Full fart mot helgen!

Åh, snart är det fredag... Jag älskar helgen, speciellt fredagar! Men det gör nog alla. Man får alltid en speciell känsla i kroppen då. Jag ska jobba mellan 9.30 och 12.30 imorgon och sen ska jag nog åka till gränby centrum och köpa lite julklappar om jag orkar.

Om det inte var nog synd om jamaren redan så upptäckte jag att han har mask i magen igår... Jäkligt äckligt!! Han måste få två sprutar med avmaskning om dagen i tre dagar vilket han inte tycker om!! Vi är lika osams varje gång och han spottar och fräser runt om i hela huset! Han ser visserligen väldigt rolig ut när han sitter och spottar och fräser med medlet hängandes i mungiporna men jag tycker fruktansvärt synd om honom! Men det är sista dagen i morgon och han mår redan mycket bättre!!

Märks att det börjar bli väldigt trångt i magen nu... Bebisen ligger med sin fot uppkörd i sidan av min mage hela dagarna och det är jättemysigt men det kan också bli väldigt jobbigt ibland... Svårt att koncentrera sig på nåt annat. Den har börjat få hicka också vilket känns väldigt konstigt eftersom den fixerat sig i bäckenet så det hoppar till i hela böckenet varje gång den hickar. Galen känsla! Svårt att låta bli att le en smula...=)

Nu ska jag titta klart på medium och sedan gå och lägga mig.
Sov gott

Kommentarer
Postat av: Isabelle

stackars lilla hugo! Går det inte att ge honom vanliga tabletter?

Ja nu börjar det närma sig för er... gud så spännande.

Postat av: Isabelle

okej, ja det är säkert olika.. vi har alltid tabletter, funkar jättebra med våra katter. I helgen ska jag plugga heeeela helgen i skolan, tyvärr fy vad trist!! Men snart är det över som tur är. Kramar

2008-12-05 @ 08:37:35
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback