Aj, Aj, Aj!

Såhär två dagar efter mitt första Body Pump Pass kan jag meddela att jag hade kunnat må bättre.. Hela kroppen smärtar och jag har seriösa problem att förflytta mig! Kanske kan glädja någon...=)
Ikväll har Isabelle och Liam varit här och myst med mig eftersom Kalle var hemma hos Fredde på pokerkväll med grabbarna! Känns skönt att veta att hon har mer ont än mig. Det ger någon slags tröst i all denna smärta!
Helg! Gud, så skönt! Känns som jag verkligen behöver några dagar att återhämta mig på många olika sätt! Känns som att livet har gått emot mig de senaste dagarna men nu när Zandra kommer tillbax till jobbet hoppas jag på en förändring på det planet iallafall!
Hoppas helgen blir en helg i lugnets tecken!

Sov gott....

Beach 2007??

Igår var jag på mitt första Body Pump pass... Känns sådör idag eftersom jag har ont i hela kroppen!! Igår när jag kom därifrån skakade hela jag av utmattning. Bokstavligt talat!! Men men det känns ganksa bra ändå för då känns det att man gjort nåt bra!
Jag hoppas väl lite på att jag ska bli lite smärtare den här sommaren än vad jag var förra...Usch, jag har väldigt svårt att förstå hur jag tänkte när jag gled ut bland folk endast iförd bikini... Till allmänheten: Jag beklagar!!!

Konstigt det där, hur man kan känna sig så smal redan efter ett pass... Gick raka vägen fram till spegel när jag kom hem för att kolla hur många centimeter jag hade tappat under tiden jag varit borta och döm om min förvåning när jag fann mig själv vara precis lika fet som innan! =)

Puss & Kram
    från
Miss Beach 2007

Dåligt humör...

Usch, jag vill inte gå till jobbet imorgon... Missförstå mig rätt, jag trivs jätte bra på mitt jobb och jag är jätte glad att jag har ett jobb att gå till varje dag men ibland känns det bara för jobbigt. Zandra har vart sjuk i en och en halv vecka nu och saker och ting börjar verkligen gå mig på nerverna. Börjar bli väldigt less på människor som inte kan sköta sitt jobb.

En rolig nyhet är i alla fall att vi har bokat en utlandsresa. Den 18/7 åker jag, Kalle, Johan och Caroline till Korfu! Det ska bli så himla roligt! Skönt att ha något att se fram emot när det är så himla kallt här hemma. Men man kanske inte ska klaga, det är ju inte som att vi har haft en ändlöst lång vinter...


Kärlek

124404-9


Tala alltid om för mig att du älskar mig,

i ord, handling och gester.

Utgå inte ifrån att jag redan vet det.

Om jag verkar generad, fortsätt i alla fall.

Tala om för mig när du känner dig nere och missförstådd.

Jag blir starkare när jag vet att jag kan trösta,

men tala om, jag kan inte läsa dina tankar.

Visa andra att du uppskattar mig.

Om du öppet visar din kärlek, får det mig

att känna mig extra stolt och vacker.

Glöm inte bort det lilla tokiga,

du har inom dig.

Omtanke och kärlek i stora mått,

tillsammans med en gnutta galenskap,

gör att ett förhållande aldrig blir tråkigt!

Tankar om det gamla och nya året...

Så nu är julen över... Tiden går fort när man har roligt!

Jag har ett stort nyårslöfte i år och det är ett löfte som jag och Kalle gett till varandra. Innan år 2007 är slut ska vi veta vart vi vill bo och förhoppningsvis ha köpt en tomt och kanske börjat bygga på vårat gemensamma hu. Känns jätte roligt men lite skrämmande också. Då blir man ju verkligen tvungen att bli vuxen på riktigt. Och sen börjar det väl bli dags att bilda sig en liten familj också och det känns ju också lite vuxet =). Ett annat nyårslöfte som jag har gett mig själv är att jag ska gå ner i vikt! Jag vill bli smal igen!! Och jag har faktiskt börjat ganska bra tycker jag! Vet inte om det syns på vågen än men huvudsaken är väl att det känns bra!

År 2006 har varit ett ganska bra år. Jag har gått och utbildat mig till barnskötare, jag har fått heltid och sen en massa små saker som också har kännts bra!

Idag åkte Karin hem till Lund igen... Tråkigt! Har lixom precis börjat vant mig vid att ha henne hemma igen och så ska hon åka direkt! Tokigt! Men det dröjer inte så jätte länge tills hon kommer hem igen! Längtar!! Saknar dig redan gumman!

Börjar jobba nya tider imorgon och det känns faktiskt helt ok... Kommer säkert bli tufft i början, men man vänjer sig väl.

Idag har jag träffat Isabelle och Liam för första gången på ganska länge. Väldigt roligt. Har vart ute å gått i en och en halv timme nu ikväll, så det var ju väldigt mysigt!

Nej, nu får jag nog gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon.

Sov gott