New York!

Vi har det helt underbart. Sitter nu i lobbyn pa hotellet och skriver.

Hotellet e jatte stort och ligger mitt pa manhattan! Vi har sett typ allt och iodag ska shoppa for imorgon aker vi vidare till Miami.

Edvin ar super duktig och trivs jattebra i vagnen dar han kan titta pa allt som ar runt omkring honom.

Nu maste jag dra vidare!

See ya!

See you later!!

Nej, sista inlägget nu!!

Snart drar vi. Jag har inte koll på läget och jag har världens resångest!! Det här kommer bli hur bra som helst!! :)

Snart sova. Sen NEW YORK och efter det MIAMI BEACH!!

Ha de!! :)

Vadå knäpp?

Hur kan man bli såå totalt knäpp av att man ska åka på en trevlig liten semester i 14 dagar? För det första tror jag att jag förstod att vi faktiskt skulle åka tidigast i söndags och att Kalle inte ska följa med kom nog i måndags och sedan dess har jag gråtit varje dag. Inte hysteriskt, nej absolut inte. Det har mer varit en sorts stilla, sorgsen gråt som jag inte alls har kontroll över. Den kommer när jag minst anar det... Tillexempel till middagen i tisdags hemma hos svärmor. Ja, ett illa valt tillfälle kan många tycka. Ja, kan va beredd att hålla med. Var nog både hon och svärfar som trodde att någonting kanske inte stod helt rätt till... men men, sån är jag nu för tiden. GRAVID, säger kanske nån... Nej, absolut inte, bara lite lätt hysterisk!

Ja ja, men vad gör väl det?

Ursäkta om jag låter negativ, men jag tycker ju också att det ska bli hur kul som helst!!

Packa, packa, packa...

Det är vad jag ska göra idag. Det kan ju tyckas som att det inte borde ta så lång tid men jag är så jäkla rädd att glömma nåt eller nån så jag går igenom allting 1000 gånger... Tur att jag har mina listor, annars skulle jag bli tokig tror jag!!

Nu sitter vi ihopkurade i soffan Edvin och jag och tittar på snövit och kollar i traktorböcker. Skön kontrast. :)

Nej, nu är det nog dax att styra lite frukost åt oss!!

Kram kram

Härlig eftermiddag

Idag åkte vi in till min farmor och farfar på eftermiddagen. Edvin och farmor va på invigningen av deras nya lekplats i deras område medans jag åkte upp till Gränby centrum HELT SJÄLV!! Underbara ensamhet. Jag går in i en liten bubbla.

Det var massa saker jag behövde tills vi åker så nu börjar jag bli lite klar. Bara lite kvar av Edvins saker och mina saker sak också packas. Och väskorna till planet. Ok, det är en hel del kvar. Jag ska tvätta lite till också...

Efter det åt vi middag hos farmor hela familjen och sen vidare och hälsade på Edvins lilla kusin. Hon va såå söt och såå liten!! Mysigt.

Nej, nu får det nog bli sängen för mig. Har några program med Dexter jag ska kika på innan jag somnar.

Kram kram


Leker

dsc02184 (MMS)

Edvin har blivit så duktig på att roa sig själv. Skönt en dag som denna när man har massor att göra. :)


Fixa, fixa, fixa...

Sjukt mycket att fixa idag. Åker ju på fredag!!!!

Satt och skrev upp allt igår så man slipper ha allt i huvet. Men jag blir förvirrad ändå. Är alltid så rädd att glömma nåt. Som tur är så finns ju det mesta att köpa i USA. Inte som när vi åkte till Thailand direkt.

KAn inte fatta att det är dax snart!! Är galet spänd och gråter varje dag för att Kalle inte kan följa med... Lite delade känslor. JAg kommer ju sakna honom oerhört. Har aldrig vart ifrån honom så länge, men mest för Edvin skull. Han avgudar sin pappa och på dagarna när Kalle jobbar frågar han efter pappa 10000 gånger... Men det kommer gå bra!! Måste intala mig det...:)

Nej, nu fix!!

Kram

Sötaste sambon!!

Jag fick ett brev hem i brevlådan idag från sjukhuset.

Jag var på undersökning för ett par veckor sedan eftersom jag har fortfarande har gallstens liknande anfall trots att jag har genomgått en vidrig operation där de tog bort hela min gallblåsa.
De ringde mig för en och en halv vecka sedan och sa att jag troligt vis hade stenar kvar och att jag troligtvis kommer få genomgå samma operation igen. PANIK tänkte jag. NEJ NEJ NEJ!! Det går bara inte!!

Idag kom alltså brevet på posten med min "DOM". Det var INTE gallstenar kvar i gallgångarna. Gissa om jag blev lättad!! JAg ringde direkt till KAlle och berättade det och när vi kom hem ikväll kom han in med en överraskning till mig. En låda med Hjärtan för att fira att jag inte behövde nån operation. Så lite men sååå MYCKET!!

TACK älskling, det behövde jag verkligen idag.


Nu är vi ute hos edvins farmor och farfar....

dsc02242 (MMS)

Nu är vi ute hos edvins farmor och farfar. Vi har fått mat här och nu är vi ute och leker medans kalle byter däck på bilen. Snart ska vi fika sen hem och sova.


Bilder...

Idag har vi varit på utflykt till 4H-gården. Dom hade djurens dag där idag! Hur mysigt som helst. Min bror följde också med. Vi åkte höskrinda, Edvin red på hästen, fiskade fiskdamm och tittade på massa djur. Sen åt vi lunch hos Erik och sen hem och röstade! Nu ikväll har Kalles mamma och syster varit här och käkat. Styrde lite köttgryta. Gott och enkelt!! Me like!!
Har inte så mycket mer att berätta så här kommer lite bilder istället.





























Öppet hus på brandstationen.

dsc02228 (MMS)

Edvin har åkt brandbil och ätit korv.


Ikea och Nickis!!

Ska snart sätta oss i bilen och bränna in till ikea för tredje gången på en vecka. Men det är det värt!! Det blir galet bra i uterummet och idag ska jag köpa vajrar att sätta upp gardiner på så det blir lite mer mys där ute så snart kommer det lite bilder på resultatet. Finaste Erica kommer och äter sushi med mig ikväll och då är det tänkt att vi ska sitta där ute. ;)

Efter ikea bränner vi vidare för massa lek på nickis!! Edvin och Amande ska få röja fritt där inne och göra av med massa energi. Kan bli succé!! :)

Nu drar vi!

Hej!


En helt vanlig torsdag...

Idag har varit en väldigt lugn dag.

Har hittills ätit frukos, umgåtts med Edvins farmor som kom förbi en stund i morse, bäddat, målat fingerfärg, tittat lite på film och ätit lunch. Edvin sover nu i vagnen i uterummet och har sovit i 1,5 timme nu. Inte så vanligt nu för tiden. Tror att det beror på att han inte brukar sova i vagnen så mycket längre. Men han sover såå mycket bättre där och det är så skönt för honom att bli riktigt utvilad. När han vaknar ska vi dra iväg och leka lite med Sofie, Amanda och Fanny. Amanda har ju gjort illa sin fot och kan knappt gå så vi får väl försöka roa henne lite. :)

Blev ingen fika med Johan, Carolie och Freja igår så jag drog över till Tessan på en fika istället. Malin och Alva var också där så det blev riktigt mysigt!! Såå skönt att få komma iväg själv en stund ibland.

När jag kom hem slog jag igång en film. "Letters to Juliet", helt ok. Eller det var väl en skönt slappar film som man inte behövde koncentrera sig så mycket för att se. MYCKET romantik, men helt ok.

Nu tror jag lillfisen vaknat.

Hörs då!

Härliga mammaledighet!!

Igår när vi vaknade, ganska tidigt, insåg jag att schemat för dagen var helt tomt. Kännde att det bara inte gick för sig så jag skickade iväg lite sms och bästa Malin och Alva nappade på en fika, som tur var!! Dom kom hit redan vid 11 och blev kvar hela dagen!! Hur mysigt som helst. Det är dom bästa dagarna det. Att göra ingenting i goda vänners sällskap!!

Vi ska träffa dom söta idag med. Det blir en tripp till chilli, lunch och sen upp till gränby för att köpa present till kalles brorsbarn!!

Kalle skulle höra med Johan, Caroline och Freja om dom ville komma på en fika ikväll. Edvin pratar om sin Freja hela dagarna så det börjar bli dags att de får träffas!! Ha ha, söta barn!! Dom älskar varandra! Caroline berättade att de kan inte berätta för Freja på morgonen att hon ska träffa Edvin på kvällen för då tjatar hon konstant hela dagen om sin "Emin"!!

Hoppas ni får en bra dag! Det ska jag ha!!

Kram kram

Familjen växer...

Stort grattis till Marcus och Therese som fick en liten flicka idag!
Kalle har blivit farbror för första gången och ja, jag blir väl lite faster jag!! Hi hi!

Hoppas på att snart få träffa den lilla söta


Åh...!

Såg lite tokigt ut när jag laddade upp bilderna men jag hoppas att det är fixat nu... Blir såå trött!

Nytt i Edvins rum

Va till IKEA med svärmor och lillfisen idag. Blev lite smått och gott till Edvins rum. Bland annat denna hylla och två galet praktiska lådor att ställa i hyllan. Vi var i sjukt behov av förvaring i hans rum då han har grejer till förbannelse!!! Blev en liten korg som han kan ha lite grönsaker och dyligt i hans egna lilla kök. Har även köpt några krokar som jag ska sätta upp under hyllan som han kan hänga sina slevar och stekspadar. Han kommer ju bli grym i köket!!!
Den sjukt söta boxen med laban på fyndade vi på Coop. Bra köp!! Tack farmor!

Den gröna plastkorgen som Edvin har sina mjukisdjur i, köpte jag på Rusta. Har kollat på liknande tidigare men tyckt att dom vart galet mycket för dyra. Men den här kostade bara 49:- så jag köpte en att ha ute i trädgården också.














Nya fotoväggen








Älskar kort!! Och jag vill kunna se på dom hela tiden. Så här är några av våra (läs mina) favoriter som fått kommit upp i vår hall. Älskar att det äntligen är höst för jag blir så piffgalen då!!


Bilder på nya lampan








Ps...

I´m loving my new lamp!! :)

Barnledigt och några öl...

Barnet hos mormor och morfar. Vi delar på några öl. Sen lär jag tokdäcka för jag är sååå sjukt trött!!

Hoppas ni andra har en härlig fredag!

Kram kram

ÄNTLIGEN!!

Jag sitter i soffan och framför mig har jag min älskade MASKROS!!

Gick inne på ikea idag och helt plötsligt får jag syn på den. Den hade redan kommit!! Helt underbart. Kunde inte bli mer perfekt. Ska nog montera ihop den nu och sätta upp den. Jag tror att jag kommer ha den i vardagsrummet och flytta den lampan vi har där nu till köket, över köksbordet. Borde bli bra va?! ;)

Massa kramar denna underbara fredag!!

Min älskade MASKROS


Har obeskrivligt länge (känns det som) trånat efter denna lampan men har efter många om och men varit tvungen att inse att: Den är tyvärr ALLDELES för stor för mitt hem!!
MEN!!! Den kommer komma i en mindre upplaga!! Den kommer i Oktober och jag lovar att jag kommer stå där samma dag den kommer och hugga åt mig ett exemplar!! Jag är såå lycklig!!


Uttråkad...

Idag blev vi bjudna på lunch hos Malin och Alva. Supergod kycklinggryta! Sofie och Fanny kom också förbi en stund. Sen gick vi och hämtade hennes systerdotter och hennes kompis och så gick vi till en av lekparkerna i Bälinge och lekte lite. Kul att leka nånstans där man inte brukar vara.

Tack så mycket för en mysig dag gumman!!

När vi kom hem bytte jag gardiner i kontoret och satte upp en rak svart gardinkappa istället. Blev jättestor skillnad.
Igår bytte jag accentfärg i sovrummet också. Innan hade jag lite brunt men nu ville jag ha lila istället. Det blev också jättebra!! Om jag får säga det själv! Ha ha! Köpte lite nya blommor in dit också. Det behövdes!

Var in till Blomster landet också och köpte nya blommor till krukorna ute. Också det en succé!!

Just nu sitter jag i soffan och är grymt uttråkad och hungrig. Kalle blev jätte försenad på grund av en krock på vägen hem så vi sa att vi skulle beställa pizza idag. Var länge sen nu. Edvin har redan ätit så han är nöjd.
Ska nog ha upp ett bad till Edvin nu så vi har nåt att göra en stund. :)

Bye bye

Lite shopping!!

Ja, då har vi klarat av Thuns! Edvin sov från att vi gick in tills vi kom ut! Helt underbart ju! Då fick mamma shoppa helt ifred!!

Det blev en fleeströja och ett par mjukisbyxor till mig och lite dekoration till nya uterummet. Nu längtar jag bara tills det är klart där ute så man kan börja piffa. Tror det kommer bli sååå fint.

Nej, nu ska jag laga lite mat. Ikväll drar vi över till Johan och Carolie en stund. Kalle ska hjälpa Johan bygga övervåning och vi andra ska väl fika eller nåt. ;)

Hoppas ni får en trevlig kväll.

Pusspuss

Thuns!!

Idag packar jag och sötaste Malin in ungar, vagnar, Malins syster och pengar i bilen och drar till Thuns. Hoppas på många fynd för en billig peng!!

Hoppas ni andra får en bra dag!

Kramkram

Familjedag

Igår hade vi en riktig familjedag. Det behövdes!!!

Först åkte vi på swecon´s maskinmässa i arlandagrusgrop. Ha ha, det var inte för min skull. Men det var helt okej. Jag körde den största grävmaskinen de hade där. Helt själv!! Jag kan tala om att Kalle var mäktigt stolt över sin tjej!! Han och Edvin körde också en och annan maskin! Dom bjöd på hamburgare, så det blev en liten lunch där för att sen dra vidare till Kista centrum. Det var lite mer för min skull. Men hela familjen behövde verkligen nya kläder och nya kläder blev det. Till ALLA! Hi hi!
Jag har precis rensat bland alla mina kläder och kastat mer än hälften så jag fick verkligen unna mig nåt. Men jag köpte inte så mycket, bara 2 linnen, en topp och ett par leggings. Ska shoppa mer i USA tänkte jag. :)

På kvällen var vi bjudna hem till mamma och pappa på middag för min kusin och hans tjej från Stockholm var där. Det var hur god mat som helst och galet trevligt!!



Edvin i världens bästa pappas knä.




Edvin och mamma gräver lite.




Kalle gick loss på en grushög med en av maskinerna.




Dom här söta grävmaskinerna fanns för barnen att prova.




Edvins nya kläder.




Edvin i sina nya byxor och tröjan han fick här om dagen.


Fredag...

Idag har vi varit och besökt Sofie och hennes underbara småtjejer! Super mysigt...

Sen hem och mös lite bara Edvin och jag. Blev lite rita, lite pärlor och massa mys!

Nu ligger Kalle och Edvin och kollar på Pettson och Findus i våran säng och jag sitter i tv-soffan. Hoppas det är nåt bra på tv idag annars blir det garanterat en tidig kväll för mig. Är helt slut.

Happy fredagsmys allihopa!!

En turbulent dag!

Idag hade vi planerat en liten utflykt till Nickis med söta Sofie och hennes goa ungar men så blev det tyvärr inte. Stackarna blev påkörda på vägen dit! Riktigt läskigt!!! Som tur är mår alla bra!!

Så då ringde jag den sköna bönan Malin!! Så vi mötte upp henne och sötingen Alva på stan! En helt underbar dag blev det tillslut!! Vi tog en lunch med Evve och på panini och där träffade vi på Linnéa också. Riktigt kul när det absolut inte blir som man tänkt sig men ändå helt super mysigt!!
Tack kära ni för idag!

Imorgon är det tänkt att vi ska åka till Thuns men tyvärr mådde Malin inge bra ikväll så vi får se hur det blir. Skulle behöva shoppas MASSA till lillfisen ju! Men det kanske jag får chans till nån annan dag. :)

Vi åker ju till NY snart också och där ska man ju kanske kunna få till en hel del shopping!! Kanke får hålla mig tills dess och spara ihop lite peningar!! För där jäklar i min låda ska det shopppas MASSOR! Efter New York bär det av till Miami så vi kan vila upp oss efter all shopping! ;)

Nu ska jag bädda ner mig och glo på några avsnitt av True Blood!! Helt underbar serie ju!!

Ha det bra!
Puss  o Kram


Nu känns det lite bättre

Idag mår vi lite bättre.
Förmiddagen var inge rolig men på eftermiddagen kände jag att nå får det vara nog med den här sjukstugan. Så jag drog på Edvin hans regnkläder och stövlar och så gick vi ut!

Jag klippte gräset och Edvin gick omkring och skrotade lite för sig själv. Han hjälpte ett tag till att klippa med sin gräsklippare men sen blev det tråkigt så då hjälptes vi åt med min stora. :) Riktigt duktig är han. Men sen blev han så fasligt trött och hostig så då satte han sig och tittade på när mamma jobbade istället.

Sen har jag plockat bort alla vissna blommor som fanns ÖVERALLT i trädgårde. Det var verkligen på tiden. Ikväll tror jag att mamma skulle ha Edvin så vi kunde ta tag i målningen av uterummet. Det kommer bli så himla fint. Vi har fått riktigt mycket gjort den här sommaren. Byggt staket och byggt ett uterum och massa andra småsaker. Skönt att kunna sitta där ute och mysa i höst. Lägger upp bilder när det är klart.

Var ju ett tag sen jag lag upp bilder på Edvin nu så här kommer några:



På Furuvik med mormor och morfar.




Bakar med mormor.




Mina bästa i Tyskland.




Badkille.




Att smörgås kan vara såå gott...!