Dålig uppdatering

Åh, va dålig jag är på att skriva här! Men tiden bara rinner iväg med en liten bebis hemma! Men nu ligger han bredvid mig och sover, så jag får passa på!
Händer inte så mycket som inte har med Edvin att ögra måste jag säga, resten av mitt liv har lite fått kommit i skym undan, men det gör absolut ingenting. Det känns som en välsignelse att få spendera dagarna med en sån liten ängel. Han är helt underbar! Nu börjar han bli lite mer med och man får verkligen kontakt med honom nu! Det är hur kul som helst! Och han växer så det knakar! Han väger redan 4710 g och är 54,5 cm lång. En stor kille!

Helgen har varit jätte skön. Vi gick på långpromenad både lördag och söndag! I lärdags var jag och Edvin på plock och firade min kusin som fyllde år. Mycket trevligt! Kul att träffa människor som man inte träffat på ett tag! Och i söndags var vi bjudna till min vän Anna på fördelsedagsmiddag för hon fyllde år i torsdags, det var också jättemysigt.

Imorgon ska mamma operera sin handled och sen blir hon sjukskriven i 2 veckor. SKa bli kul att ha henne hemma igen!

Nu ska jag ge min lilla ängel lite mat.

Ha en bra dag!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Bella

tack gumman för de orden!! Ibland känns det som att allting bara rinner över, hinner inte. Är så otroligt trött!! Förresten måste jag få komma och mysa med Edvin någon dag, och tjuva hem mina jeans för nu börjar det bli trångt =) Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback