Mammor och nya mjukisbyxor

Idag har det varit mammaträff här hemma. Supermysigt! Som alltid. Jag älskar dom dagarna vi träffas. Tiden flyger iväg och vi babblar om allt mellan himmel och jord. Det var grymt länge sedan jag skrattade som jag skrattade idag! Tack söta tjejer för att ni förgyller mina dagar! Det är nog bara med andra mammor man kan skratta åt den mamma missären som innebär ingen sömn, vaka på nätterna, gnäll vid av- och påklädning och liknande saker! Även fast vi älskar det!

Pajen blev faktiskt riktigt bra för att vara första gången! Och det var superlätt. Och det är skänt med mat man kan förbereda dagen innan. På dagarna har man en del annat att göra än att göra paj.

Imorgon är det mammaträff igen fast med annan mamma. Oj, va med mammor jag träffar om dagarna! Kan det bli bättre?

Idag sålde vi vår gamla vagn! Och vilket klipp jag gjorde. Vi köpte den begagnad för ett år sedan för 3200 kr och idag sålde jag den för 4200 kr. Skönt med lite fickpengar till THAILAND. Det är för övrigt bara 2 veckor kvar nu!

Jag fick en överraskning av min kära sambo idag. Han råkade avslöja igår på förmiddagen att jag skulle få en överraskning men vägrade säga vad så jag har gått och väntat och väntat på att få veta men ikväll fick jag den! Han hade beställt ett par helt underbara mjukisbyxor till mig. Jag tar alltid hans eftersom dom är supersköna på ett speciellt sätt, inte som andra mjukisbyxor så nu fick jag ett par egna i min egen storlek. Jag blev superglad! Tack kära älskling! Jag älskar dig och mina nya mjukisnyxor!!

Nej, nu är det dax för mig att sova om jag ska orka ta nattskiftet med Edvin. Hoppas han (och hans kompisar Elton och William) sover bättre än vad han gjorde inatt.

God natt!

Kommentarer
Postat av: Blogg by Maliin Stoor

Ååå Kan ibland sakna mammmadagar med vänninor och barn!!NjutMaliin


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback