Härlig helg och besök på öppna förskolan!

Vi har haft en underbar helg! glöggkväll i fredags, hämtade gran i lördags och firade farmor på kvällen och igår var vi på babysim och då fick Edvins mormor följa med för Kalle var på kurs i Stockholm.
Sen gick vi lite på stan och sen hem och satte upp lite nya gardiner i vardagsrummet. Blev kalas bra! Efter det åkte vi hem till Johan, Caroline och lilla Freja som för övrigt inte alls är så liten längre. Hade blivit stora tjejen. Oj, va fort det går. Vi har inte träffat dom på några månader nu så det var på tiden!!

Idag åkte vi till öppna förskolan för första gången. Edvin tyckte att det var super kul! Han röjde runt bland alla grejer där så det blir definitivt fler besök där!!

Snart kommer min älskade kusin hit och fikar med oss. Super mys!! Ikväll blir det middag hos Kalles föräldrar! Härligt att återigen slippa laga mat!!

Hur har eran helg varit?!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Madde

åå va roligt med öppna förskolan!! Skulle vilja gå på något sånt med Vide också..=)



Vi måste ses nån dag den här veckan om ni har någon tid?? Och om vi fixar bilen förstås.. Tror jag får hämta bilderna imorgon, såå nyfiken..

hoppas allt är bra.. kram

Postat av: Isabelle

Vad kul att ni gillade öppna förskolan! Vi har fortfarande inte kommit oss iväg dit... är ju skönt att vara hemma måndagmorgnar tycker vi :)

Kram

2009-12-07 @ 20:00:35
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/
Postat av: Julia

Puss & kram min älskade kusin!! Bästa fikasällskapet ever ;-)

2009-12-07 @ 21:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback