Födelsedag!

image19 
I helgen blir det fira min födelsedag för hela slanten! Mysigt! På lördag kommer tjejerna hit och på söndag kommer nära och kära. Ska bli super kul! Jag har alltid och kommer antagligen alltid älska att ha födelsedag!
Jag bli som ett litet barn när det börjar närma sig och det spritter i hela kroppen!
Hoppas att helgen lever upp till alla förväntningar men det brukar det oftast göra! Jag vet redan i förhand att detta kommer bli en alldeles speciell helg med några överraskningar för alla.

Sov sött!

Myskväll...Idag är det ju melodifestivalen på tv. Ska hem till Malin och kika på d! Ska bli riktigt mysigt.

Hemlis på toppnivå!

Början på den här dan va inge kul alls... Men sen vände det och blev en av de bästa dagarna på länge! Kan inte avslöja varför men för berörda vill jag bara säga GRATTIS! Önskar Er all lycka i världen!


Nyförlovade!

image15

Jag vill bara sända in officiell gratulation till Johan Lindström Och Caroline Carlsson som förlovade sig Tisdagen den 1 Maj! Ett stort grattis till Er! Ni e för söta!

Sjukt bra läsning!

image14 Igår kväll började jag på min nya bok. Det senaste från Camilla Läckberg. Har inte kommit så långt men den verkar vara minst lika bra som de andra böckerna om folket i Fjällbacka! Längtar redan efter att få krypa ner och fortsätta läsa!

Några tankar om helgen

image13

Denna helg har varit en riktigt skön helg. I fredags var jag hemma hos föräldrarna och spelade spel och åt god mat och i lördags var jag, tro det eller ej, ute och red på islandshästar! Malin och Tessan hade årdnat en liten aktivitet dag som började med att vi tog oss till agersta gård för att rida på islandshästar. Det var en lagom liten tur på ca 2 timmar och jag var så rädd innan att jag seriöst funderade på att strunta i alltihop! Men jag tog mod till mig och följde med och det visade sig vara ett riktigt klokt beslut! Det var så otroligt mysigt! Solen sken och jag hade den mysigaste lilla hästen! Fast han var väldigt pigg emellanåt så var jag riktigt nöjd med honom. Han var alldeles vit och såg ut som något hämtat ur en saga eller nåt! Efter vår lilla tur blev vi bjudna på glass i solen och efter det bar det iväg hem till Fia. Där satt vi på hennes altan och snackade skit i några timmar och sen bar det av hem och då somnade jag efter att jag hade duschat. När jag vaknat åkta jag hem till Tessan och hämtade dom andra tjejerna och sen bar det av ner till Pizzerian där jag trots alla hårda påfrestningar åt en pasta bolognese och inte en pizza aom förväntat!! Mycket nöjd med min insats!
När vi var mätta och belåtna åkta vi tillbaka hem till Tessan och spelade lite spel och hade det jätte trevligt!

Imorse däremot vaknade jag med världens träningsverk! Igen kul kännsla! Men då vet man ju iallafall att man har varit duktig. Vägde mig också imorse och hade till min förtjusning gått ner 1.5 kilo till... Min sammanlagda viktnergång är nu 9,5 kilo! Det känns redan som en seger och jag har fått lite extra energi att fortsätta ett tag till. Sommaren är ju snart här och bikinitvånget med den! =( Så det är bara att bita ihop!

Hoppas att alla ni andra har haft en lika bra helg som jag har!