Julen

Nu var det ett tag sen jag skrev igen...

Julen har varit helt underbar. Lugnt och skönt som det ska vara! Julafton hemma hos oss med både Kalles och min familj. Jättemysigt!!
Juldagen var vi hemma hos mina föräldrar och tittade på lite filmer. Vi såg först Felon, hur bra som helst! Sen såg vi Mamma Mia, Den var också bra men den hade jag ju sett förr.
Annandagen bar det av in till stan först för att köpa present till Kalles lillasyster som fyllde 18. Det blev lite köksapparater. Kommer ju alltid till användning och det är väl dags att flytta hemifrån snart och då är det ju skönt att slippa köpa allt sånt nödvändigt. Sen på kvällen var vi och firade henne. Super trevlig kväll som avrundades med lite sällskaps spel. Ett spel som hette "Absolut överens". Jag kan varmt rekommendera detta spel! Hur kul som helst! Har nog inte skrattat så mycket på riktigt länge!
Idag har jag jobbat. Börjar bli riktigt jobbig nu! Men jag jobbar min sista dag imorgon så jag klagar inte.
Jag har också träffat Kalles kusin och hans tjej för första gången. Riktigt trevligt!
Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Sov sött

Alla har kommit i julstämning...

Katten har hittat sitt nya favoritställe här hemma. Under julgranen, bakom några tomtar. Det ser ju bara så mysigt ut!!


Tokiga katten...

Idag har mamma, pappa och jag varit och huggit en gran! Härligt att själv få välja precis vilken gran man vill ha. Nu står den ute på altanen och imorgon ska jag och älsklingen storstäda och sedan klä granen. Supermysigt ju!

När jag kom hem från skogen så kom katten och ville komma in så jag släppte in honom och så gick han omkring med mig i huset en stund medan jag pysslade med lite olika saker men plötsligt var han bara borta! Jag letade och letade på alla ställen han brukar ligga och sova på men hittade honom verkligen inte! Jag tänkte efter ordentligt vart jag såg honom sist och kom på att det var i tvättstugan. Jag gick in dit och letade och det här är vad jag hittade:



Innuti torktummlaren som står ovanpå tvättmaskinen låg han! Han är verkligen speciell... Svår att inte avguda!!

Julpyssel

Jag har varit så dålig på att pyssla på senaste tiden men för en vecka sedan köpte jag lite saker att göra julgrupper av när jag var på julmarknaden i steninge slott. Har skjutit upp det en hel vecka för jag inte alls varit på humör men igår efter julavslutningen på jobbet måste jag ha kommit i stämning för när jag kom hem satte jag igång med pysslandet!
Jag gjorde två stycken, en till mamma och en till svärmor. Så här blev resultatet:


Snart är det jul igen...

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen... Men det är kanske ganska förståligt med tanke på att det snart är jul...
Idag blev jag äntligen klar med julklapparna! Känns som att det har vart det enda jag tänkt på på senaste tiden.
I helgen ska vi nog klä granen, det blir mysigt!! Blir nog lite julklappsinslagning och storstädning också.

Jag var hos barnmorskan i måndags. Det gick jättebra, men bebisens hjärtslag hade gått ner från runt 140 till 125, men det var inget konstigt sa hon. Men det kändes ju lite skumt.
Mitt järnvärde hade också sjunkit så nu äter jag tre järntabletter om dagen...

Nu ska jag gå och vila lite!

Mysdag

Idag ska Kalle åka med jobbet på kryssning så min mamma ska sova hos mig! Ha ha, finns inte en chans att jag skulle våga sova helt ensam! Vi ska äta lite pizza, skriva lite julkort och bara mysa hela kvällen! Ska bli jättekul!

Jobbade faktiskt över lite på jobbet idag, bara för att vi hade så mysigt! Vi gjorde lucior, tärnor och stjärngossar och dom blev bara sååå fina!! Världens duktigaste barn!

Nu ska jag pyssla lite här hemma.

Ha en trevlig kväll

Julbak.

I förrgår efter jobbet bar det iväg hem till svärmor för att baka pepperkakor med Kalles lillasyster. Mycket mysigt och mycket tålamodskrävande. Men det blev lite pepparkakor tillslut.
Igår bakade vi julgodis här hemma. Kalles lillasyster var här och det blev både nougat och knäck! Mmm, det var första gången jga gjorde egen knäck, men dom blev faktiskt riktigt goda!




2:a advent...

Idag har jag och älsklingen varit inne i stan och shoppat julklpapar. Jag hittade såklart inga, men han hittade några stycken! Det var faktiskt bra, eftersom jag har ju tid att köpa mina nån annan gång, det var viktigast att hitta det han skulle ha!
Nu sover han sött. Han är helt slut och ändå ska ha upp 4.40 imorgon och åka långt till jobbet och sen dka han jobba över också. Tycker så obeskrivligt synd om honom. Han får aldrig vila känns det som. Men snart är julen här och då får han förhoppningsvis vila massor!!
Jag vill verkligen hitta nåt fint att ge honom i julklapp men jag kommer inte på något...Ni får gärna komma med förslag!!

Vi åt middag hos svärmor, mycket mysigt. Kalles lillasyster var hemma från lund, det är sååå roligt att träffa henne. Känns som en evighet sen. Hon är så härlig! Klämmer och känner på min mage hela tiden och hon hoppas att hon får träffa den som gömmer sig där inne innan hon åker hem igen! Men jag vet inte jag...

Nu ska jag sussa... God natt!

Glöggkväll och flyttdag

Igår var det glöggkväll hemma hos Tessan... Mycket trevligt!
Malin och Mickan var också där och Mickans dotter. Jag var tyvärr tvungen att åka hem ganska tidigt eftersom vi ska hjälpa älsklingens farfar att flytta idag. Men det var jätte trevligt så länge det varade. Tack tjejer.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och försöka vakna till lite och göra mig redo för flytten.

Ha en bra dag

Full fart mot helgen!

Åh, snart är det fredag... Jag älskar helgen, speciellt fredagar! Men det gör nog alla. Man får alltid en speciell känsla i kroppen då. Jag ska jobba mellan 9.30 och 12.30 imorgon och sen ska jag nog åka till gränby centrum och köpa lite julklappar om jag orkar.

Om det inte var nog synd om jamaren redan så upptäckte jag att han har mask i magen igår... Jäkligt äckligt!! Han måste få två sprutar med avmaskning om dagen i tre dagar vilket han inte tycker om!! Vi är lika osams varje gång och han spottar och fräser runt om i hela huset! Han ser visserligen väldigt rolig ut när han sitter och spottar och fräser med medlet hängandes i mungiporna men jag tycker fruktansvärt synd om honom! Men det är sista dagen i morgon och han mår redan mycket bättre!!

Märks att det börjar bli väldigt trångt i magen nu... Bebisen ligger med sin fot uppkörd i sidan av min mage hela dagarna och det är jättemysigt men det kan också bli väldigt jobbigt ibland... Svårt att koncentrera sig på nåt annat. Den har börjat få hicka också vilket känns väldigt konstigt eftersom den fixerat sig i bäckenet så det hoppar till i hela böckenet varje gång den hickar. Galen känsla! Svårt att låta bli att le en smula...=)

Nu ska jag titta klart på medium och sedan gå och lägga mig.
Sov gott