En hand i mörkret...

Idag är jag lite sliten. Vi håller på och kämpar med Edvin att han ska sluta äta välling på nätterna och det är KÄMPIGT!
Han har ju börjat äta två gånger/natt iställen för en gång och det är verkligen JOBBIGT! Så nu får det vara nog! Och inatt var första natten och det gick väl sådär... Men vi gjorde det! Fast han ville inte äta innan han somnade så han åt vid 22.30 men sen åt han inte förns han vaknade 7.30! Helt underbart för då verkade han knappt hungrig när han vaknade. Jag gjorde gröt när vi vaknade men han var inte jätte intresserad av den...

Men vad jobbigt det är att vara vaken och kämpa så på natten, när det är mörkt och man är ensam och fisen är ledsen. Allt blir så stort.
Kalle vaknade och frågade om jag ville ha hjälp men jag kände att det var lika bra att han fick sova, han går ju upp klockan fem på morgonen och jobbar hela dagarna och igår hade han jobbat på kvällen också. Men rätt som det var, typ klockan 03.30, när jag satt och vaggade och vyssade och sjöng på min sida av sängen kände jag en hand som klappade på mig som att säga; vad duktig du är´, jag finns här, och då kändes det som att jag fick extra energi och inte lång tid efter det somnade prinsen i min famn. Så, älskling, tack för den tröstande handen i mörkret. Tack för att du finns där! Vi ska nog klara det här!

Idag har vi busat med Isabelle och lilla Tilde. Supermysigt! Sen tog vi en promenad och hämtade Liam på dagis och sen promenerade vi hem och fisen somnade i vagnen. Tack för idag tjejer!

Nu är det lekdax igen!

Kram

Kommentarer
Postat av: Be Inspired -Inreding och design

TACK såååå mycket!! Den lampan är frå IKEA med, två st som vi satt i hop i varandra, radium heter den =)Kraaaamar sofie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback