Första dagen över...

Så var första dagen etfet semestern gjord... Känner mig helt slut... Inte van att jobba så hårt... Har ju bara slappat i fem veckor nu... Men det har varit en ganska lugn dag, vi hade bara fjorton barn. Skönt! Men jag har faktiskt varit duktig! JAg har klippt gräset på hela skolgården! Ja, nästan i alla fall... Gräsklipparen strejkade när jag var nästan färdig. Slut på bensin kanske. Men annars gick det bra!
Nej, nu ska jag sova så jag orkar upp i morgon med.

Sov så gott...

Vart tog min sommar vägen?

Fy fy fy... Sista dagen på semestern! Känns verkligen inte bra! Har haft nån sorts panikångest hela dagen och inte klarat av att ta mig för nånting! Känns helskummt! Men men, det känns kanske bättre när man väl har tagit sig dit... Åh, jag har bara legat framför tv:n hela dagen och det känns inte heller bra. Jag ville göra nånting bra av min sista semestedag men jag ville ju förståss känna mig utvilad inför morgondagen också. Jag önskar bara att jag har fel, att jag faktiskt inte börjar jobba imorgon, att jag faktiskt har hela 2 veckors semester kvar. Men inte då! Är faktiskt väldigt säker på att det är imorgon som jag börjar jobba.
Nej, det är väl kanske bäst att jag börjar göra mig iordning för att gå och lägga mig. Måste ju orka gå upp imorgon... Åh, va jag inte vill!

Sov sött...

Borta bra men...

Nu har vi kommit hem igen! Känns väldigt bra, även fast det var otroligt bra där borta me! Det är verkligen nåt speciellt med Grekland! Jag trivs otroligt bra där!
Vi har verkligen haft det super härligt!! Ätit god mat, underbara dagar på stranden och väldigt mysigt hotell!
Vi har legat på stranden hela dagarna och bara myst!! Jätteskönt!
En sak som känns jättetråkig att komma hem till är att jag tyvärr börjar jobba igen på måndag. Känns inte som att jag har haft fem veckors semester! Känner att jag skulle behöva minst fem till för att verkligen känns mig riktigt utvilad!! Men men... Det har jag ju inte så det är väl bara att gilla läget!

Hoppas ni andra haft det super bra!

Pussas

Resfeber på hög nivå!

Åh, jag får panik. har jag packat allt, biljetter, pass, pangar, tillräckligt med kläder...? Tankarna bara surrar runt i mitt huvud och vi ska åka hemifrån om 2 timmar! Men det brukar ordna sig. Måste säga att det var lättare att packa när man bara hade sig själv att packa åt. Nu har man ju tydligen en karl att packa åt också...Hmm... Nej, riktigt så illa ör det inte men nästan så! Han är inte alls lika hispig som jag är men det kanske kan bero på att han har nån som gör allt åt han!
Men snart har vi förhoppningsvis kommit fram till Korfu och bara har det bra i en hel vecka! Åh, va skönt det ska bli. Helt obeskrivligt!
Hoppas ni andra har det minst lika bra som jag tänker ha det!

Kramar i massor!

Vädret tar död på mig...

Det är sant! Det här vädret kommer sakta men säkert att bli min död! JAg klarar inte av en sommar utan solsken! Jag fick dock en liten dos av solsken igår och skyndade mig ner till badet och låg där och solade nästan hela dagen men jag behöver mer!! Jag kan ju alltid hoppas att min resa till grekland på onsdag kommer bjuda på en hel del solsken men har bestämmt mig att inte hoppas alltför mycket med risk för att bli besviken! Det ska iallafall bli helt underbart att komma iväg ett tag och bara njuta av god mat, vila och kanske lite fin väder iallafall!
Min semester har abar runnit iväg! Jag har inte gjort mycket alls och det beror nog, med risk för att låta tjatig, på det usla vädret!
Nej, nu måste jag nog hitta på något!

Puss & Kram

Den baddräktstid nu kommer...

Fick ett lite roligt mail idag som nog sammanfattar många tjejers känslor inför bikinisäsongen. ;)

(Melodi: Den blomstertid nu kommer...)

Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor.
Då valkar bara sväller,
Och celluliter gror.
Generande behåring,
Lyfts fram I solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
Vi stannar inomhus.

De krav som sommarn ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
Fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
Vi tar en kaka till!