Ryggsmärtor och sushi!

Ja, det var ett tag sen man skrev här nu men det har varit fullt upp. Nu är jag sjukskriven så nu har jag tid att skriva.
Ja är sjukskriven eftersom en kota i min rygg är ute på lite villovägar, känns ungefär lika bra som det låter för de som inte provat på än, men nu har jag varit hos min kiropraktor 2 ggr så nu hoppas vi att det ska bli bra. Har bara varit hemma 2 dagar men det känns som en evighet! Har haft ont i 5-6 veckor och hoppats att det ska gå över, vilket är typiskt mig, men tillslut fick jag inse att det var dags att göra nåt åt det, det vill säga att det en dag gjorde så ont att det blev outhärdligt. Går nu på voltaren kur så det känns bra!

I brist på annat att göra ska jag idag försöka mig på att göra min egen sushi! Vilket jag trodde skulle vara enkelt som en plätt men inser nu att det tyvärr inte verkar vara riktigt så. Bara riset (som jag tgrodde va typ vanligt jasminris, men inte) ska sköljas minst 6 ggr och sedan stå i kalt vatten en halvtimma för att sedan stå och "vila" i ca 10 min... Men men, jag har lovat att bjuda Tessan på sushi så det är bara att bita ihop!

Idag har mina kära vänner  varit här och fikat och hon e SÅ söt med sin mage som är allt annat än liten fast hon inte ska ha än på ett tag... Åh, man kan inte låta bli att le när man ser henne!

Nej, nu ska jag väl gå och skölja mitt ris. IGEN! =)

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Vickan

Jaa du smakar det så får man jobba lite med det. Ta nu hand om din rygg så att du blir bättre till dess att ni ska till Skottland.
Kram

2008-03-18 @ 21:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback