Äntligen är vi på väg! Lockat håre

0-6fe96660e135867c56cfe2ea566aaf9c.png

Äntligen är vi på väg! Lockat håret dagen till ära. Ska bli så himla roligt! Hoppas brudparet inte är för nervösa nu. Kalle ska ju vara bestman men han verkar inte för nervös. Kommer nog gå jättebra. Jag kom iallafall i klänningen som jag köpte för liten för några månader sen. Känns jävligt bra! Ha ha! Nej nu ska jag ha roligt. Ps. fisen är hos mormor och morfar. Barnvakt för första gången!!!


Åh va vi har det mysigt! Vi är på

4ecc4add668f24a6b27f2e68bda6428a.png

Åh va vi har det mysigt! Vi är på kött, kök & bar hela familjen och äter. Edvin har varit jätte duktig. Imorgon är det bröllop som gäller!


Några hade smitit från sin mamma o

185156ccb2fa6a406a98c7fecc80ac78.png

Några hade smitit från sin mamma och pappa. Ha ha!


Här komme en bild på myrfamiljen s

0-212f483dcc9e386fe01f9caa096a12f1.png

Här komme en bild på myrfamiljen som flyttat in i Edvins rum. Det var lite pillrigt att göra dom men visst blev de söta?


Oj oj oj...

Det har flyttat in en hel familj i Edvins rum! Återkommer med bilder imorgon!

Lyckad shopping!

Igår och i förrgår har vi haft Kalles lillasyster Karin sovandes hos oss. Jätttemysigt att ha henna här hemma igen när hon har bott i Lund så länge.
Idag har vi varit inne i stan typ hela dagen. Kalles bror ska ju gifta sig med sin Therese på lördag så vi var tvungna att ha lite grejer tills dess. Jag hittade jätte fina skor, på REAN! Dom var verkligen mig!
Hittade en sjal också som matchade min klänning perfekt. Jag har ju en lila klänning med svarta blommmor på ena sidan från VILA. Jag trodde att jag ville ha en svart sjal men jag hittade en i lila nyanser som blev bättre än perfekt.
Det känns jätte skönt att ha hittat allt jag behöver.

När jag blekte slingor i håret för nån månad sen så hade jag ett halsband på mig som blev helt förstört av  blekningsmedlet. Halsbandet hade jag fått av mina föräldrar när jag tog studenten så jag blev jätte ledsen. Men idag var jag in på Hallbergs guld och köpte nåt medel som man skulle lägga halsbandet i och allt gick bort! Jag blev jätteglad och överraskad! Trodde inte att det skulle gå att rädda men det gick! Så ge inte upp på era missfärgade silversmycken! Dom går att rädda!!

Jag har för övrigt haft ont i magen HELA dagen... Men eftersom jag gått på stan har jag haft annat att tänka på så det har gått riktigt bra men jag tog en tablett när jag kom hem och den hjälpte faktiskt idag! Skönt! Så jag hoppas att jag bara kan få slappa i siffan ikväll och slippa fler besök på akuten. Nåt positivt är iallafall att jag har fått frikort på sjukhuset nu så hädan efter är det gratis.

Nej, nu ska vi nog bada fisen!


Nej, nu får det vara nog!

Nu är det dax igen för en tripp till akuten. Tabletterna hjälper inte denna gången så jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa åt mig att åka in. Grr... Jag orkar verkligen inte. Känner mig helt slut och vetskapen om att det bara är måndag och en hel arbetsvecka tills helgen är här och Kalle är hemma känns rent ut sagt förj-vligt!

Har fixat så att Edvins farmor och faster kan vara här tills Kalle kommer hem från jobbet. Känns jättejobbigt att lämna honom men jag vill inte ta med honom och riskera att han smittas av någonting där uppe.

Nej, nu ska jag göra mig ordning och åka. Mamma möter mig där.

Puss

Lillfisen kryper!!

Idag har Edvin börjat krypa! Han kryper absolut inga längre sträckor men han KRYPER!! Ha ha, mamma är såå stolt!! Han ser så rolig ut när han kryper omkring i soffan och på mattan i vardagsrummet! Lillfisen...
Nu får man väl aldrig någon vila!!

Ps. Jag har ännu en gång fått ont i mina j-a gallgångar och vart tvungen att ta tabletter... Känns sådär...


Äntligen nåt som hjälper...

Som småbarnsmamma med stora bröst går jag allsom oftast omkring med rejält ont i ryggen och att jag helst inte tränar heller hjälper ju inte direkt till! Men ikväll har jag provat någonting som har löst problemet! SPIKMATTA!
Har länge garvat åt min sambo när han legat på sin spikmatta och tyckt att han varit larvig som tror att det ska hjälpa men efter att ha hört att många pratar om den så var jag ju tvungen att försöka. Är inte jätte skönt medans man ligger där men det blir verkligen bättre efteråt! Jag har gått och hanft ont i min högra axel och rygg och nu precis efteråt känner jag inte av det!! Åh, va skönt! Har lovat mig själv att jag ska försöka ligga på den varje kväll hädanefter och verkligen försöka få lite fason på min rygg!

Jag kan verkligen varmt rekommendera det!

Min orkidé blommar! Trodde den sku

57b996060b0ea81df03cb4c9d1d118c1.png

Min orkidé blommar! Trodde den skulle dö men plötsligt så... vips... Var det en knopp i den! Det gör mig mycket glad!


Jag är trött nu...

Ja då sitter jag här igen och har ont. Klockan är 05.05 och det är tydligen dax igen och jag känner att jag inte riktigt orkar mer...
Har tagit en av tabletterna jag fick utskrivna tidigare idag, med lite morfin i och hoppas att det ska hinna gå över innan det blir så illa som igår. Jag har ont men absolut inte lika ont men jag ffår en sån otrolig rastlöshetskänsla i kroppen, det är nog den som är värst för hur man än försöker går det inte att komma till ro och slappna av utan paniken infinner sog och jag måste gå runt, runt, runt...
Nu är det 10 minuter sedan jag tog tabletten, men ingen skillnad än...

Hoppas det löser sig för jag måste verkligen få sova.

God natt

Då var det dags igen...

Natten och förmiddagen har spenderats på Akuten. Jag åkte in i natt vid fyra-tiden med smärtor sjukt liknande ett gallstens anfall. Döm om min förvåning efter att ha opererat bort min gallblåsa, och genomlidit ett helvete, för tre månader sen! Mamma var såå snäll och följde med mig in. Efter att ha suttit i väntrummet och väntat i 5 timmar var det äntligen min tur, att vänta lite mer inne på avdelningen.
Men efter nån timme fick jag äntligen hjälp och man kunde då konstatera att det inte fanns några stenar i gallgångarna men att jag hade fått nån sorts spasmer i gallgångarna/nån muskel efter operationen som kan kännas som ett anfall. Efter läkaren konstaterat detta var det ju dags för smärtlindring. Äntligen! Och jag har ju varje gång jag kommit in fått en spruta morfin i magen och sen mått som en Gud! Men nej, inte den här gången. Han ansåg att det inte var nödvändigt. Nej, för det kunde ju han avgöra. Tyckte inte det såg så ut på mig!
Han säger då att han eller en syster strax skulle komma in med tabletterna och det gjorde hon, en halvtimme senare när jag hade påminnt henne. Hon GLÖMDE!

Varför blir jag inte ens förvånad längre?

Jag skänker 1/3 av min lön varje månad för att såna här saker bara ska fungera! Men det gör ju verkligen inte det.

Väntrummet inatt var fullproppat med fulla människor som hade dragit på sig nån sorts åkomma på fylllan. Den ena hade cyklat omkull efter nån ölprovning med jobbet, en hade skrapat upp hakan och satt och sov på en stol och muttrar nåt när en sköterska kommer och ett annat redlöst par i fetioårsåldern var där för att hon hade ramlat och slagit i bekhuvudet så det blödde... Och till råga på allt är det dessa människor som proppsar mest på att det måste vara deras tur snart. Ursäkta, men lite kanske man får skylla sig själv!

Usch, vad arg jag låter, men jag blir bara såå irriterad på att saker och ting inte fungerar och ingen gör någonting åt saken.
Istället för att allt ska göras på en gång när man väl kommer in så är det kanske bättre att nån kan ta ens prover och göra en snabb koll på en direkt när man kommer in för att sedan låta alla vänta på en läkare.
För vissa av de som satt och väntade i flera timmar idag verkade knappt behöva mer än ett plåster! Och det vore kasnke skönt om nån talade om det för dom. Åtminstone så de andra som väntar ska slippa sitta och känna denna människas vidriga sprit och cigarett andedräkt!

Nej, nu ska jag försöka sova en stund.
Är ju bjudna på kräftskiva ikväll. Men det blir nog inte någon längre visit för min del. Känner mig helt sliten! Har ju inte sovit en blund inatt.

Vad ska du göra ikväll?

Lagerhaus och indiska!

Idag var vi in till Gränby Centrum på eftermiddagen och passade på att kika in i Indiska och Lagerhaus nya butiker där. Köpte tyvärr ingenting men det fanns lite fint att titta på. Nästa gång får jag nog ta lite mer tid på mig för idag stod sambon och väntade på mig för vi skulle gå och handla på kvantum.

Nu sover både lillfisen och storfisen.. Ha ha! Bara jag som är vaken.
Vi ska snart hem till Fredde, Isabelle, Liam och nya tillskottet i familjen, Tilde! Vi ska käka kräfto och killarna ska grilla. Jätte mysigt ska det bli!

Ha en trevlig kväll!

Nyinflyttade...

Edvins rum är inte riktigt redo för att visas upp ännu men jag kan visa några bilder på hans senaste vänner som fått flytta in i hans rum.






Nya vardagsrummet

Nu har alla gardiner kommit upp så nu kan jag bjuda på lite bilder från det nya vardagsrummat. Det är självklart inte klart än utan det är mycket piff som saknas men i det stora hela är det ju klart! I eftermiddag ska vi montera och sätta upp den nya DVD-hyllan från IKEA. Även den är högblank vit.



I det här fönstret har jag valt att ha både vita skira gqardiner och svarta för att verkligen få in den svartvita effekten i det stora ljusa fönstret. Nya soffan kommer från Europa Möbler.



Soffbord och tv-bänk vita högblanka, också från Europa möbler. Mattan kommer från IKEA.



Nya tv:n från Samsung.



Blev några soffkuddar för mycket i soffan tyckte ajg så två av dem fick flytta ner på golvet tillsammans med ett par vita kuddar från IKEA. Även denna matta kommer från IKEA.



Nya ljusstakar i fönstret som jag shoppade när vi var i norrköping.

Edvin fick supersöta tofflor åt Ma

2d5761b5eb8c7edc14b753d3d7832233.png

Edvin fick supersöta tofflor åt Malin och Tessan. Tack tjejer! Amanda fick också ett par med hello kitty!


Jag är på födelsedagskalas hos Mal

4f16ec440803210af450d8ec73ddd5dd.png

Jag är på födelsedagskalas hos Malin som fyllde år igår. Supermysigt! Grattis Malin!!


Nu är det klart...

...äntligen!!

Eller helt klart är det ju inte... Men blir det någonsin det? Ha ha!
Tapetseringen är i alla fall klar, soffan på plats, mattan, soffbordet, tv-hyllan... Ja alla möbler är på plats. Men en gardinstång måste upp innan jag kan hänga upp de sista gardinerna och innan det vill jag inte lägga upp några bilder! Ni får vänta ett litet tag till men Kalle får sätta upp den ikväll och sen kommer bilder.

I Edvins rum är det också några detaljer som väntar på att komma på plats, men bilder på det kommer också inom en snart framtid. Men jag kan säga att jag är riktigt nöjd!! Med båda rummen!

När vi ställde in soffan igår blev vi lite besvikna. Dels för att det blev nåt konstigt med ev divan men det går nog att lösa men också att båda divanerna känns lite för korta... Men efter noggrannt övervägande kom vi fram till att det nog blev väldigt bra ändå... För dels ger det mer plats framför soffan, som vi nog bara inte var vana vid och sen beror det nog på att vi har en ganska lång soffa så det kan nog göra att divanerna ser korta ut!

Nej, vi är NÖJDA!! Helt klart! Ha ha!
'
Nu kommer Edvins farmor och ska äta lite lunch med oss.

Ha en bra dag!


Nu är Edvins racerbil hopmonterad.

0-670fe6b73236ca430e6de66b640bb083.png

Nu är Edvins racerbil hopmonterad. Det tog ett tag och många svordomar men nu så... We call it faran! Ha ha!


Man lär sig nåt nytt varje dag...

6a200f8452ab0b016e9a1cfca2a43d73.png

Man lär sig nåt nytt varje dag... Inte bra d här. Snart måste vi börja barnsäkra här hemma! Rackarns unge!


Imorgon...

Inte klara idag heller...=(

Men imorgon jäklar i mig ska det bli klart!! Men det blir det också för det är inte mycket kvar nu. Så imorgon bär det av till ikea igen och köpa gardiner och lite till piff!
Vi har i alla fall fått ihop tv-bänken och soffbordet idag! Dom är såå fina! Alldeles blanka precis som jag vill ha det!

Nej, nu ska jag sova så jag orkar med allt piff imorgon! ;)

Sov gott

Idag har vi en liten softar dag. E

7628f6bbb57f5a74a97b50672be450f2.png

Idag har vi en liten softar dag. Edvin badar och jag tittar på. :-) Han verkar tycka d e ganska mysigt!


Idag ska det bli klart...

...hoppas jag!

Mamma slutar tidigare och ska komma hit och hjälpa mig städa hela huset och pappa, farfar och Kalle ska förhoppningsvis bli klarta med tapetseringen idag så vi kan ställa in möblerna, som Kalle hämtade igår, redan ikväll! Eller jag tänker ställa in dom i vilket fall som helst men jag kanske inte kan ställa dom på plats om dom inte blir klara! Så HÅLL TUMMARNA för att vi hinner klart idag för jag orkar inte bo på en byggplats längre!

Nu har jag fått upp en liten lampa

58724021aed4d54cf858db245fd2db8e.png

Nu har jag fått upp en liten lampa i Edvins rum. Jag blev riktigt nöjd! Det tar sig. Nu ska jag sätta upp lite hyllor.


Sköna killar...

Hittade det här klippet på YouTube. Enjoy!!


Bilder från dopet


Nu har vi börjat sätta upp de vita

0-33ac3dd5ebc4e57659194c844409438e.png

Nu har vi börjat sätta upp de vita tapeterna i vardagsrummet. Det blir såå bra! Älskar kontrasten mellan svart och vitt! Ska bli skönt när allt är klart!


Nu har jag varit på ikea med Tessa

0-29af195f2d1542173c9a3cccd5c656cc.png

Nu har jag varit på ikea med Tessan och Edvin. Har handlat massor! Hi hi!


Vardagsrummet under bearbetning...

Nu har pappa och Kalle börjat tapetsera i vardagsrummet. Dom har börjat med väggen som ska bli svart! Det blir såå läckert! Kul att se hur resultatet blir när man har lagt ner så mycket tanke bakom det! Och jag blir verkligen nöjd. Nu återstår bara att se hur den vita madaljong tapeten går ihop med den svarta! Men det kommer säkert bli jätte bra!
I eftermiddag ska vi antagligen åka in till Europa Möbler och hämta vår soffa, soffbordet och tv-möbeln. Spännande och se hur soffan blev. Vi har ju byggt ihop vår egen monsterstora soffa!
Vi ska också sätta ihop hyllan till Edvins rum, EXPEDIT från IKEA.
Jag inhandlade en lampa från CULT på fullerö igår som kommer passa perfekt i Edvins rum. Bilder kommer. Hittade även några dekorationskronor som jag ska åka och köpa till vardagsrummet när det blir klart. Hittade även några krukor i CULT-serien som kommer passa perfekt i Edvins rum som jag ska köpa när jag köper kronorna.
Jag ÄLSKAR att piffa!

Nu ska jag underhålla lill-fisen lite!

Nu e edvins rum klart så nu har vi

0-22ff5bb63986666b5a437d804bc85c21.png

Nu e edvins rum klart så nu har vi börjat med vardagsrummet. Men nu har vi jobbat klart för idag och går och lägger oss. Skönt!


Nu är väggen färdigtapetserad! Ble

0-39d63f3e24e834d4d7cf13488bead7e0.png

Nu är väggen färdigtapetserad! Blev så bra! Nu ska här fixas! Jag åker till fullerö!


Fisen har äntligen fått sin hoppgu

1bcb61f2470c9c386b69fd77f8427d94.png

Fisen har äntligen fått sin hoppgunga!


Nu e vi igång! Edvins rum börjar

0-1f7f8e01ce0c979e965d45bcee08a2dc.png

Nu e vi igång! Edvins rum börjar ta form! Eller tapeterna e på väg upp iallafall! Kommer bli jättefint. Sen återstår bara lite piff. Skönt att komma igång och slippa gå och fundera hela tiden. Återkommer med bilder på hur det blir!


Bilder från vår semestern!



Tessan o Edvin när Amanda fyllde 1 år!



Edvin med sitt träd som han fick när han döptes.



Pusskalas på furuvik!



Redo för en heldag på kolmården!



Hi hi. Pappa och Edvin!



Klappar getterna!

Mammagrupp och shopping

Idag har några mammor i mammagruppen varit här! Åh, va mysigt vi har haft! Helt underbart att få snacka av sig med tjejer i samma situation som sig själv! Dom har barn som är 1,5 månad yngre än Edvin så vi har massor att prata om när vi träffas!
Efter middagen ikväll åkte jag, Kalle och Edvin in till stan för att hämta vårat nya hemmabiosystem och sen åkte vi till barnens hus och köpte en hoppgunga, vagggrejer till vaggan och en leksak till Edvin och efter det handlade vi på coop. Skönt att få lite gjort på kvällen!
Imorgon kommer Malin och Liv och deras små prinsar hit! Vi ska äta lite lunch och snacka lite skit. Det ska också bli supermysigt!! Var längesen vi sågs nu! Inte bra!

Nej. nu ska jag kika lite på tv och sen gå och lägga mig.

Ha d bra

Det som inte fick hända...

Idag hände det som bara inte får hända! Det som man dömer så många andra för och det som är en mammas stora mardröm! Jag satt i vardagsrummet och fipplade med datorn medans Edvin låg i våran säng och sov. Plötsligt hör jag något konstigt från sovrummmet, sen en DUNS och jag ville inte förstå vad det var men sen kom vrålet! Edvin hade ramlat ner från sängen!! Jag sprang fortare än jag någonsin sprungit in i sovrummet och där låg han och han var såå ledsen! Jag slet upp honom från golvet som om jag kunde göra det ogjort, bara jag fick upp honom fort nog! Men det kunde jag ju inte! Jag vaggade honom och vaggade honom och han slutade gråta ganska fort...

Allt kändes ändå ganska ok när både han och jag hade lugnat ner oss och jag hade ringt och berättat för Kalle men jag bestämde mig ändå för att ta det säkra före det osäkra och ringa sjukvårdsupplysningen. Dom sa att det var nog ingen fara men att man vill titta på alla barn som ramlat för att helt kunna utesluta att de skadat sig så efter att jag packat allt åkte vi upp till BARNAKUTEN, det sista stället på hela jorden en mamma vill befinna sig på...
Vi blev visade in i ett rum, absolut inte det trevligaste man kan tänka sig, och sköterskan började undersöka honom. Kollade pupiler, syresättning och tog ett blodprov. Blodprovet var det enda han reagerade på... Efter det fick vi sitta och vänta i nästan 2 timmar på att en läkare skulle komma och tillslut kom han, precis när fisen hade somnat i min famn som en liten prins. Ville absolut inte väcka honom men läkaren var ju tvungen att undersöka honom han också och efter alla undersökningar av ögon, öron, hjärta lungor och huvud kunde han ÄNTLIGEN konstatera att ungen var frisk! Gissa om det var skänt att höra att vi kunde åka hem igen... Jag kan inte fatta att det kunde hända! Vi som idag på morgonen hade bestämt att det nu äär dags att ta in spjälsängen i vårat rum för fisen har blivit alldeles för rörlig! Och jag hade byggt upp med täcken och kuddar runt honom så det INTE skulle kunna hända, men ändå hände det...

Jag hade bestäm mig för att inte berätta det här för någon eftersom jag kände mig som världens sämsta mamma men efter att ha rannsakat mig själv och gått igenom händelsen om och om igen kom jag fram till att jag gjorde vad jag kunde för att det INTE skulle kunna hända! Så nu vet ni...;)

Men nu sover lillfisen gott i sin säng!!

Nu ska jag varva ned med Lotta på Liseberg!

Sov gott

Se så söt jag är!

01e53eda494cda3f67fe453a85d02805.png

Se så söt jag är!


Idag är vi i öregrund och njuter a

0-400130512ac92806ff4d62449f93b34e.png

Idag är vi i öregrund och njuter av solen med Edvins mormor och morfar! Härligt! Synd att Kalle inte kunde följa med men han skulle på andra trevligheter. Ha en bra dag i solen!


Baddag

Dagen har spenderats på sstranden med Edvin och hans farmor. Supermysigt! Edvin tycker det är såå spännande med alla barn som leker i vattnet, han tittar förundrat med stora ögon! Sötnos.
Vi fick mat hemma hos mamma och pappa, pannkaka! Åh,, det var alldeles för länge sen! Men det är ju inte världens nyttigaste mat, jag och älsklingen som ska försöka bli av med några kilon inför hans brors bröllop i slutet av augusti. Men vi har varit duktiga och promenerat varje kväll denna veckan. Brukar ju snabbt ge resultat för mig. Vet inte varför jag inte gör det oftare. Får börja sova på ett äpple tror jag så latmasken kryper ur mig! ;)
Nej, jag är så obeskrivligt trött så nu går jag och sover!

God natt.

Edvin somna så här när vi var ute

0-7d3fb8018992850e0bbfd8993334cdca.png

Edvin somna så här när vi var ute och promenerade hem från badet idag. Såå söt! Ha ha!


Så här ser den ut när den lyser! T

3b74e4558c1c716ab7c7144f055b1083.png

Så här ser den ut när den lyser! Tror jag ska göra en till och ha dom bredvid varandra! Nu ska vi ner till badet!


nu är tavlan klar! Det var inte så

0-6e1033f7033d23107c638e1e262bff39.png

nu är tavlan klar! Det var inte så svårt men jag är nöjd. Nu ska den bara upp på väggen i vardagsrummet när d blir klart där inne!


Tygtavla under produktion

Idag har det inhandlats material till min alldeles egna tygtavla! Tyg hade jag redan. Har ett par gamla gardiner som nog kommer bli jätte bra! För att göra det hela lite klurigare tänkte jag göra den med belysning. Ha ha! Jag tar mig alltid vatten överhuvudet men jag tror verkligen att det kan bli bra! Jag återkommer med bilder när det är klart.

Älskar att pyssla!

Håller tummarna!



Är med och tävlar om dessa fina saker på husmys.blogspot.com.
Hoppas jag vinner för dom e såå fina! & skulle passa såå bra i mitt nya vardagsrum! Håller tummarna!

Renoveringsdax!

Nu är det snart dax att börja tapetsera här hemma. Är så less på vårt vardagsrum så jag kan kräkas!! Men det ska det bli ändring på nu! Kommer bli superfint. Man blir nästan lite galen av att gå hemma och se allt man vill göra om hela dagarna! Jag har så mycket projekt på gång att jag inte riktigt vet var jag ska börja. Men jag fick begrönsa mig till att börja med vardagsrummet och Edvns rum och det är ju faktiskt det viktigaste!
Edvins rum kommer också att bli superfint. De randiga tapeterna som vi har valt från midbecs kollection
kids@home kommer bli perfekt!

Vi har ju även beställt nya möbler till vardagsrummet! Soffa, soffbord och tv-möbel och en DVD-förvaring som ska upp på väggen har jag köpt på IKEA och där ska även en matta inhandlas men den vara slut sist jag var där tyvärr. Men nu har jag ju en anledning att åka dit igen!

Har suttit och kikat runt på lite bloggar såg då en bricka som var pimpad av nån, Den var svartmålad med sprayfärg och kanterna var pyntade med vita stämplade ord runt hela. Hur fin som helst så det gav mig lite inspiration till att pyssla lite med bokstäver även här hemma så nu måste jag ta mig till clas ohlson där de har ett helt stämpelkit med bokstäverna a-z för bara ca 150 kr! Ett måste i min pyssellåda!

Nej, är såå trött efter alla uppvak med Edvin i natt så nu ska jag kasta mig isäng!

Tillbax till vardagen

Nu är Kalles semester över... Han jobbar första dagen idag... Jättetråkigt! Men dagen har varit jättemysig ändå! Lotta och Erika från jobbet har varit här och hälsat på. Vi har ätit pastasallad och pratat en massa! Lotta har ju vart i Australien i nästan ett år så jag har inte träffat henne på jätte länge och hon har ju aldrig träffat Edvin tidigare så vi hade lite att r prata om.
Edvin mår sämre idag. Usch, jag tycker inte om när han är sjuk. Han är tjock i halsen och blåsor i hela munnen. Jag pratade med BVC imorse och dom trodde att det var nåt virus, men jag skulle ringa igen om febern blev högre eller om han åt dåligt vilket han har gjort idag så vi får se hur han mår mot kvällen...
Nu ska jag börja med middagen!


ÄNTLIGEN

Igår kväll bestämmde sig Isabelle och Fredriks lilla knodd för att komma ut! Det blev en liten flicka. Stort grattis till er båda och till Liam som har blivit STOREBROR!! Längtar så innerligt tills jag får träffa eran lilla prinsessa!


Måste ses!

Har precis sett  filmen BAKSMÄLLAN! Sjukt kul film! Skrattade mig igenom precis hela filmen. Jag kan inte göra annat än att rekommendera ALLA att se den!