Första tanden!

Ja, efter lång väntan kom den äntligen! Den kom när vi var på semester, men som tur var verkade han inte lida så mycket av den! Men jag misstänker att det är fler på gång för han dreglar som aldrig förr!!

Det har hänt super mycket med honom de senaste veckorna! Han har lärt sig att följa med i rörelserna till "imse, vimse spindel", han är såå söt när han sitter och försöker göra lika! Svårt att låta bli att skratta!

Igår var vi och köpta massa julklappar till lillfisen! Jag berättar inte vad det är men det blev en hel del! Skaq bli galet roligt att få fira hans första jul!!
Vi köpte även lite mjukisklossar till honom, han bara älskar att stapla saker. Han staplar allt!!

Nu ska vi snart åka på babysim igen! Börjar bli riktigt kul att gå på dom nu för det händer så mycket nytt hela tiden. Vi hade missat jättemycket när vi var borta så det var jättekul att komma tillbaka och se vad de andra barnen lärt sig. Det kändes lite konstigt när läraren sa åt oss att ställa barnen på en liten platå i vattnet som har ett litet räcke barnen kan hålla i sig i och sen skulle de själva få släppa taget och simma till föräldern men det gick faktiskt bra! Han hade lite problem att förstå att han skulle släppa taget men de andra barnen var superduktiga!

Ha en bra dag! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback