Sjuk...

Jag e sjuk... Dunderförkyld...Som tur är är Kalle också sjuk så jag kan inte smitta honom och så får jag sällskap när jag ligger nerbäddad i soffan... =)

Imorgon ska jag åka på skolmässan i Älvsjö... Ska bli ganska kul... Kanske inte så jättekul att gå där förkyld men jag får väl knapra alvedon...

Nu längtar jag efter Anna så jag håller på att dö... Hon e tillbax i Thailand nu så det är bra för då kan man ringa henne...

Isabells lilla bebis kommer snart... Väldigt snart hoppas jag. Bara en vecka kvar till beräknat datum.. Häftigt!! Jag tror att det blir en liten flicka! Men vi får väl se... Det ska iaf bli väldigt roligt!!

ANNA KOMMER HEM!

ANNA KOMMER HEM TIDIGARE!!!!!
Åh, jag kan inte fatta att det är sant!! Hon kommer hem om mindre än en månad för hon har fått en intervjutid på skolan hon vill komma in på! Åh, jag e så glad!! Ska bli helt underbart att få hem henne och få krama om henne! Jag saknar henne så mycket!!
Efter allt som har hänt henne vill jag bara krama om henne och visa att jag alltid kommer finnas här för henne! Jag vet inte om jag har vart så bra på det alla gånger men jag lovar att från och med nu kommer jag att finnas här för henne till 100%! Det kan inget ändra på!!

Puss & Kram


Saknar...Saknar...
Åh, jag saknar Anna... Hon är alldeles långt bort... I thailand. Har vart borta i ca 1 månad och ska va borta i ca 2 till... Inte roligt för mig men säkert as kul för henne!!!
Hon är i allla fall flitig och skriver många dagboksinlägg som alla här hemma kan läsa. Det är jätteroligt! Men fan va kul vi ska ha när hon kommer hem!

Älskar och saknar dig gumman! Hoppas att allt är kanon bra!!

Puss på dej!

Lilla Lina

Lilla LinaLilla jag...

Lilla jag...Kärlek

KärlekFörsta bloggen

Hejsan allihopa!

Detta är mitt första lilla inlägg här. =)

Just nu händer det väl inte så jätte mycket storheter i mitt liv men jag är faktiskt ganska nöjd ändå... Det kan vara ganska skönt att bara vara ett tag! Passa på medans man kan!
Min älskling fyller år på sändag så det är väl mycket det som tar upp mina tankar just nu men det är trevliga tankar! Älskar födelsedagar. (Även om det inte är min egen)

Ta hand om Er!
Pussar