Nu kom Malin och gjorde oss säll

4e9eeaeacf4debf8a3f8792e771f8a61.png

Nu kom Malin och gjorde oss sällskap i solen! Mysigt!


Jag och edvin åkte över till sof

21cc8bf2b5abcb9b8d33d9e35c01265a.png

Jag och edvin åkte över till sofie och amanda som var i bälinge! Vilket väder! Hur mysigt som helst! Ikväll blir det Grillning hos Malin och Per!


Den här lilla killen somnade i s

7d66f5c2e6a2f298578ee8506fb3ddd3.png

Den här lilla killen somnade i soffan av ren utmattning. Stackaren verkar må lite bättre idag. Hoppas han är på väg att bli bättre.


Jag älskar solen! Riktigt skönt

0-6941a5a2ce0de4d865cf7bb05813551d.png

Jag älskar solen! Riktigt skönt väder det blev idag! Och edvin sover skönt i vagnen. Precis vad han behöver. Sova sig frisk. Ha en bra dag allihopa. Det ska jag ha!


Nu har grabbarna satt igång med

-7e0d8630fd327769bd03c86bbcd8bf0.png

Nu har grabbarna satt igång med plattorna! Det kommer nog bli jätte bra. Så skönt att få klart allting. Återkommer med bilder på resultatet!


Den här söta har sovit hela natt

2fda79c0531c18adad90aa734c22ea99.png

Utvilade! Den här söta har sovit hela natten utan att vakna! Första gången! Så skönt! Han har sin påskpyjamas med kycklingar på. Söt va!


jag måste vart snäll den har vec

0-12db4e1c610e949ce971ef7b13410a68.png

jag måste vart snäll den har veckan! Igår kom älsklingen hem med en blombukett till mig. Jättefin! Rosa och lila blommor! Jätte sommrigt.


Babysim

Hi hi, min lilla kille ska börja på babysim! 10 maj är det teori på 1 timma och 17 maj börjar vi plaska! Vi ska gå på söndagar klockan 12.00 så att både jag och Kalle kan vara med.
Han ska börja i nybörjargruppen ANKA! Hur gulligt är inte det då?! Va?! Hur gulligt som helst. Ska bli sjukt mysigt! Lite dyrt men det är det värt!

Uppsala Akademiska Skit sjukhus!

Stackars Edvin är ännu sämre i sin förkylning idag! Så orolig mamma som man är så försöker man få tag i nån som kan underlätta för honom. Jag börjar ringa till BVC här i Björklinge och blir då hänvisad (På ett väldigt trevligt sätt) till barnsjukhuset för att dom tycker att en läkare bör titta på honom så jag får ett telefon nummer som jag då ringer och får prata med en riktig bitterfitta! Ursäkta uttrycket men hon förtjänar det! Hon talar då om för mig att klart jag kan komma in men att jag då får rökna med att få vänta hela dagen och att jag bara antagligen kommer komma därifrån med fler sjukdommar än jag kom med! Hur kan man säga så? Jag frågade då vänligt men bestämmt om hon trodde att han skulle bli bättre av att jag sitter hemma och väntar men då insåg hon väl kanske att hon låtit lite bitsk och sa att jag skulle vända mig till en husläkare, som han inte har någon än. Jag ringer då till min egen husläkare och får tala med en helt underbar tjej som förklarar att de inte har några tider men hon ringer då istället till barnsjukhuset och pratar med dom och förklarar läget och dom säger då att jag självklart ska komma dit!!! Vad är det för fel på människor nu för tiden?! Kan man inte begära bättre service eller åtminstone ett trevlig mottagande av personalen på UPPSALA AKADEMISKA SJUKHUS?! Jag tycker nog att man förtjänar att bli bättre bemött än så! Usch vad arg jag blir och det är nog mest för att det inte är första gången! När jag själv var upp till akuten för gallsten blev jag också så arg på personalen (inte alla men 4 av de 7 jag hada att göra med där) att jag nästan fick en hjärtattack! Man är så sårbar när man är sjuk eller när ens barn är sjuka att man inte orkar med sånt där beteende! Åh, nu ska jag pallra mig upp till barnsjukhuset med lillkillen. Stackarn sover men det är väl bäst att komma upp så fort som möjligt!
Ursäkta att jag låter lite negativ, behövde bara skriva av mig lite. =)

denna vackra bukett

199bd9bc093ea052d61ddaece5689fad.png

denna vackra bukett stod på min trapp när jag kom hem igår! Från min svåger. Tyckte jag haft d lite jobbigt och behövde en uppmuntran! Väldigt gulligt! Tack så jätte mycket!


leverans av platt

70cf63a311fb8137a5aef550767ba3f3.png

leverans av plattor fick man ta emot på morgonen. Så nu blir det fint här hemma! Kalle ska göra färdigt i helgen. Nice!


Besök av mammas kusin! Mysi

6d27d82dc88d8ffd3511c6f7ecbcaf79.png

Besök av mammas kusin! Mysigt! Kvalitetstid!


Sjukling! När man är sjuk ork

5e30e3ddffe88751d8815e8d06013e8f.png

Sjukling! När man är sjuk orkar man inte ens hålla sig vaken i babygymet! Stackaren... Det sliter i mammahjärtat!


Ny leksak! Min älskling ha

0-4ff7341946d4c89b2ce5abe321b8761e.png

Ny leksak! Min älskling har precis fått sin första leksak! Han förstår inte grejen med dom så bra än men han håller i den i alla fall! Han är ju sjuk och då måste man ju få nåt roligt att leka med! :-)


Mission completed

Nu är jag klar med altanen och fick precis veta att den ska oljas in två gånger så det är väl bara att gå på´t imorgon igen! Men det var ganska mysigt att hålla på i solen faktiskt. Jag ska inte klaga.
Ikväll ska vi till mamma och äta och ssen ska vi hem och fixa i trädgården Kalle och en jobbarkompis till honom ska börja lägga plattor på garageuppfarten nästa helg och grävmaskinen kom hem hit igår så han ska börja gräva ur där idag. Kanske att ajg hinner olja in altanen ikväll istället... Vi får se.

Kram kram

Dagens projekt blir att olja in

0-690aa72b31bde4b1da86878c30327e5f.png

Dagens projekt blir att olja in våran altan. Sjukt fint väder ju! Riktigt mysigt!


Blogga från mobilen

Jag blir sååå nöjd över mig själv! De senaste inlägen har jag fixat från mobilen. Sjukt klurigt men jag tror jag har greppat det nu. Man e inte su dum ibland! Ha ha. Det är ju roligt att kunna få me så mycket bilder på bloggen har ju haft lite probolem med det innan eftersom det tar cirka 10 minuter att ladda upp en bild på min dator, men nu kommer det komma mycket fler bilder, det kan jag lova!
Så nu kommer ni också få se många fler inlägg hoppas jag! Men det är inte alltid inläggen jag skickar publiceras, det retar mig, så det får jag ta itu med nån annan dag.

lillkillen älskar nya babygymet!

287bd409fd874e81c279ba1e808725ec.png

lillkillen älskar nya babygymet! Kan ligga där hur länge som helst och greja! :-)


Grillning med tjejerna!

2d8f0ec02b940d503dbf0e0b8342dee2.png

Grillning med tjejerna!


testar blogga från mobilen.

7828293355eee94722309c67d6815734.png

testar blogga från mobilen.


Mammas ängel!

78d7646c9a43062dc761b9f15bc56571.png

Mammas ängel!


Vardag igen...

Ja, då var det vardag igen då. Hela helgen verkar ha gått åt till att ha ont och det känns inge kul alls. Men jag hoppas verkligen att det börjar gå över nu.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra och det känns faktiskt ganska skönt. Sitter och tittar ut genom förnstret och ser en blå himmel på väg mot mitt håll så det blir nog en promenad och sen kanske sitta en stund på baksidan och bara njuta av ett fint vårväder!
Edvin har somnat så jag har en liten stund för mig själv, det kan man verkligen behöva ibland och bara få röra sig fritt och göra vad man vill. Men när han sovit bara en liten stund är det som att man nästan längtar efter honom igen. Konstigt det där!
Nej, nu ör det dax att klä på sig lite kläder och gå ut i det snart fina vädret!

Ha en bra dag allihopa!


Glad j-a påsk!

Påsken blev inte alls som jag hade tänkt mig. Natten till lördagen fick jag åka upp till akuten med gallsten IGEN! Och har i princip haft mer eller mindre ont sen dess. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig av påsken. Men men.,., Det är väl bara att bita ihop. Det kunde vara värre. Jag ska iallafall få operera bort gallblåsan innan sommaren förhoppningsvis oh då ska väl dom här besvären sluta hoppas jag.
Annars har det varit mysigt med påsk. Har firat med nära och kära och Edvin har fått massa fina påskägg!

Vårpyssel!

Idag har det pysslats hemma för hela slanten! Först tvättade jag lite, sedan städade jag lite och sedan gick vi ut och tog en promenad till skogen och hämtade lite påskris och när vi kom hem hade en av oss somnat i vagnen så då började jag plantera vårblommor i mina utekrukor! Blev såå fint. Älskar våren!





När jag hade planterat färdigt gick jag in och pyntade mitt påskrismedan lillen låg kvar i vagnen och sov en stund till.





Nu har jag bara dammsugningen kvar och det  verkligen hatar jag! Har så svårt för att ta mig i kragen och ta fram dammsugaren! Jag förstår inte varför... Men nu måste jag bita ihop och göra det innan Edvin vaknar!

Fika med girlsen!

Idag var hag och fikade med tjejerna! Såå himla mysigt. Det är inte alls så ofta som vi träffas allihopa men vi har verkligen trevligt när vi väl träffas. Tack för en jätte mysig dag!

Nu ska jag och älsklingen styra lite middag. Det blir kyckling med en god fetaostsallad och tzatsiki (utan vitlök för lillkillens skull ). Hoppas man vågar äta kycklingen bara. Skulle vara väldigt tråkigt om man hittade glas i den!

Puss

Ny pyjamas!


Vilket väder!

Åh, idag blir det en långpromenad!
Va glad man blir när solen skiner! Jag älskar det. Det ger såå mycket energi! Så idag blir det en en riktig vårpromenad för mig och Edvin!

Ikväll kommer mina svärföräldrar med familj hit och käkar för älsklingens lillasyster kommer hem från Lund där hon pluggar och hon har längtat sååå mycket efter lille Edvin så ikväll blir det bebisgos för hela slanten!

Nej, nu kan jag inte sitta här längre, dax för promenad!

Ha en underbar dag i solskenet!