GOD JUL!




GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR!


Vinter

Natten till igår vaknade jag av att Edvin skrek rakt ut. Jag tog upp honom i famnen och kände att han var varm som en liten kamin. Han sov jätte oroligt sen hela natten och därmed sov jag ingenting. Så nu är han sjuk... Febrig och snorig. Men det är faktiskt mycket bättre idag än igår men nu känner jag att jag börjar bli sjuk. Mindre roligt.

Idag får vi fin besök av mn kusin! Mycket trevligt!! Blir lite lunch och massa prat som vanligt.

Idag kan jag känna att jagverkligen njuter av att det är massa snö ute! Dagen den kom var jag mindre nöjd men nu känns det helt ok. Och det är såå vackert!

Ha en bra dag i detta underbara vinterväder.

Kram på er!

Stolt mamma!!

Jag är såå otroligt stolt! Edvin har idag tagit sina första steg. Alldeles på egen hand! Mitt mammahjärta hoppade äver ett slag och tårarna var inte långt borta. Jag förstår inte hur någon, så liten, kan göra en så otroligt stolt och glad! Och det bästa av allt är att han gick dessa små steg från mig till sin pappa som precis kommit innanför dörren. Det finns verkligen ingen annan i hela världen som jag hellre velat dela detta ögonblick med.

Mysiga helg!

Idag har jag haft en alldeles underbar dag!

Vi började dagen med att äta frukost tillsammans och sen efter Edvin sovit en liten stund åkte vi in till 4H-gården så Edvin fick kika på lite djur som han älskar. Han tyckte det var jätte spännande!
Sen gick vi omkring på gränbycentrum en stund. Jag bytte en skjorta som jag köpt tidigare mot en som var blå och vit randig. Jätte söt!

Sen åkte vi och hälsade på Johan, Caroline och lilla Freja.

Sen hem och byta om och sen dra hem till mamma och pappa där vi käkade lite middag. Såå himla god mat!

Min älskade kusin var också där och hon hade köpt helt underbara julklappar till Edvin. Först fick han en grej som man skulle slå på en hammare med och när man träffade rätt flög det upp färgglada former. Superspännande och jätte högljudd! Sen fick han en JÄTTE fin tågbana från BRIO med ett tillhörande tåg som går på batterier och har lysen som lyser och som drog runt små vagnar på dom små  rälsen. Hur fint som helst! Typiskt gulliga henne att köpa det absolut värsta till honom. Han blev jätte glad!! Så nu lär vi leka mycket med tåg här hemma!! Tack kära du!!

Igår kväll var det tjejkväll hemma hos Malin. Hur mysigt som helst! Vi käkade tacos och kollade på idol-finalen! Kunde inte ha haft en mysigare kväll! Tack Malin och ni andra tjejer. Ni räddade min kväll. Sötaste Amanda var också med. Men stackaren blev sjuk på kvällen och mådde inge bra alls. Men hon var såå duktig ändå. Vi fick alla massa kramar och gos, fast hon var så hängig. Tur att hon var med blev såå mysigt då! Hoppas bara att stackaren mår bättre snart!!

Nu ska jag mysa i sofan en stund och sen sova!

Kram kram

Idag ska vi tvätta! På eftermiddag

0-501b98b913d89d132480d100b0dfa211.png

Idag ska vi tvätta! På eftermiddagen kommer bvc hit. Ska bli jätte intressant att se vad han väger!


Julklappar... check!

Jaha, då var i princip alla julklappar avklarade! Känns sjukt skönt måste jag säga!! Många med leveranstid som jag hoppas slår in före julafton!!!

Ha ha, typiskt mig!!

Egentid!

Jag har fått lite egentid!! Edvins farmor kom hit vid tolvtiden så jag kunde åka in till kära Sofie och klippa mig och slinga håret! Helt underbart att bli ompysslad en stund och få babbla av sig lite! Tack kära vännen! Jag är supernöjd!!

Det var underbart att komma ifrån en stund men sen när jag kom hem halvsprang jag från bilen för att få träffa min lilla prins igen. Roligt det där...

Ikväll ska jag se på bönderna! Galet bra program ju!!

Kram på er!

Mysdag!

Jag trodde att den här dagen skulle bli en tråkdag och att vi bara skulle vara hemma hela dagen, men där hade jag fel!! Pratade med Madde på morgonen och bestämde att vi skulle komma in och hälsa på henne och Vide. Vi hade aldrig varit hemma hos dom så det var ju ltie roligt. Älskar att se hur andra bor och dom hade det superfint hemma!

Gulliga Tessan kom förbi ikväll och hälsade på! Super mysigt! Hon e såå go! Hade köpt så fina presenter till Edvin! Fast han inte fyllde år!!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Jag är helt slut!

Kram på er!!


Härlig helg och besök på öppna förskolan!

Vi har haft en underbar helg! glöggkväll i fredags, hämtade gran i lördags och firade farmor på kvällen och igår var vi på babysim och då fick Edvins mormor följa med för Kalle var på kurs i Stockholm.
Sen gick vi lite på stan och sen hem och satte upp lite nya gardiner i vardagsrummet. Blev kalas bra! Efter det åkte vi hem till Johan, Caroline och lilla Freja som för övrigt inte alls är så liten längre. Hade blivit stora tjejen. Oj, va fort det går. Vi har inte träffat dom på några månader nu så det var på tiden!!

Idag åkte vi till öppna förskolan för första gången. Edvin tyckte att det var super kul! Han röjde runt bland alla grejer där så det blir definitivt fler besök där!!

Snart kommer min älskade kusin hit och fikar med oss. Super mys!! Ikväll blir det middag hos Kalles föräldrar! Härligt att återigen slippa laga mat!!

Hur har eran helg varit?!

Kram på er!


Lördag

Igår hade vi en jätte mysig kväll hemma hos Anna & Henke. Dom hade styrt upp en liten glöggkväll så det var massor med folk där. Edvin fick vara hos sin mormor och morfar medans! Han sov där också så att jag skulle få sova lite. Tror ni jag fick det? Nej! Jag kunde såklart inte somna så jag låg vaken till ungefär 2 sen vaknade jag igen av att jag drömde mardrömmar. Så så såg min natt ut... Mindre roligt men...

Idag åkte vi och hämtade Edvin sen åkte vi ut i skogen allihopa, det var jag, Kalle, Edvin, Mamma, Pappa och min kusin. Vi hittade en jättefin gran som Kalle satt upp i trädgården m ed belysning i sen ska vi åka upp och hämta en som vi ska ha inne nästa helg.

GRATTIS FARMOR som fyller år idag. Vi ska dit och fira henne ikväll. Hörde att det skulle bli riktigt mumsig mat så jag längtar redan.

Hoppas ni får en mysigt lördagskväll!

Kram på er!

Nu ska vi ut på äventyr!

0-1beadb5a350044a536cfe6de260dbb74.png

Nu ska vi ut på äventyr!