Operation idag...

Idag har mamma opererats.
Operatonen gick jätte bra. Jag var upp på sjukhuset och hälsade på henne efter jobbet och hon mådde jättebra. Hon hade inte ont någonstans och hon var allmänt pigg.
Om 2-3 veckor ska hon på återbesök och då får vi reda på om cancern hade spridit sig och vilken eller vilka behandlingar hon kommer få.

Nu känns allting lite bättre när operationen är över, men det är ju fortfRnde nervöst inför återbesöket. Hoppas bara att hon slipper cellgifterna...

Ikväll har vi varit ute hos svärföräldrrna och ätit mat. Skönt att få nåt annat att tänka på.

Operation imorgon

Imorgon är det då dags... Operationen...

Min mamma var här idag och åt middag. Det var skönt att få träffa henne så här dagen innan. Det är så konstig känsla när man träffar henne för man ser ju absolut inte att hon är sjuk och det gör det hela så svårt att förstå! Hon är inte så nervös och det gör mig mycket lugnare! Men man känner öndå tårarna bränna i ögonen ibland när man tänker på det.
Operationen skulle ta ca. 1,5 timme, ganska lång tid alltså. Jag ska till sjukhuset direkt när jag slutar, känns ganska surrealistiskt att åka och jobba, men jag tror inte att jag skulle må bättre av att gå hemma och vänta, då blir man väl galen...
Det är bättre att åka till jobbet och vara omgiven av massa glada barn (förhoppningsvis =)...)

Jag tog med mig barnen på jobbet ut till pulkabacken idag och där åkte vi stjärtlapp tillsammans och det var helt underbart. Solen sken och barnen skrek av glädje när de for fram i backen, det om något ger en energi och glädje! Kanske får göra det i morgon med så jag får nåt annat att tänka på!

Imorgon håller vi tummarna

Sjukhusbesök.

Idag har varit en fruktansvärd dag!

Jag har varit med mamma på sjukhuset för att få information från kirurgen. Hon har nu fått en operationstid på onsdag denna vecka vilket jag absolut inte var beredd på men det känns bra. Ju fortare desto bättre.
Efter operationen är det strålbehandling som väntar, vilket verkar mycket bättre än de andra alternativen. Strålbehandlingen kommer pågå varje vardag i fem veckors tid och den ger inga bieffekter.
Vi fick träffa ansvarig sköterska också, hon verkar helt underbar.

För mig finns det ingen möjlighet att det här ska gå nåt annat än bra!
Min mamma kan övervinna allt!

Sömn...

Jag är förmodligen den tröttaste männsikan på jorden i vanliga fall, lite överdrivet, men den senaste tiden har jag haft jättesvårt att somna. Ligger vaken större delen av nätterna och det börjar verkligen bli jobbigt. Förr somnade jag runt tio när jag skulle upp och jobba dagen efter men nu är klockan snart tolv, det är måndag imorgon och här sitter jag och kan absolut inte somna!
Jag har så klart mycket att tänka på och det är ju lätt att få för sig att det beror på det men jag får för mig att det började redan tidigare.
Jag har försökt med allt nu känns det som. Dom säger ju att man inte ska ligga kvar i sängen när man inte kan sova så jag har försökt att gå upp och dricka vatten, gå upp och kissa, äta nåt, dricka nåt varmt, men ingenting fungerar! Uppenbarligen... Jag har till och med försökt läsa mig till sömns, vilket brukar fungera utmärkt, så fort jag öppnar boken brukar ögonlocken falla ihop men inte nu!

Om nån har något knep... Let me know!

Hoppas alla ni andra sover gott...

Rosa Bandet

image35

Denna symbol får plötsligt en helt ny innebörd... Jag kommer ge mitt bidrag, hoppas ni också gör det.

Det kan inte vara sant...

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag var livrädd men jag inser nu att jag då inte visste vad rädsla var. Har idag fått ett besked om att den som står mig allra närmast här i världen har fått diagnosen cancer. Bara ordet får mig att må illa. Detta lilla ord har en så negativ laddning att det kan få vem som helst att falla ner i gråt. Till en början var jag så chockad att jag inte kunde förmå mig själv att säga någonting och detta fick mig att känna mig som den värsta människan i världen men när jag sedan skulle berätta det för min sambo och jag för första gången använde ordet CANCER, bröt jag ihop. Jag vill så gärna vara stark och stötta den personen men jag känner mig som ett litet litet barn.

Den här personen är den starkaste jag känner. Hon är den finaste människa jag vet och jag vet därför att det här inte kommer bli något problem för henne att ta sig igenom! Jag vill att DU ska veta att även om jag är dålig på att uttrycka  mig IBland så kommer jag finnas här för dig och stötta dig till 1000%! Jag älskar dig...

Livrädd!

Nu sitter jag här aldeles ensam. Jag trodde att det skulle vara ganksa skönt att få vara själv hemma en natt men det var det inte. Jag behöver verkligen jobba på min rädsla för mörker. Jag är på fullaste allvar HELT övertygad om att nån mydtisk liten man smygwer omkring i lägenheten och bara väntar på att jag ska somna för att sedan kunna våldföra sig på mig eller nåt! As skum känsla!
Men jag vet ju att jag bara är löjlig! Men ändå... Jag änskar iaf att min sämre hälft vore hemma istället för att vara i Gävla och svänga sina lurviga...

Har iaf haft en mysig kväll. Var först hos sambons kusin i stockholm och hälsade på och fick AS god mat! Mumsiga pajer! Sen åkte jag till min allra bästa vän för hon hade inflyttningsfest. Det var också mycket trevligt. Fick träffa hennes nya span och det var ju väldigt spännande eftersom han var typ allt hon alltid sagt inte var hennes stil.=) Men å andra sidan har ju alla dom som hon tidigare träffat uppenbarligen visats inte vara hennes stil så det här kanske kan bli nåt bra. Hoppas verkligen det eftersom jag önskar henne all lycka i världen! Finns ingen som förtjänar det som hon!!

Nej, man kanske skulle gå och lägga sig... Längtar inte precis... Men det kanske är lika bra att ta tjuren vid hornen...

Ja, nu går jag och lägger mig...

Eller...?

Åh, jag önskar att jag inte var själv! När jag sitter här framför datorn behöver jag ju inte tänka på allt skumt som kan dra omkring i l ägenheten men då fort jag höjer blicken kommer tankarna tillbax. KANSKE SKULLE SÖKA PROFESSIONELL HJÄLP FÖR DET HÄR... Men man är kanske ett sånt där hopplöst fall som man hört så mycket om...=) Skulle ju inte förvåna mig!

GOD NATT!


Jo, nu menar jag det... GOD NATT!!


Ingen härlig dag!

Nej, den här dagen vill jag bara glömma. Allt har verkligen gått snett från början till slut. Usch och fy va jag hatar såna här dagar. Så totalt bortkastade! Fast kanske inte ändå, man kan ju hoppas att såna här dagar får en att uppskatta alla de bra dagarna lite mer. Fast det undrar jag...

Nej, det är  nog lika bra att jag går och lägger mig istället för att sitta här och sprida min olycka.

Hoppas alla ni andra haft en bättre dag...

Kram o puss

Vilken härlig kväll!

Igår var vi ute hos svärföräldrarna och hade en helt underbar kväll. Vi började kvällen hemma hos dom med några glas vin sedan bar det iväg ut på åkern till en "Kase" som sambons bror hade fixat. En bit ifrån kasen hade han gjort en lite mindre eld ´med höbalar runt där vi satt och grillade och inte nog med det, han hade gjort världens finaste facklor som stod utspridda runt oss. SUPERMYSIGT!!

När vi började frysa åkte vi fyrhjuling hem igen för att fika lite och efter det bar det vidare till en av grannarna för att bada i deras utomhustunna. Och när vi sitter i det varma vattnet i tunnan så kommer, tro det eller ej, årets första snö. Det är bland det läckraste jag någonsin varit med om. Superhärligt!

När vi badat färdigt klädde vi på oss och började sen sjunga karaoke.

Det var en underbar kväll helt enkelt.
Hoppas ni andra hade en minst lika mysig fredagskväll.

Puss & Kram

Filmtips

image34
 Ikväll är det Camilla Läckbergs succeroman isprinsessan på TV. Äntligen! Älskade böckerna så jag ser med spänning fram emot att se hur filmerna blev. Är tyvärr inte hemma och kan se den men jag får spela in den.


Höstlov

Har inte blivit så mycket skrivande här fast jag har en dator att skriva på... Hmm... Får jobba lite på det.

Ja, då har man lov då. Trodde jag skulla få jätte mycket gjort på dagarna men jag verkar inte kunna ta tag i allt det som jag borde så jag får sitta på kvällarna istället. Men men, huvudsaken är att man får det gjort antar jag.

Imorgon ska vi hem till svärföräldrarna och grilla. Mysigt! Skönt att komma ut i friska luften lite. Kanske skulle ta mig i kragen och ta en promenad imorgon också. Det vore väldigt skönt men om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen inte ta mig tid till att göra det heller.

På tisdag i nästa vecka ska jag ha aloe vera party här hemma, det blir nog mysigt. Började dricka det för nån vecka sen och det känns faktiskt som att jag börjar bli lite piggare. Kanske bara är som jag inbillar mig men det kvittar kanske. Huvudsaken är väl att man känner skillnad.

Nej nu ska jag sätta mig och kolla på npgra avsnitt av Dexter. Faktiskt väldigt spännande, fast jag var väldigt skeptisk innan...

Sov gott!

Lina