Helgen

Ja, i helgen har vi hunnit med mycket. Édvin döptes ju i lördags. Det blev ett jätte mysigt dop!! Prästen var jätte bra, alla var på strålande humör och min nervositet lag sig lite när vi väl kom fram i kyrkan... Edvin fick sååå mycket fina presenter. Jag ska samla ihop lite bilder från dopet från mina nära och kära så får ni se. Edvin var jätte duktig i kyrkan. Han sa inte ett ljud under hela dopet. Han bara hängde på min arm och var allmänt nöjd, men det är väl så han är min lilla kille, allmännt nöjd... Jag kan inte göra annat än att avguda honom! =)
På kvällen åkte vi hem till min kusin och hans tjej och grillade med min andra kusin Julia och min lillebror och hans tjej (som för övrigt fyllde år i lördags, grattis gumman!!). Det var jätte trevligt.

I söndags var det sista gången på babysimmet och jag fick äntligen vara med och bada. Har ju inte fått varit med p.g.a. operationen... Och jag hade sån tur att det var repetition den gången så jag fick göra alla roliga övningar jag missat! Toppen!
Sen åkte vi hem till Erik och Cathrin för att fira Cathrines födelsedag. Lillebror hade styrt lite lunch år oss också när vi kom, gott! Se3en åkte vi runt med blommor till alla som hjälpt till med dopet för att visa hur tacksamma vi verkligen var, känns inte som att vi hade tid att visa det när dopet var. Det blev mycket uppskattat.

Idag har jag varit och badat i siggefora med Tessan, Malin, Emma och malins storasysters två barn, grymt söta ungar!!
Edvin doppade fötterna, i sjön, han verkade tycka det var rätt mysigt...

Nu ska jag hoppa i säng!

Sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback