Förbannad!!

Nu är jag arg!

När vi kommer in till stan idag för att få detta j-a vaccin, med ungar och allt, får vi inte ens ställa oss i kön som har bildats då det inte finns tillräckligt med vaccin. Hur är detta möjligt? Vad gör de då på ett stort köpcentrum? Om de inte har tillräckligt med vaccin. Kom tillbaka imorgon får vi höra.

Jag får höra att små barn ska vaccineras på BVC, men den informationen har inte vårat BVC fått utan de hänvisar oss till vår vårdcentral, där svarar de inte i telefonen ens. Jag ringde då till nåt infonummer och får där veta att lillfisen ska vaccineras på vårdcentralen där de kommer ha drop in hela nästa vecka så då får vi väl köa där. Jag frågade då om det är möjligt att jag kan få ta vaccinet samtidigt men det var inte möjligt. Då var det vi föräldrar kvar. Jag kommer återigen ta mig in med barn och allt till kön utanför gränby centrum imorgon eftersom alla andra alternativ inte fungerar. Det ska tillexempel finnas 2 ställen i uppsala där man kan boka tid för vaccinering via deras hemsidor, men de hemsidorna har kraschat på grund av överbelastning.

Så imorgon ska vi stå UTOMHUS och köa med småbarn i jag vet inte hur många timmar. Jag förstår inte hur man kan tycka att det här är bästa sättet att lösa detta problem på! Det råder ju total kaos bland hela svenska folket!!

Grr!!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

men herregud. Jag skulle också bli förbannad!! Inte konstigt att man drar sig för att ta tag i detta.. kram

Postat av: Diana

Hej..håller me totalt..

Jag va in på resecentrum & boka en tid nyss, hittade dock bara en tid, å det blev nå knas, så jag e inte hundra på att det gick, men jag antar. Måste ringa å höra me dom imorgon. Hoppas.



Hur ska du göra, tänker ni vaccinera Edvin? Jag är så osäker på om jag vågar vaccinera Jack än...dom verkar ju ändra sig framåtebax hela tiden om dom så små ska eller inte ska få sprutan.

Man hör ju olika hela tiden! Blir galen på detta jag me!



Hoppas det löser sig för er nu!

Kram!

2009-11-18 @ 23:59:03
URL: http://dianasvantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback