Babysimmet inställt

Han har fortfarande lite feber, därav den dåliga uppdateringen. Så idag blir det inget babysim! Jätte tråkigt! Förra gången fick dom ju lära sig att dyka under vattnet för första gången! Hur kul som helst. Dom är jju hur duktiga som helst. Det var ingen ssom blev ledsen och tyckte det var läskigt! Eller jo, några mammor och pappor men inte barnen!

Har ingen aning om vad vi skas ta och hitta på idag istället. Edvin sover nu igen, för han vaknar ju runt 6 på morgonen nu för tiden. Mindre roligt!
Om inte den här "sova dåligt"-perioden går över snart så kommer jag gå (eller snarare springa med huvet före) in i väggen.

Kalle fick sovmorgon idag och jag fick det igår. Skönt att man kan turas om iallafall. Synd bara att jag inte kan utnyttja mina sovmornar utan går upp strax före 8 ändå.

Ha en mysig söndag!

Kommentarer
Postat av: fru Sätterlund

Kikar in och hoppas liten kryar på sig snart :)Sköt om er!

Kram Therese

Postat av: Jessica

Hej! Sänggavlarna är från Ellos faktiskt! Jag älskar dem och tycker fortfarande att de är riktigt snygga, fast vi haft dem ett par år!Du ska se att det blir bra med sovandet, min äldsta son har sovit jättedåligt periodvis, men det brukar gå lite som en berg och dalbana!Kramis J

2009-09-21 @ 07:05:14
URL: http://mammamedhabegar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback