mig just nu! Jag har försökt packa allting vi ska ha med oss men det är ju såå svårt! Edvins väska väger just nu bly så jag måste försöka packa om lite i våra väskor. Jag är så himla rädd att glömma något att jag antagligen har packat på tok fför mycket!

Nu vill jag bara att det ska bli imorgon och att vi är på väg.

Nej, nu måste vi gå igenom allting!

Sov gott allihopa! Jag återkommer om cirka 2 veckor. =)

KRAAAM!

Huvudvärk...

Nu har jag haft huvudvärk i princip varje dag i ungefär två månader tror jag. Jag trodde till att börja med att det var sömnbrist som var problemet men nu har jag börjat tvivla på det eftersom Edvin sover mycket bättre på nätterna nu. Jag vaknar med huvudvärk varje morgon och sen fortsätter det i värsta fall hela dagen. Jag börjar verkligen bli riktigt orolig för det nu eftersom min syn har blivit betydligt sämre också. Jag känner ett sorts tryck över ögonen och det är verkligen obehagligt.
Jag kan ju inte göra så mycket nu när vi ska åka bort så jag måsta ta tag i det när vi kommer hem.
Men det är säkert ingen fara! Man är ju ganska trött hela tiden och jag kanske inte äter som jag borde heller så nu ska jag skärpa mig och äta ordentlig och försöka sova ordentligt när vi är borta så blir det säkert bättre!

Nya kläder

Beställde lite kläder till Edvin på internet idag. Det blev ett par byxor och en tröja från Lundmyr of Sweden. Allt i svart för han passa såå bra i det. Jag brukar inte köpa så dyra kläder till honom eftersom han växer ur dom så fort men jag hade 50% rabatt så då kan man ju unna sig! Tror han kommer bli jätte söt i dom här:




Tessan ville också vara med på ett

0-66cffe6bc2b46e5e436d3b9d8663a138.png

Tessan ville också vara med på ett hörn. Visst e hon söt?


Det blev två väggord. Det här hamn

2f5cfbe8c430d38606c76fc438aadd1a.png

Det blev två väggord. Det här hamnade ovanför deras sovrumsdörr.


Idag har jag varit och firat Sofie

0-58123c4f5d4fad81837b8074e84c3eb0.png

Idag har jag varit och firat Sofie som fyller år på onsdag. Fick i uppdrag att montera hennes väggord. Det blev jätte fint! Grattis Sofie i förskott!


Barnvakt o party!

Igår var vi på fest hemma hos min sambos bror och hans flickvän. Supermysigt! Det bjöds på lasagne och massa goda tillbehör. Kvällen avslutades med lite singstar. Till och med jag vågade sjunga lite!!
Lillfisen fick vara hos sin mormor och morfar och till och med sova över där. Fick ett mms på honom i morse i sin nya pyjamas. Gissa om jag längtar efter honom.
Nu ska jag väcka hans pappa och klä på mig och åka och hämta honom!
Idag är det ju söndag och då står babysim på schemat! Så himla mysig söndagsaktivitet för hela familjen. Och har man dessutom fått sovit en hel natt utan att behöva göra välling och sånt är man ju på mycket bättre humör!

Ha en härlig söndag!

Bourgie

Den här lampan, Bourgie, från Kartell är verkligen min favorit just nu! Jag älskar den. Men har ingenstans att ha den tyvärr. Får göra plats för den när vi kommer hem från Thailand!


Utmanad!

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!.

1. Vad heter du: Lina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ljus
3. Flicknamn: Lova
4. Pojknamn: Lukas
5. Yrke: Lapplisa
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasagne
9. Sak i badrummet: Läppglans
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Ledsen
12. Något man skriker: Lyssna
13. Film: Livet från den ljusa sidan
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Linkin Park
16. Djur: Lejon
17. Gatunamn: Leopoldsgatan
18. Bil: Lamborgini
19. Sång: Lille katt

Jag utmanar härmed
Julia, Madde, Bella & Jossan & Diana.


6 dagar kvar!

Idag är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till Thailand! Helt underbart. Jag längtar så oerhört mycket


Finbesök!



Idag har vi min kära lillebror ERIK och hans söta tjej Cathrin på besök! Supermysigt! Vi sitter och kollar på mammas pojkar. Det är ju verkligen underhållning på "hög nivå". Man kan ju inte annat än skratta åt det.


Kaffe- och tekoppar

Har länge varit trött på våra kaffe- och tekoppar här hemma. En salig blandning mellan nytt och gammalt men inget jag riktigt gillar. Jag har även länge letat efter en tekanna. Nu har jag äntligen hittat nåt jag gillar och på IKEA faktiskt. Och det är ju bra för då behöver det ju inte kosta en förmögenhet att byta ut allt. Jag tycker om att dom är diskreta och stilrena.

Jag tror jag kommer slå till på dessa:



En underbar dag

Ja, alldeles, alldeles underbar på många sätt.

Vi packade in hela familjen i bilen i förmiddags och åkte på julmarknad. Och när vi går där och myser i det vackra vädret fick jag en höra nåt som rörde mig till tårar!! Kan tyvärr inte säga mer...

Och när vi kom hem fick jag ännu en överraskning... Vi håller på och fixar och donar med middagen och Edvin satt i sin matstol och helt plötsligt säger ungen MAMMA! Åh, då kom nästan tårarna igen! Senaste veckorna har han gått och mantrat "pappa", pappa, pappa..." Och nu låter det istället "Mamma, pappa, mamma, pappa..." Jag är nöjd!

Har inte kännt sån lycka som jag känt idag på mycket länge. Tack alla ni som gjorde min dag såå underbar. Sänder underbara tankar till en väldigt underbar vän...

Bra köp!



Älskar min nya uggla. Den blev supersöt när man tände den.


Äntligen klara

 

Ja, äntligen fick jag lite energi och tog mig i kragen och sygge klart kuddfodralen som jag köpte tug till för nån vecka sedan. Kassen med tyget har hängt på dörrren in till sovrummet sen jag köpte det och varje gång jag sett den har jag fått lite ångest för att jag inte gjort dom klara men jag har bara inte haft ork och lust. Men nu är dom klara. Jag blev riktigt nöjd! Ville ju ha nåt turkost men inte för mycket!

Mammor och nya mjukisbyxor

Idag har det varit mammaträff här hemma. Supermysigt! Som alltid. Jag älskar dom dagarna vi träffas. Tiden flyger iväg och vi babblar om allt mellan himmel och jord. Det var grymt länge sedan jag skrattade som jag skrattade idag! Tack söta tjejer för att ni förgyller mina dagar! Det är nog bara med andra mammor man kan skratta åt den mamma missären som innebär ingen sömn, vaka på nätterna, gnäll vid av- och påklädning och liknande saker! Även fast vi älskar det!

Pajen blev faktiskt riktigt bra för att vara första gången! Och det var superlätt. Och det är skänt med mat man kan förbereda dagen innan. På dagarna har man en del annat att göra än att göra paj.

Imorgon är det mammaträff igen fast med annan mamma. Oj, va med mammor jag träffar om dagarna! Kan det bli bättre?

Idag sålde vi vår gamla vagn! Och vilket klipp jag gjorde. Vi köpte den begagnad för ett år sedan för 3200 kr och idag sålde jag den för 4200 kr. Skönt med lite fickpengar till THAILAND. Det är för övrigt bara 2 veckor kvar nu!

Jag fick en överraskning av min kära sambo idag. Han råkade avslöja igår på förmiddagen att jag skulle få en överraskning men vägrade säga vad så jag har gått och väntat och väntat på att få veta men ikväll fick jag den! Han hade beställt ett par helt underbara mjukisbyxor till mig. Jag tar alltid hans eftersom dom är supersköna på ett speciellt sätt, inte som andra mjukisbyxor så nu fick jag ett par egna i min egen storlek. Jag blev superglad! Tack kära älskling! Jag älskar dig och mina nya mjukisnyxor!!

Nej, nu är det dax för mig att sova om jag ska orka ta nattskiftet med Edvin. Hoppas han (och hans kompisar Elton och William) sover bättre än vad han gjorde inatt.

God natt!

Min första paj

Idag ska jag försöka mig på att göra paj för första gången faktiskt! Har alltid velat pröva men det har bara aldrig blivit av. Så idag gör jag min första räkpaj. Fick den hos min vän Malinm en gång och det var supergott så jag hoppas aatt jag lyckas lika bra. Har hittills bara gjord pajdegen, ska snart gå och röra ihop resten!

Edvin ligger i sin pappas knä, här bredvid mig och får välling men han är allt annat än sammarbetsvillig. Han vill ha men ändå inte så han dricker lite sen skriker han dricker lite till och sen skriker lite till. Han är för rolig! Sjukt trött antagligen och täppt i näsan!
Hans pappa äe så duktig och sjunger och trallar och verkligen försöker. Nu verkar det ge resultat... Ja nu äter han. SKÖNT! Då somnar han gott sen! Och sover hela natten! Positivt tänkande!!!

Ha en skön kväll!


Massa ved

Igår körde sambon hem MASSA ved så vi har så det räcker hela vintern. Härligt! Mindre härligt var det när vi var tvungna att stapla all ved idag. Men det är helt klart värt det, att kunna elda hur mycket man vill i kaminen. Det är helt klart MYS!






Energin börjar komma tillbaka...

Det finns sååå mycket jag vill göra här hemma just nu, men det finns inte så mycket tid över känns det som. Har varit en kämpig tid nu ett tag med dålig sömn och lite förkylningar och liknande så jag har fått lagt mitt inredningsintresse lite åt sidan. Men det ska det snart bli ändring på! Edvin sover mycket bättre på nätterna nu, med bara ett uppvak varje natt så jag känenr att energin börjar komma tillbaka.

Men jag har haft lite tid till att sitta och drömma mig bort på internet och det här är vad jag önskar mig just nu:


Kubhyllor från
barnvanligt.nu



Stringhylla som bl.a. finns på designonline.se. Har inte bestämmt och jag vill ha vanliga gavlar eller gavlar i plexiglas.


Jag kommer ofta på mig själv med att viljan att allt ska bli klart på en gång! MEN, har nu kommit på att ingenting bli någonsin klart här hemma. Inte det att vi är lata, nej för att varje gång något bli klart så hittar jag genast något nytt jag vill göra om så det är ett evighetsprojekt. Men det är nog lite av tjusningen också. Att hela tiden ha någonting att göra. Men det är nog viktigt att stanna upp ibland och vara nöjd och glad för det man har just nu! Det är verkligen något jag måste jobba på!

Är du bra på att njuta av det du har just nu?!

Dålig uppdatering

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Vi har varit lite sjuka här hemma så det har inte funnits så mycket energi till det.

Mässan i lördags var väl lite av en besvikelse. Hade förväntat mig mycket mer. Men fick iallafall med mig ett par byxor till Edvin från mormor hem, från Geggamoja. Kanske inte så jätte speciella, men dom var som gjorda för hans lilla kropp.
En annan sak som fanns på Underbara barn-mässan var majs-krokar. Edvin älskar dessa majs-krokar! Men på mässan hade dom tre smaker, inte bara de neutrala som vi har kört med, utan vaniljsmak och fruktsmak också. Roligt tänkte jag, tills jag smakade. URK! Det är bland det vidrigaste jag smakat i hela mitt liv. Nej, vi håller oss till de neutrala i framtiden också.

Idagblir det en liten tripp till Mamma Malin och lille Elton. Skönt med lite sällskap.
På onsdag blir det mammadag här hemma. Massa mammor och barn som kommer hit. Alltid lika mysigt.

Ha en bra dag

Äntligen fredag

Idag är det ett besök på mitt jobb som gäller. Ska bli roligt att träffa alla, det var ett tag sedan!

Sen ska jag skjutsa min lillebrors tjej till Chilli. Där hittar man nästan alltid något fint! Ligger en second hand butik där som jag också tänkte kika lite i! Är ute efter lite gamla ramar och kanske nån fin lampfot.

På eftermiddagen åker hela familjen till fammiljen Zander/Fridqvist och hälsar på! Ska bli galet mysigt, som alltid! Deras lille kille och Edvin är nästan jämngamla och riktiga dunderpolare! Jätteroligt att se hur dom leker! Kul att Kalle får de också, brukar ju vara bara jag och Edvin somn åker dit på dagarna. Kvällen bjuder på middag hos föräldrarna! Skönt att slippa tänka på mat ikväll också!

Imorgon drar vi till Stockholm och går på mässa, hela familjen! Ska bli supermysigt!

Ha en bra FREDAG!!

Ut med det gamla och in med det nya

Ikväll har jag gjort lite nytta här hemma. Jag har rensat ut MASSA kläder som lillfisen växt ur. Konstigt hur nostalgisk man kan bli för något som inte var så jätte länge sen... Men det blir jag verkligen! Står där och plockar och viker och säger med jämna mellanrum: Men åh... Nej, men titta... Åh, den här som han var så söt i! Ha ha! Man är ju bra rolig. Men nu är det klart! Och va fint det blev i garderoben!

Idag har jag shoppat jacka till den lilla. Är ju superkallt ute nu så det behövs verkligen! Det blev en liten mössa och ett 3-pack vantar också. Så nu är han redo för kallare väder! Men snart är det dax att plocka fram shortsen igen och dra till THAILAND!! Kommer säkert att kunna bli lite tjatig om det nu när det börjar närma sig. Ni får ursäkta!

Nej, nu ska jag slappa lite i soffan!

Kram på er!